barci pneumatice

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
romica
utilizator constant
utilizator constant

barci pneumatice

Mesaj de romica » 14 Apr 2006, 20:24

uitandu-ma azi pe net dupa o barca pneumatica mai ieftineala am dat peste pagina ucrainienilor astia.

http://www.fiordboat.com/en/dinghies.htm

daca suntem mai multi poate reusim sa aducem cateva. sau se ne luam o tzeapa in grup :lol:

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 14 Apr 2006, 21:53

Fotografia de pe site e facuta la photoshop. Barca nu e pe apa, femeia nu e in barca si stiuca nu e in mana femeii. :lol:
Nu vad suport motor pe barcile alea. Si nici posibilitate sa fie :?:
Cei care le vor incerca sa-mi spuna si mie.

Tudor

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 14 Apr 2006, 23:55

sint shi modele cu placa de motor, tre' sa umbli putzin pe site. unele mi se par chiar ok, shi pretzurile la fel.

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 15 Apr 2006, 06:46

Ok, am vazut. Arata frumos. Cine se sacrifica ?

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 15 Apr 2006, 11:38

ce ziceti de astea? http://www.uzemik.ru/production/?s=4&lang=eng
mie mi-au placut tare mult dar nu am reusit sa gasesc pe cineva serios si capabil sa aduca de acolo la comanda(gasisem pe cineva la un moment dat pe un alt site dar s-a dovedit un mincinos pana la urma)
in varianta ruseasca a siteului sunt date si preturi,asta pt cine stie rusa :)
de ce oare nu se importa de la rusi astfel de barci?ma refer la firme ca Arow sau Gipo sau alte firme cu potential.

romica
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de romica » 15 Apr 2006, 19:25

mi-am adus aminte si de astia. i-am mai vazut pe undeva dar nu-mi aduc aminte unde.

referitor la import e putin mai complicat datorita taxelor si adaosului comercial.

ex: o barca care costa 100 eur ajunge sa coste aproape 300.
100 (barca) + 10 % transport + 20 % taxe vamale + 30 % accize + 20 % adaosul importatorului + 20 % adaosul magazinului + 19 (tva) = 294 EUR.

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 15 Apr 2006, 20:31

romica scrie:mi-am adus aminte si de astia. i-am mai vazut pe undeva dar nu-mi aduc aminte unde.

referitor la import e putin mai complicat datorita taxelor si adaosului comercial.

ex: o barca care costa 100 eur ajunge sa coste aproape 300.
100 (barca) + 10 % transport + 20 % taxe vamale + 30 % accize + 20 % adaosul importatorului + 20 % adaosul magazinului + 19 (tva) = 294 EUR.
daca te referi la o singura bucata poate ca ai dreptate,dar eu ma refeream la marii importatori si la marile magazine unde calculul se face altfel si se raporteaza la nr. de buc vandute respectiv importate.fata de calculul tau, eu cred ca pretul ar mai putea scadea cu cel putin 20-25%(apropo, adaosuri de 20% mie unul imi par destul de mari - asta se practica acum cativa ani,acum daca castigi max 15% sa zici mersi - de fapt realul este pe undeva la 10% si mie mi se pare corect pt un lucru cu valoare mare)
in ceea ce priveste barcile de la uzemik mie mi s-au parut foarte ok. mai ales ca sunt din cauciuc panzat nu din pvc(gen colac) cum am vazut multe.
daca gasiti pe cineva care stie sa aduca asa ceva,eu unul sunt interesat de modelul Aigul 21 cu suport motor.

costi
veteran
veteran

Mesaj de costi » 16 Apr 2006, 13:24

@ Adiwolf

Eu am luat o barca Uzemik, modelul Ufimka 21, chiar de la tine din Valcea. Este un magazin unde aduc, probabil daca va intelegeti la pret iti poate aduce si celelalte modele. Adresa magazinului nu o stiu si nici nu am habar cum se numeste, insa era pe undeva prin Ostroveni.

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 16 Apr 2006, 13:37

@ costi

:) ai luat de la magazinul lui mitica,dar iti spun sincer ca ce ai luat tu nu este Uzemik original ci este un produs contrafacut tot de catre moldoveni sau ucraineeni prin nu stiu ce colhoz.
cum explici ca peste tot numai modelul ufimka se gaseste si cand intrebi de alt model de la acelasi producator se uita la tine ca la ozn-uri?
am vazut mai demult o barca originala adusa direct de la mama ei si pot sa-ti spun ca materialul difera foarte mult fata de ce ai luat tu,este mult mai gros,iar lipiturile si in general lucratura se vede clar ca sunt facute de o fabrica profesionista.
am stat de vorba si cu rusii care aduc diverse lucruri pe la noi si acelasi lucru mi-au spus si ei,ca ce se gaseste la noi sunt de fapt "facaturi".
eu am printat o pagina cu barci de la uzemik si m-am dus la ei sa le spun sa imi aduca la comanda,dar mi-au dat un pret de parca i-mi luam iaht asa ca m-am lasat pagubas deocamdata.
totusi mai sper ca o sa gasesc pana la urma si barca mult visata si la un pret rezonabil

costi
veteran
veteran

Mesaj de costi » 16 Apr 2006, 14:10

Exact, de la Mitica am luat-o.

Cat de originala e nu stiu, sincer am mai vazut ceva rusesti, importate de firme, si chiar rusesti modele vechi de la o unitate militara si nu erau facute mult mai bine. Se poate ca modelul asta sa fie facut prin cine stie ce sopron, sper doar sa ma tina 2-3 ani si poate in viitor o sa reusesc sa-mi iau una serioasa.
Om vedea, pana una alta, TEAPA MEA :D

Scrie răspuns