barci pneumatice

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 16 Apr 2006, 14:17

sory :oops: ,
nu am vrut sa supar pe nimeni si asta este doar o parere de a mea,eu am expus aici ce am vazut si ce mi-au spus si altii,poate ca ne-am inselat noi cine stie?!
spune-mi ai iesit cu ea pe apa?cum se comporta?ce probleme ai avut cu ea?care sunt defectele si calitatile ei?
ce intelegi prin una serioasa?la ce fel de barca te referi?

costi
veteran
veteran

Mesaj de costi » 16 Apr 2006, 14:33

Pai una serioasa ma gandeam in primul rand la ceva in genul kingfisher, material bun, cu suport de motor.

Stai linistit ca nu m-am suparat, da nu e placut sa afli ca ai dat banii pe ceva contrafacut.

De iesit pe apa am scos-o doar o data de proba, pe o balta mica, dar dupa ca-mi iau si vesta de salvare o sa o scot si pe ape serioase, aici ma refer la lacuri de acumulare si Mures. Nu prea imi place ca dupa vreo doua zile se cam desumfla, supapele nu inchid chiar atat de bine cum as fi vrut.
Nici nu prea as avea cu ce sa o compar, m-am mai dat doar cu barci gen Metro, de cele de doi lei, plus ceva rusesti vechi da la o unitate militara.
Oricum nu sut foarte obisnuit sa dau la peste stand jos, neavand podina nu prea se poate sta in picioare in ea, asa ca trebuie sa ma obisnuiesc si cu asta.

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 16 Apr 2006, 14:45

:) :) :)
stii preturile de la kingfisher?daca nu,trimite-mi adresa ta de email si o sa-ti trimit fisierul cu preturile si caracteristicile barcilor kingfisher,primit de la ei.
Oricum nu sut foarte obisnuit sa dau la peste stand jos, neavand podina nu prea se poate sta in picioare in ea, asa ca trebuie sa ma obisnuiesc si cu asta.
:lol: :lol: pai asta ma omoara si pe mine
am in curte o barca de fibra de sticla,dar e foarte greu de manevrat o singura persoana,iar doua persoane e foarte incomod de dat din ea si deaceea caut sa cumpar o barca gonflabila sa o pot transporta usor si sa nu depind de nimeni
si eu pescuiesc numai pe olt asa ca nu prea merge sa te joci cu orice fel de barcuta

costi
veteran
veteran

Mesaj de costi » 16 Apr 2006, 15:04

Stiu preturile, tocmai d'aia am ajuns la ruseasca aia. La inceput am vrut si io sa-mi iau un kingfisher da m-am linistit :D Am mai vrut sa-mi iau un caiac da si ala era tot de la 500 euroi in sus, asa ca am ramas la ce am putut :wink: La barcile din fibra e nasol cu transportul da nu mai stai cu frica ca poate bagi tripla-n ea, mai era varianata cu PortaBote de se vorbea pe alt topic da e cam piperata pentru bugetul acutal. Pentru vara ma gandeam si la un bellyboat sau ponton boat. Sunt ieftine, usor de transportat. La ponton boat e mai ok ca nici nu stai in apa si o poti folosi si cand e mai rece, e mai scumpa ca bellyboat-ul, si gasesti modele si la 200 $, numai ca din pacate adusa pana in tara cred ca pretul ei se dubleaza, fata de Cabela's spre exemplu.

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 16 Apr 2006, 15:10

da,asta este deocamdata
poate cu intrarea asta in UE scapam de taxele vamale si de accize la produsele europene si atunci poate ne permitem sa luam si noi ceva mai bun si la un pret corect.
asta este,mai asteptam sau cine stie? poate ca apare cineva care stie sa aduca barci bune si la preturi mai "normale" pt noi :lol: (visez,nu e asa?)

romica
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de romica » 16 Apr 2006, 19:42

adiwolf scrie:poate ca apare cineva care stie sa aduca barci bune si la preturi mai "normale" pt noi :lol: (visez,nu e asa?)
avand in vedere la cat se ridica taxele vamale nu prea cred ca o sa vezi in curand preturi comparative cu cele de afara.

sunt barci la care taxele vamale, accizele si tva-ul maresc pretul cu 116 %. pentru o barca cu un pret de achizitie de 20.000 usd, platesti peste 23.000 taxe :shock: adica ai un pret dublu si inca nu ai nici un adaos comercial :wink:

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 16 Apr 2006, 22:49

@ romica,
poate cu intrarea asta in UE scapam de taxele vamale si de accize la produsele europene si atunci poate ne permitem sa luam si noi ceva mai bun si la un pret corect.
eu la asta m-am referit si in speta la barci gonflabile nu la barci de lux sau "iahturi" de care spui tu ca sunt 20 000$ :shock: :shock:

daca as avea atatia bani sa dau pe o barca mai bine mi-as face o balta privata si nu mi-ar mai trebui barca :!:

romica
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de romica » 16 Apr 2006, 23:15

la gonflabile taxele sunt doar 87 % :lol:

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 16 Apr 2006, 23:43

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 18 Apr 2006, 20:48

Si pana atunci ce fel de barci pneumatice ne putem cumpara din Romanica ? la un pret cat de cat rezonabil ???
sau din alte parti ???

ce ziceti de asta ... isi merita banii ?
http://www.cabelas.com/cabelas/en/templ ... &noImage=0

sau ce dreak sa cumpar cu maxim 150 $ ???

http://www.cabelas.com/cabelas/en/templ ... &noImage=0
S'altare și bunăstare !

Scrie răspuns