Eu sunt cel care a zis ca are scrimul din fibra de sticla pt ca blankul pare destul de „albicios” inauntru, mai ales cand pui lanterna in el ... dar daca zice japonezul ca e din carbon, eu il cred

Leba scrie:
Bun reviewul, Bogdane!
M-am oprit doar la punctul 6, pentru la la restu nu am ce comenta:
Fara sa incerc sa polemizez, daca e asa cum spui (greu de crezut desi nu-s al mai mare "iexpert"), poate o sa-mi iau si eu una. Pana acum nu am reusit sa gasesc varianta de lanseta asa cum o descrii tu mai sus, nu mi-am dorit neaparat, insa de-a lungul vremii am plimbat pe lacuri/rauri cateva lansete. Niciuna nu simte la fel de bine greutati cu diferente de peste 7-8 grame, mi se pare de mare rafinament.
Cum spuneam, TR.ul meu UL e facut in sange de alta lanseta la greutati de 1-2 grame, insa in zona 4-5 g, nu l-as da pe altceva.

eu pe garla l-as pescui pana in 21g ... personal cred, ca varful pierde din putere pe ape care cer 28g ... dar la 21g este f ok ... eu am jiguit cu 21g pe apa asta de 5m fara nici o problema cu el ... am scos fara mari probleme salai de 2kg ... si am tras de serii din alea grave de strapi

iar de pe-aci am scos avati de 2-3kg ...

adica este suficient de puternic pt a pescui pe zone de genul