Barci pneumatice. Un ghid pe scurt.

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
mihaif99
senior
senior

Mesaj de mihaif99 » 08 Iun 2011, 15:48

cristi_vi scrie:Pana la urma mi-am luat Torqeedo 1003 din cauza ca are bateria aproape dubla. Merge treaba foarte bine cu 4 oameni in barca imi arata 8.7 km/h pe GPS.

Barca Achilles este chiar o bijuterie. :D
O remarca doar --- JOS PALARIA !
Mai faina combinatie pt pescuit, sau pentru un dinghy de barca mare (yacht) nici ca se poate!
Nu tu ulei, benzina, fum, baterii cu acid. Ma intreb cum rezisti fara toate astea? 8)
Sa le stapanesti sanatos si sa te bucuri de ele!

Cred ca daca umflii barca perfect, singur in barca, pozitionat central si ceva mai in fatza, va intra in glisaj cu T1003-ul
Un sfat bun e un sfat bun, chiar daca e neplacut.

ovidiu66
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de ovidiu66 » 08 Iun 2011, 22:40

ANDREI RIGA scrie:@ovidiu66
Scuza-mi ignoranta, pe ce lac sunt facute pozele ?
http://www.google.ro/search?q=lacul+cin ... d=0CBoQsAQ

cristi_vi
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de cristi_vi » 09 Iun 2011, 09:07

@mihaif99 Multumesc frumos. Si eu sunt incantat de ele. Sa intre in glisaj ar fi un vis. Trebuie sa incerc. :D

@kingofbeasts Da sigur bateria poti sa o schimbi. Daca mergi intr-o excursie unde nu este priza poti sa iei si un panou solar care se strange care o carpa si atunci chiar ca nu mai ai costuri. Cu panoul asta solar poti sa incarci si in timp ce te deplasezi da banuiesc ca ti-ar trebui o barca destul de mare. Motorul are 10 kg, iar bateria 5 kg.

mihaif99
senior
senior

Mesaj de mihaif99 » 09 Iun 2011, 16:14

@Ovidiu

Intotdeauna cand ma uit la rib-ul tau minuscul raman fascinat. Arata ca un Kart, iar cu motorul de 10 CP cred ca se duce incredibil.
Daca ar fi dupa mine as infiinta o clasa de concurs - barci sub 2.40 si motoare sub 10 CP cu tiller, un fel de karting pe apa!

Cat prinde in blana? Ai verificat pe GPS?
Un sfat bun e un sfat bun, chiar daca e neplacut.

ANDREI RIGA
veteran
veteran

Mesaj de ANDREI RIGA » 09 Iun 2011, 17:09

ovidiu66 scrie:
ANDREI RIGA scrie:@ovidiu66
Scuza-mi ignoranta, pe ce lac sunt facute pozele ?
http://www.google.ro/search?q=lacul+cin ... d=0CBoQsAQ

Superb !

ovidiu66
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de ovidiu66 » 10 Iun 2011, 02:03

mihaif99 scrie:@Ovidiu

Intotdeauna cand ma uit la rib-ul tau minuscul raman fascinat. Arata ca un Kart, iar cu motorul de 10 CP cred ca se duce incredibil.
Daca ar fi dupa mine as infiinta o clasa de concurs - barci sub 2.40 si motoare sub 10 CP cu tiller, un fel de karting pe apa!

Cat prinde in blana? Ai verificat pe GPS?
Salut Mihai,
Nu stiu cat prinde, dar sa stii ca cei de pe mal care privesc, spun ca am viteza destul de mare.Am incercat experimentul fiind la blana ,in planare ,sa trec greutatea spre pupa.S-a marit viteza, barca si-a pierdut echilibrul, balansa in jurul axei longitudinale si am redus urgent pentru ca am avut senzatia ca ma rastorn.

pescardeclean
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de pescardeclean » 10 Iun 2011, 08:18

O intrebare domnilor, s-ar putea sa fiu offtopic, dar risc :lol: Tot am citit prin topicurile astea cu barci pneumatice despre ceva podina din tego. Explicati-mi si mie va rog ce este acest tego, eventual un link unde pot sa vad ceva preturi sau la ce fel de magazine il gasesc. Am dat un sarci pe gugle, dar numai prostii imi da sau ma aduce iarasi pe forumul asta!

ovidiu66
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de ovidiu66 » 10 Iun 2011, 16:33

pescardeclean scrie:O intrebare domnilor, s-ar putea sa fiu offtopic, dar risc :lol: Tot am citit prin topicurile astea cu barci pneumatice despre ceva podina din tego. Explicati-mi si mie va rog ce este acest tego, eventual un link unde pot sa vad ceva preturi sau la ce fel de magazine il gasesc. Am dat un sarci pe gugle, dar numai prostii imi da sau ma aduce iarasi pe forumul asta!
In adresa aceasta ai un exemplu din cele trei tipuri de pneumatice:planseu cu stinghii din lemn (tego)-fara chila (fundul plat), planseu din aluminiu-cu chila gonflabila in "V", planseu gonflabil in "V" ,sau mai exista cu podea gonflabila si chila gonflabila. http://www.hondamarine.ro/barci Citeste ghidul despre pneumatice de la inceputul topicului, scris de catre <mihaif99> si te vei lumina cu siguranta.

ANDREI RIGA
veteran
veteran

Mesaj de ANDREI RIGA » 10 Iun 2011, 17:28

TEGO e un placaj din lemn de calitate, la diverse grosimi, acoperit cu un film (coaja) care-l protejeaza de umezeala si care se foloseste in mod special la cofraje in constructii. Are o rezistenta mecanica deosebita!

Scrie răspuns