Alegere mulineta Shimano sau Daiwa

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
tito
veteran
veteran

Mesaj de tito » 11 Aug 2010, 13:03

Una din placerile pescuitului...este sa prinzi peste, indiferent de mulineta folosita. Si cum in tara asta plasa monofilament, japca si curentul electric sunt in plina expansiune , urmarea fiind faptul ca pestele e tot mai putin si tot mai mofturos, lumea se contreaza pe aici referitor la care-i mai buna. Nu-i buna nici una daca aduce naluca goala la mal. Preferam sa fie ca odinioara, sa am o Germina si o mulineta Avat si sa am atac la fiecare lanseu. In rest...sunt amuzante argumentele si felul in care se pune problema.

tito
veteran
veteran

Mesaj de tito » 11 Aug 2010, 13:07

[/quote] cand o sa ajungi la concluzia ca-ti trebuie si altele pe astea care le ai deja o sa le asteptam cu drag la rubrica vanzari :lol: :lol:[/quote]
Slabe sperante ,in ultima vreme din ce in ce mai multi prieteni se convertesc la spinning, deci...nu duc lipsa de clienti. Cat despre naluci...nu prea vand, majoritatea le fac cadou...apei.

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 11 Aug 2010, 15:08

Daca tractorasele Luvias 1003 sunt heavy-weight si overkill pentru clean...atunci un Shimano de 1000 tot la categoria aia de pret este Hong Man Choi vs. clean.
:D :D :D
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 11 Aug 2010, 15:27

SF scrie:
valistrati scrie:....eu ramin la alegerea facuta ...DAIWA .

E ok?
Faptu ca tu ai ales Daiwa nu inseamana ca ii cea mai buna !
Deja esti plictisitor omule , de fiecare data cand ii cazu de un topic apari cu aceasi placa !

Ce-mi place mie , unu din motivele fanilor Daiwa ii ala conform caruia Daiwa ii un tractoras , uitand multi dintre acesti fani faptu ca dau la clenuti si bibani cu tractoru , cu fire de 4-6 lb :lol: :lol:
Is ca si colegi care recomanda echipamentu de cast pt. putere si naluci mari ,voluminoase , dupa care in pagina urmatoare explica cum arunca ei nustiu cati metri cu scula de cast , cu fir de 8 lb si capete de 9 gr. :lol: :lol:
Colegu' SF iti recomand sa nu citesti ceea ce scriu eu ...nu de alta dar nu asi dori sa mori intradevar de plictiseala.

In ceea ce priveste pescuitul UL la clean si biban cu mulinete Daiwa 1000 te intreb asa ca pe cel ce se pricepepe tare ,o fi corect sa le folosesc sau imi trebuie cumva vre-o alta firma sau o alta gama de putere ?

:roll:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

ANDREI RIGA
veteran
veteran

Mesaj de ANDREI RIGA » 11 Aug 2010, 15:54

Asa , dati-i inainte ... ca seminte mai am de data trecuta, bere imi iau din colt de la Mega

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 11 Aug 2010, 16:16

auzi andrei, si culmea ca amandoi sunt pescari pescari, cu capturi, antecedente grele si oameni seriosi la casa lor :D :D :D

nu niste pusti gaozari care s-au trezit pe un forum sa se bage si ei in seama ...

daca si astia au ajuns sa se certe :D :D :D

si pe ce topicuri ...

ma stric de ras ... imi dai si mie din berea aia ???

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 11 Aug 2010, 16:28

si cand ma gandesc ca eu nu am nicio Shimano sau Daiwa, ma simt un pic jenat :oops: si tot felul de intrebari imi vin in minte, gen: de unde venim??? si incotro ne indreptam???... ce rost are viata???... Pitzi s-o intoarce la Steaua??? Baselu se va reincarna in alta dihanie??? din astea... :D
si toate de la pardalnica de intrebare: "Shimano sau Daiwa"

@Tito: ia-ti o mulineta ce vrei tu... in ziua de azi chiar sunt o groaza de mulinete bune, bune la bani putini, bune la bani multi...

Imi amintesc de niste vremuri de demult cand pescuiam cu fir pus pe spray si prindeam bibani si salai la artificiale... dupa fiecare partida il gresam, ungeam si dadeam cu silicon sa nu faca insolatie... :D
Atunci pe langa ca abia se gaseau scule de pescuit erau si la niste preturi maricele...
Azi ne permitem destule scule zic eu bunicele cu care sa-ti faci treaba.
spor!
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 11 Aug 2010, 17:04

Rusine, Ovidiu, de 3 ori rusine!
Ma mir ca nu ti-e jena sa recunosti...
:twisted:
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

tito
veteran
veteran

Mesaj de tito » 11 Aug 2010, 17:58

@ovidiu
Mi-am luat mulineta...e pe drum.Dar cred ca o voi arunca...citeam pe aici ca e "tractor", nu mulineta. :lol:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 11 Aug 2010, 18:02

Ovidiu ,parca ziceai ca ai o stella sau ma insel eu?Sau ai vindut-o? :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Scrie răspuns