nu stiu daca marind consumul maresti si puterea . capacitatea ramane aceeasi .feugen scrie:Tipii care se ocupa de control nu se limiteaza doar la a citi ce scrie pe capacul motorului. Flacaii se uita pe placuta de identificare a motorului unde pe langa serie mai este trecuta si puterea lui in Kw. Daca placuta de identificare lipseste sau este deteriorata => este ca si la masina => furat (nu poti dovedi provenienta).
Totusi exista metode de marire a puterii motorului majorand jicloarele de la carburator (prin schimbarea acestora) marind si consumul. La motoarele in 4T chestia asta nu afecteaza viata motorului, iar la cele in 2T viata motorului se scurteaza prin fortarea ambielajului (uzura marita in rulmentii de la biele).
chestia cu placuta de indentificare ... n-am avut niciodata probleme .nimeni nu s-a uitat la ea vreodata. eu am scos-o ca statea sa cada si am pus-o bine .atat de bine ca n-am mai gasit-o niciodata

dar poti sa mergi la un notar ,unde dai o declaratie pe propie raspundere ca l-ai achizitionat de pe piata libera (talcioc) si-ti face acte .