alegerea unui echipament de pescuit la rapitori
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
costica_fishing scrie:@adiwolf:
si io pun cate 300 de m pe tambur, dar numai cand dau la pasari migratoare.
Mi s-a intamplat odata sa am un dril cu un cocor si nu mi-a ajuns firu' decat pana la bulgari. Si de atunci m-am invatat minte si pun cate 300 de m.
n-ai inteles nimic
il pune in doua.....

multumesc baieti,chiar eram nedumerit,dar acum m-am edificat complet

teoretic,pe rau,50m sunt suficienti.daca intra "acceleratul" nu prea ai spatiu de drill sa te desfasori...
Michael va recomanda Regulamentul forumului
-
- veteran
retragere definitiva
Ca a nu mai ocup locu si sa deranjez pe acest site, anunt oficial ca ma retrag definitiv din acest spatiu si il rog tot oficial pe Dan R sa retraga toate articolele pe care le am pe site. Bineinteles ca le paltesc no problem.
Cum nu am sa mai schimb informatii de pe rapitori nu voi mai fi de gasit decat pe adresa personala de mail.
Nu va asteptati la vreun comnentariu pentru ca nu va exista...........
Spor la schimb de informatii.
Cum nu am sa mai schimb informatii de pe rapitori nu voi mai fi de gasit decat pe adresa personala de mail.
- costica_fishing
- veteran
Io zic sa pui 100 m. Nu degeaba e o marime standard pt rolele de fir.Michael scrie:teoretic,pe rau,50m sunt suficienti.daca intra "acceleratul" nu prea ai spatiu de drill sa te desfasori...
Nu ca ai lansa mai departe de 50 de m. Problema e ca daca faci un lanseu mai energic o sa se impiedice la nodul de pe tambur dintre fir si backing. Gandeste-te ca se mai si rupe...
near the beer
-
- veteran
Re: retragere definitiva
cristian.ene scrie:Ca a nu mai ocup locu si sa deranjez pe acest site, anunt oficial ca ma retrag definitiv din acest spatiu si il rog tot oficial pe Dan R sa retraga toate articolele pe care le am pe site. Bineinteles ca le paltesc no problem.
salut,
hi hi hi

FRARMECUL FORUMULUI.........

be smart be silent be deadly.....
stiu Costica,vorbeam ipotetic doar,am pe tambur 150 yds de textilcostica_fishing scrie: Io zic sa pui 100 m. Nu degeaba e o marime standard pt rolele de fir.
Nu ca ai lansa mai departe de 50 de m. Problema e ca daca faci un lanseu mai energic o sa se impiedice la nodul de pe tambur dintre fir si backing. Gandeste-te ca se mai si rupe...

Michael va recomanda Regulamentul forumului
- Mugurstefan
- veteran
Corect!costica_fishing scrie:@adiwolf:
si io pun cate 300 de m pe tambur, dar numai cand dau la pasari migratoare.
Mi s-a intamplat odata sa am un dril cu un cocor si nu mi-a ajuns firu' decat pana la bulgari. Si de atunci m-am invatat minte si pun cate 300 de m.

Cocorul pana la bulgari..300m.. m-am dezintegrat de ras!

Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !
Mugur Dixit !
Eu mi-am luat un batz Dam de 2.40 de carbon luat din Niro un "Dam Quick" tot din Niro si un fir Tuff Line XP de 15 Lbs (firul e Original- Merci Dan)
Total pentru tot Kit-ul 1,2 mil !
Batzul este extrem tzeapan(avantajos pt mine pt ca pescuiesc mai mult cu jig-uri) are inele Sic si se comporta foarte bine si in timpul lansarii si in timpul drill-ului. Mulineta are capacitate 100 m de 0.40. Excesul de pe tambur l-am matisat ca sa imi intre Tuff Line-ul "exact cat trebuie".
Pescuiesc in special cu jig-uri pt ca pot sa indrept acul cand se agatza, iar daca nu pot sa-l indrept nu ma doare sufletul cand il pierd.
Pescuiesc in apa cu foarte multe agatzaturi si nu mi-ar conveni sa las voblere de 1 mil pe partida!
Total pentru tot Kit-ul 1,2 mil !
Batzul este extrem tzeapan(avantajos pt mine pt ca pescuiesc mai mult cu jig-uri) are inele Sic si se comporta foarte bine si in timpul lansarii si in timpul drill-ului. Mulineta are capacitate 100 m de 0.40. Excesul de pe tambur l-am matisat ca sa imi intre Tuff Line-ul "exact cat trebuie".
Pescuiesc in special cu jig-uri pt ca pot sa indrept acul cand se agatza, iar daca nu pot sa-l indrept nu ma doare sufletul cand il pierd.
Pescuiesc in apa cu foarte multe agatzaturi si nu mi-ar conveni sa las voblere de 1 mil pe partida!
Spining....Prea bun ca sa fie light...
-
- veteran
Asa e Armand...cu textilul nu tremuri ca atunci cand pescuiesti cu mono...dar uite...de ex: atunci cand ataca avatul la mama naibii peste 35 de m, ajungi numai cu mono la el si cu o naluca grea...cu textilul pierzi cel putin 5-8 m fata de mono cu aceeai naluca...iar la avat contaza si 50 de cm...daca nu ajungi cu naluca la el te uiti lung!