Barci pneumatice. Un ghid pe scurt.

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 21 Apr 2011, 17:25

mihaif99 scrie: Ca erata la articol, barca e facuta in Corea de sud, iar fabricantul are experienta, face barci pentru armata Coreana, etc.
Si ..... , prietene , ..... think about !!! ,, Armata " .... ! Ce-ti spune asta ??? Mie-mi spune viteza ! Acu' uite-te bine la poze . ...... Nu-i asa c-ai sesizat ca seamana cu un Concorde ? ...... Hai ca probabil ai inteles .... ! Scopul ei , al formei ce-o are ..... este VITEZA !!! Nu sederea pret de ore-ntregi la punct fix ..... dand din bete .

Got it ? :wink:

Sau altfel :
ovidiu66 scrie:.Pe multi dintre noi ne intereseaza o barca universala si se pare ca Saturn Ka-boat-ul are cele mai multe calitati.
Poa' sa aiba ,, un milion " de calitati ( si incontestabil le are ) . In afara de flotabilitate ..... niciunul nu coincide cu nevoile tale ca pescar .

Oricum .... i am out of here .....

mihaif99
senior
senior

Mesaj de mihaif99 » 21 Apr 2011, 17:39

modigliani scrie:
mihaif99 scrie: Ca erata la articol, barca e facuta in Corea de sud, iar fabricantul are experienta, face barci pentru armata Coreana, etc.
Si ..... , prietene , ..... think about !!! ,, Armata " .... ! Ce-ti spune asta ??? Mie-mi spune viteza ! Acu' uite-te bine la poze . ...... Nu-i asa c-ai sesizat ca seamana cu un Concorde ? ...... Hai ca probabil ai inteles .... ! Scopul ei , al formei ce-o are ..... este VITEZA !!! Nu sederea pret de ore-ntregi la punct fix ..... dand din bete .

Got it ? :wink:
:lol1:
Asta e cel mai fain comentariu din ultimul timp. Concorde..... aaaa hahaha.
Sa traiesti! Bine ca nu ti-ai pierdut umorul!
:bere:
Un sfat bun e un sfat bun, chiar daca e neplacut.

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 21 Apr 2011, 17:40

ovidiu66 scrie: abtineti-va de la comentarii "tehnice",sau de genul "ca ar fi ultima barca din clasa sa, pe care a-ti alege-o".
...... De ce ?????
Repet la modul insistent/enervant : ESTE ULTIMA BARCA PE CARE AS ALEGE-O SA PESCUIESC DIN EA !!!
ovidiu66 scrie:Domnule, din titlul articolului reiese foarte clar faptul ca este vorba despre< portabila perfecta>, nu despre< barca de pescuit perfecta>.
Eu stiu cu siguranta in ce topic sunt , titlul acestuia , si mai ales tema impusa la discutii . Sunt perfect constient ( si mai ales ,, on topic " ) . D-ta esti sigur ca ma ,, sfatuiesti " de bine ? :wink:

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 21 Apr 2011, 18:23

:D ce de-a orgolii, dom'le!
Pictore, eu zic sa te mai gandesti, poate ai avut ceva barci pana acum sau poate nu...cand a inceput Cupa Moldovei prin 2006, jumatate din pescari erau in asa ceva:
http://www.youtube.com/watch?v=xO2Jh4ikuEs
Ete:
Imagine

Si aia cu Ufimka erau relativ norocosi, ca sa zic asa... :lol:

pssst, nici mie nu-mi place barca aia pentru armata...
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

Adrian SB
veteran
veteran

Mesaj de Adrian SB » 21 Apr 2011, 18:37

ibanez scrie:
Adrian SB scrie:
ibanez scrie:
de Kolibri ce zici ?

multumesc
Din ce am citit pe un forum ucrainian kolibri si bark sunt similare.
Eu mi-am comandat tot o ucrainiana Aqua-star, in primul weekend dupa Paste merg dupa ea la cernauti.
salut ,ce model ti-ai comandat si cat costa ?
Am comandat T-320k.
http://aqua-star.com.ua/lodki/t-320k.html
M-a tentat marimea baloanelor-42 cm, modul de sprijinire al banchetelor-pe sina, si forma.
Pretul final nu il stiu doar dupa ce trec granita cu ea. In Ucraina ma costa 2.100 -2.200 Ron, sa vad cu cat schimb Grivnele.
Nu sta degeaba, ca degeaba stai!

ovidiu66
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de ovidiu66 » 21 Apr 2011, 20:08

modigliani scrie:
ovidiu66 scrie: abtineti-va de la comentarii "tehnice",sau de genul "ca ar fi ultima barca din clasa sa, pe care a-ti alege-o".
...... De ce ?????
Repet la modul insistent/enervant : ESTE ULTIMA BARCA PE CARE AS ALEGE-O SA PESCUIESC DIN EA !!!
ovidiu66 scrie:Domnule, din titlul articolului reiese foarte clar faptul ca este vorba despre< portabila perfecta>, nu despre< barca de pescuit perfecta>.
Eu stiu cu siguranta in ce topic sunt , titlul acestuia , si mai ales tema impusa la discutii . Sunt perfect constient ( si mai ales ,, on topic " ) . D-ta esti sigur ca ma ,, sfatuiesti " de bine ? :wink:
Domnule Pictor, scuze ca m-am aprins si m-am turat putin, dar sunt un tip coleric si mi-a intunecat mintea fraza cu "ultima barca pe care a-ti alege-o". Eu fiind un bun cetatean, am sarit in apararea lui Mihai pentru ca omul a muncit la acel articol.Daca as vedea un tablou de-al dumneavoastra, chiar daca ar fi ultimul tablou din lume pe care l-as cumpara, nu mi-as permite sa fac aceasta afirmatie ,doar pentru simplul fapt ,ca stiu ce inseamna sa muncesti si sa pui suflet in ceea ce faci. In acest domeniu al ambarcatiunilor sunt nou, sfaturi nu-mi permit sa dau, eventual daca pot sa ajut pe cineva cu vreo informatie o fac cu cea mai mare placere.Eu tot ce cunosc despre barci am invatat din articolele postate de Mihai ,pe forumurile pe unde ma bag si eu in seama si din acest motiv pentru mine el este Dumnezeu de pe Pamant. Nu sunt un foarte bun diplomat, sunt genul de om caruia daca ii dai o palma iti da inapoi un pumn si probabil din aceasta cauza postarile mele par agresive.O sa incerc sa ma educ, imi scriu mare pe un bilet lipit pe calculator, CAAALM ! Acestea fiind spuse ,imi cer inca o data scuze daca am gresit , dar o sa-mi permit sa dau primul sfat pe forum, care este pentru dumneavoastra .Daca tot nu va plac pneumaticele inguste, daca aveti nevoie de spatiu, eu zic sa va luati un ponton, pescuiti lejer, mai pictati, mai fumati pipa, o sa il rog pe Mihai sa recomande ceva potrivit nevoilor dumneavoastra. Sanatate multa!(ultima parte este o gluma)

ovidiu66
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de ovidiu66 » 21 Apr 2011, 20:27

@Mihai, nu te supara dar putina samanta de scandal se pare ca nu strica. Se mai trezeste lumea, vezi cum incep toti sa scrie? Pe un om daca il provoci putin, incepe sa dezvolte, devine explicit.Eu notez, invat in continuare.

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 21 Apr 2011, 20:31

faza e ca barcile alea asa inguste au ele menirea lor...

pe riurule inspumate din nordul finlandei si al norvegiei nu cred ca ai sa vezi altceva decit barci lungi si inguste care te sperie cu ce viteza merg la deal si la vale prin sforuri inspumate

tot alea sint cele mai cele si la trena pe riuri

deci finlandezul ala din articol are intentii si incearca sa imprumute caracteristici ... nah are scopul lui si ce cauta el e ceva ideal in situatia lui...

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 21 Apr 2011, 20:35

ovidiu66 scrie:Eu tot ce cunosc despre barci am invatat din articolele postate de Mihai ,pe forumurile pe unde ma bag si eu in seama si din acest motiv pentru mine el este Dumnezeu de pe Pamant.
Domnule , nimeni si nimic , in mod special eu si nimic din ce-am spus in vreo postare de mai sus , nu contesta aportul lui Mihai si oportunitatea spuselor sale in domeniul navigatiei cu ajutorul pneumaticelor . Spun iarasi - postarea mea ( cea ... buclucasa - dp dumitale de vedere ) nu ataca in vreun fel subiectul impus din topic , pe Mihai , sau pe oricine altcineva - altceva , ..... in niciun fel . Este - exprimata la modul cel mai civilizat posibil si mai ales argumentata - strict parerea mea personala .

Referitor la
(ultima parte este o gluma)
..... este o gluma proasta , gratuita , si ..... efectiv ,, off-topic " , recte fara ,, flotabilitatea " ce-ar fi putut-o plasa justificat in contextul ,, dialogului " pe care tocmai l-ati generat . ..... Parerea mea .

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 21 Apr 2011, 20:54

poate ca unii care se refera la pescuitul din barca ,se refera la pescuitul "stationar" din barca si da, acolo chiar trebuie spatiu si oarece confort.poate si de aici sunt confuzii si "contre"

Scrie răspuns