barci pneumatice
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Chestia cu furtunul am facut-o si eu , am uitat sa spun. Cred ca e cea mai simpla solutie: taiat si lipit, in ce priveste numarul partilor podinei, eu o am din doua practic fiecare are un metru si zece centimetri (incape perfectin porbagaj la Logan) iar placa care le uneste e mica cred ca are 50 pe 50 ssi uneste placile cu 12 suruburi cu cap ingropat. Cred ca e simplu si fara complicatii, dar daca va iese ceva cu aluminiul merita incercat.
Ce parere aveti despre astea domnilor: http://www.hibiscussport.ro/barca-sportyac.html#, se poate pescui din ele sau sunt niste jucarii.
-
- veteran
- edi_curiosul
- veteran
-
- veteran
edi,eu ma refeream ca e putin incomoda deoarece daca te uiti bine vezi ca bancheta pe care sezi e destul de aproape de fundul barcii si esti obligat sa stai destul de jos si nu e o pozitie destul de comoda pt. o zi de pescuit.
Barcile a carei bancheta e la nivelul flotoarelor sau chiar deasupra lor sunt mult mai comode iti spun asta din proprie experienta ,am avut cel putin 5 barci pina acum.
Barcile a carei bancheta e la nivelul flotoarelor sau chiar deasupra lor sunt mult mai comode iti spun asta din proprie experienta ,am avut cel putin 5 barci pina acum.
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
- edi_curiosul
- veteran
...ai si tu dreptate, dar cine te opreste sa faci o scandurica transversala?valistrati scrie:edi,eu ma refeream ca e putin incomoda deoarece daca te uiti bine vezi ca bancheta pe care sezi e destul de aproape de fundul barcii si esti obligat sa stai destul de jos si nu e o pozitie destul de comoda pt. o zi de pescuit.
la pretul ala nu cred ca merita sa mai faci "mofturi", o barca gonflabila la pretul ala nu mai are nici o bancutza dat tot itzi faci o scandurica... sa nu mai vb ca iti incape pe capota lejer...

-
- veteran
Barca e decenta, insa are avantaje si dezavantaje:dorupau scrie:Ce parere aveti despre astea domnilor: http://www.hibiscussport.ro/barca-sportyac.html#, se poate pescui din ele sau sunt niste jucarii.
Avantaje:
1 - pare o barca stabila, ai loc sa te misti in ea, pe bancheta poti sa iti instalezi un scaun si sti super comod
2 viteza de asamblare: ai luat-0 de pe masina, ai pus-o in apa shi esti gata de pescuit.
3- viteza de dezasamblare - ai luat-o din apa, ai pus-o uda pe masina shi gata, ai plecat.
4- nu se inteapa: poti sa o tarasti pe mal fara frica
5- nu se scufunda!!!
Dezavantaje
1- GREA - daca nu esti in doi, o sa iti rupi spatele
2- depozitatea: sper ca nu stai la bloc

4- e o barca pentru lacuri, cred ca e sensibila la vant si la curenti de apa puternici.
3- propulsia - daca vrei sa te deplasezi pe o distanta mai mare ar fi bine sa te gandesti serios la un motor gen Minn Kota si o baterie Deep Cycle, sau in fine un motor cat de mic pe benzina.
Pe acelasi site unde ai vazut barca, sunt si caiace Bicc Scapa sau Yacca. Daca mergi singur la peste, asta ar fi o varianta exceptionala, in plus Yacca pare a fi foarte portabil, se pliaza in doua si pare ideal pentru viata in apartament.