bogdan82 scrie:nu arunca Tavi ... nu arunca corect nici 40g ... de jiguit nici nu mai vorbescTavi scrie:Gigi, din tot mesajul tau lung esential este :Pai vezi matale, la lungimea aia nu prea ai alte optiuni in afara lansetelor de S&S.semlecangheorghe scrie: Ce lanseta ti-as recomanda??La lungimea asta nu stiu,
Unele arunca atata cat scrie pe ele, altele nu. Acel St. Croix pare-se ca nu. Si daca Cristi zice eu il cred, daca-mi dai voie .![]()
Iar lansetele mele de S&S (am vreo doua si am pescuit cu ele) ca si alte lansete de gen (cu care am pescuit
) pot arunca cat scrie pe ele, indiferent ca e jig sau bobler sau fir de musca. Asa ca sper ca-mi permit sa-ti spun ca bati campii cand ne explici ca lanseta aia (cu care tu nu ai pescuit) poate totusi arunca linguri si voblere de 2 oz in caz ca nu poate jiguri de 2 oz.
total intamplator, Avidul S&S de 2oz arunca 2oz, la fel si Wild Riverul de 2oz, ambele de 8 6 ... dar deh ... unii se incapataneaza sa o tina pe-alor
s-a mai discutat pe-aici daca ai rabdare sa citesti ... au povestit mai multi care au blankul, despre el
http://www.rapitori.ro/forum/lansete-cu ... -1660.html
Nu ma incapatinez Bogdane,deoarece doar o pagina mai in spate,am scris foarte clar,ca nu bag mina in foc ca nu exista si modele mai putin reusite...desigur ,tu percepi asta asa..'
unii se incapataneaza sa o tina pe-alor

Ce inseamna ,arunca corect??
40grame+guma cit cintaresc??Oare nu ajung la plaja superioara??
Atunci cum ai vrea sa arunce??Concret,citi metri aproximativ,arunca batul respectiv cu 40gr+guma??5-10m,mai mult nu poate??
Bucurati-va,caci daca arunca mai mult,inseamna ca era supradimensionat,dupa criteriile stabilite aici de Cristi..
Deci cum este ,supra dimensionat sau sub dimensionat??