cine te'a mintit?andrei-ovidiu scrie:cel mai ieftin Kingfisher, rahatisul ala mic de 1 pers.este undeva la 13 mil....mi se pare enorm...
barci pneumatice
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- veteran
Cine comercializeaza in romania barcile allroundmarine ???
ma intereseaza pretul la modelul Oase de 2,3 m si la Joker de 2,6 m ...
http://www.allroundmarin.com/katalog/pd ... 06_web.pdf
ma intereseaza pretul la modelul Oase de 2,3 m si la Joker de 2,6 m ...
http://www.allroundmarin.com/katalog/pd ... 06_web.pdf
S'altare și bunăstare !
- Stefan Tudose
- Moderator
GUMOTEX Cehia
Am folosit tot felul de barci pneumatice, si fug de cele din PVC, fara intaritura textila - gen intex, sevylor FishHuntar, FishRanger
Barci pe care le-am avut:
-Sevylor Fishnunter PVC - oribila, nu stiu de ce se gaurea mereu singura
-Intex, PVC heavy Duty - oribil, dar macar nu facea gauri mereu. Am folosit-o cu un motor Honda de 2cp, se comporta ca un fel de meduza fara forma!
-Caiac Sevylor x100- material tip Zodiac, sandwich panzat, SOLID - bun pentru rafting, dar greu la 17 kg shi scump la 500 USD
-Canoe Stearns B801- panza cu camere interioare de PVC. Excelenta pentru pescuit, tzine 2 persoane, dar panza se uda shi se murdareste, shi se usuca greu! Are 17 kg
Barci ideale
1-Cu placa motor - Bombard AX1 AX2 AX3 Superbe pentru mers la viteze sub planaj. Super usoare pentru o barca cu placa(15-20 kg) , o poti pune singur in apa, shi o poti scoate shi demonta (rulat) in 5 minute. Se poate sta in picioare.
2-Fara placa motor (tip caiac), ideala pentru mobilitate
GUMOTEX. Se fabrica in Cehia. shi le vand de doua ori mai scump in State sub numele INNOVA. Mai bune calitativ decat tot ce am enumerat mai sus! Material tip sandwich de panza/cauciuc (nitrylon), nu e greu si e usor de curatzat de apa shi noroi!
Gumotex Junior e foarte mic, foarte ieftin (250 USD) 7 kg. Pentru spartani
Gumotex Twist e nou, e un pic mai lat shi un pic mai scump, dar pare ideal pentru pescuit, la 6 kg
Gumotex Solar e maricel shi scump - mai bine Bombard!
Am folosit tot felul de barci pneumatice, si fug de cele din PVC, fara intaritura textila - gen intex, sevylor FishHuntar, FishRanger
Barci pe care le-am avut:
-Sevylor Fishnunter PVC - oribila, nu stiu de ce se gaurea mereu singura
-Intex, PVC heavy Duty - oribil, dar macar nu facea gauri mereu. Am folosit-o cu un motor Honda de 2cp, se comporta ca un fel de meduza fara forma!
-Caiac Sevylor x100- material tip Zodiac, sandwich panzat, SOLID - bun pentru rafting, dar greu la 17 kg shi scump la 500 USD
-Canoe Stearns B801- panza cu camere interioare de PVC. Excelenta pentru pescuit, tzine 2 persoane, dar panza se uda shi se murdareste, shi se usuca greu! Are 17 kg
Barci ideale
1-Cu placa motor - Bombard AX1 AX2 AX3 Superbe pentru mers la viteze sub planaj. Super usoare pentru o barca cu placa(15-20 kg) , o poti pune singur in apa, shi o poti scoate shi demonta (rulat) in 5 minute. Se poate sta in picioare.
2-Fara placa motor (tip caiac), ideala pentru mobilitate
GUMOTEX. Se fabrica in Cehia. shi le vand de doua ori mai scump in State sub numele INNOVA. Mai bune calitativ decat tot ce am enumerat mai sus! Material tip sandwich de panza/cauciuc (nitrylon), nu e greu si e usor de curatzat de apa shi noroi!
Gumotex Junior e foarte mic, foarte ieftin (250 USD) 7 kg. Pentru spartani

Gumotex Twist e nou, e un pic mai lat shi un pic mai scump, dar pare ideal pentru pescuit, la 6 kg
Gumotex Solar e maricel shi scump - mai bine Bombard!