Alegere mulineta Shimano sau Daiwa
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
..Prodigy bunaoara ,are frina etansa ca Tierra,vopsite diferit. Pentru ca fabrica din China are capacitate foarte mare de productie, face aceeasi mulineta cu vopsea diferita si pentru brandu Cabelas. Care Cabelas s-a inteles dinainte cu Daiwa...Daca reusesti sa identifici fabrica respectiva, iti face vreo 50 de bucati cu numele tau pe ea.tito scrie:Va multumesc. Acum am alta intrebare. Am vazut pe aici la vanzare o mulineta CABELAS(DAIWA) TOURNAMENT ZX 2500 NOUA, este facuta tot de Daiwa, este un Exceler facut pentru piata americana?
- stefanflorin
- veteran
- semlecangheorghe
- veteran
Piata americana....piata japoneza...eu am blamatele shimano facute in malaesia(technium si sustain) si zau ca n-am ce le baga de vina.Sustainul a scos ceva pesti....de i-a iesit "fum" din tambur in driluri.Techniumul este ceva mai noua la mine,dar nu am ce sa-i bag de vina la banii aia.Asa ca 'MADE IN .......",pentru mine n-are nici o relevanta.Stiu voblere (bass pro),pe care scrie clar ca sint facute in China,care merg la fel de bine ca si renumitele:megabass,yo-zuri,luckycraft,si in plus,la un pret de 3ori mai mic ,rezista in folosinta de 3 ori mai mult.Chestia asta este verificata.Nu tot ce este facut in alta parte decit" Japan ",este si prost.
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
Am ales Daiwa, datorita sfaturilor primite, dar si faptului ca vreau sa vad cum se prezinta si concurenta. Shimano Exage(chiar daca este din clasa ieftina) nu m-a dezamagit in cei trei ani de cand o folosesc. Sper sa ma temperez ca altfel presimt un faliment...am mai bagat circa 400 ron in plastice si jig-uri.
- semlecangheorghe
- veteran
- stefanflorin
- veteran
-
- veteran
Daca ai ales Daiwa ai facut o alegere buna ...citr espre Exage nu stiu cum de te-a timnut 3 ani decit daca ai tinut-o in dulap.)))tito scrie:Am ales Daiwa, datorita sfaturilor primite, dar si faptului ca vreau sa vad cum se prezinta si concurenta. Shimano Exage(chiar daca este din clasa ieftina) nu m-a dezamagit in cei trei ani de cand o folosesc. Sper sa ma temperez ca altfel presimt un faliment...am mai bagat circa 400 ron in plastice si jig-uri.
Sa folosesti Daiwa cu placere.

pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!