Alegere mulineta baitcast

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 27 Mai 2011, 10:37

Acum .... eu nu pescuiesc cu o bila de plumb si atat. De obicei am vobler de lemn (sau vobler din plastic gol pe dinauntru si cu o bila de zornait, sau lingura) desi voblerul poate avea intre 16 si 24g totusi nu ating distantele mentionate in articol si nici un sper la asa ceva, pe mine ma multumeste un 20 - 25m cu greutatile astea. E cu totul altceva sa arunci un plumb de drop-shot de 5g sau un vobler din lemn de balsa de 16g, plumbul merge mult mai bine, am incercat si eu. Daca se pescuieste la jig... da, jigul armat cu un plastic MIC merge bine, daca pui un vierme de plastic cu coada lunga (din ala gros greu si impregnat cu sare nu ma refer la grub sau clasicul "twister" romanesc) se schimba total dinamica nalucii si parca nu mai merge asa de bine. Daca se folosesc monturi "carolina" e si mai greu de controlat (texas merge bine ca plumbul e langa vierme).
Absolut corect, si cu asta ai si punctat greseala comisa in articol..unde la fiecare gramaj se specifica, ca acea greutate poate reprezenta o naluca oarecare in limita greutatii respective..si se sugereaza ca ar merge la fel ..in distanta...care nicidecum nu este adevarat.
Distantele atise in testul ala sunt date cu o intensitate si forta ...pe care nu se folosesc in pescuitul de zi cu zi(ai fi mort de obosit la sfarsitul zilei)..
Testul este foarte ok pentru a aprecia diferentele intre mulinete....pentru ce a fost facut defapt.

Chief , Dumitru..bine sanatosi...az iujual? Asta e aceasi topic..sau altul(stiti la care ma refer)...ca prea seamana? :wink:
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 27 Mai 2011, 10:58

O fii suparat ca nu este stil gay si la baitcasting, ca l-ar fi imbratisat poate, nu stiu, ma gandesc io, poate gresesc. Admit asta. ;)

Cautam primul off din topicul asta cu incalcarea art 2 din regulament? :lol: :lol: :lol: :lol:

"aha !

eeee baieti... stati asa... , aveti nitzica rabdare... in curind primim sfaturi si directive cum sta treaba si cu fly-ul

adica vestea e ca : deja maiestri in ale castului au trecut si la fly

dar nu orice fly....

au trecut direct la ala gay

asta asa daca e sa discutam despre inclinatii si orientari

nu spun cine ! ghiciti ! "

Iote-l!

Sau asta: "salvae Gigi !

no sory for off topic ! "

Cand isi face off la off, cum bine remarca:
"
cum adica ?

carevasazica nu mai intervi off intervenind off ...

te intreci pe tine insuti ! "

Pai ce mai vrei...

Scuzati de off si va rog, daca nu vrem sa ne defecam prin galeriile voastre nu interveniti si nu aprindeti focu'

Da-tii cu baitu ca este de povestit...

:lol: :lol: :lol: :lol:
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 27 Mai 2011, 11:17

amu .. te relaxezi iar ? :lol:

asai ?

iti place sa recitesti... , nu ?

ma faci sa-mi aduc aminte de niste handicapati care ziceau ca filmele cu Bruce Lee tre vizonate facind abstractie la orice altceva decit persoana lui...

oi fi io " Bruce Lee -ul " tau de ma citesti si citezi doar pe mine ?

esti unu de ala care probabil se trezesti noaptea din somn ca sa-si reciteasca capodoperele...

numa ca n-are rost sa atentezi la rescrierea istoriei...

asta e ! n-ai ce s-ai faci ! iesti prea slab pregatit !

iar veste proata pt tine... , lumea are discernamint !

ti-am mai zis... , roaga pe cineva sa-ti citeasca replica la replica... poate asa odata si odata vei pricepe si tu..., nah... speranta moare ultima ! :lol:

ps : chiar si acolo unde raspund la un off topic cu un off topic intelegi gresit !

Gigi isi cere scuze pt off topic... , iar io nu ! io nu am regretul ala sa raspund la un salut chiar daca sint off topic !

data viitoare desenez !

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 27 Mai 2011, 11:22

Chief scrie:O fii suparat ca nu este stil gay si la baitcasting, ca l-ar fi imbratisat poate, nu stiu, ma gandesc io, poate gresesc. Admit asta. ;)
of... capabil si competent esti in domeniu... , deh... la cite articole ai scris tu... :lol:

stil gay e si la baitcasting dar nu l-am imbratisat...deci supararea se iexclude... , pe cind tu... cind ai trecut la fly direct acolo ti-aai rupt gitul ! :lol: :lol: :lol: :lol:

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 27 Mai 2011, 11:23

no hope ...:)
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 27 Mai 2011, 11:27

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

@ULK: suntem bine sanatosi, multumesc, ma duc imediat la peste si stau pana maine sa dau cu BAITCASTINg

N-am fost offtopic da nici n-o sa vin sa va spun cum a fost. ;)

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 27 Mai 2011, 11:38

mai bine asa ! :lol:

oricum aia era o cumplita pierdere de vreme caci nu ai mare brinza ce sa ne povestesti !

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 27 Mai 2011, 12:00

HO HO HO! Lasa ca ne-ai spus tu pana acuma, povestea povestilor si inventii... amintiri de cand umblai cu maru-n buzunat si scriai cu creta pe pereti: "f*t" si zici ca-i pescuit... Om batran...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 27 Mai 2011, 14:55

gata !

Chief ... sau cum sa-ti zic ? bossul care suje osul... , vezi ca ti-am trimis pe ambele conturi de facebook cerere de prietenie !

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 27 Mai 2011, 15:09

Vrei sa fim pretini? Ah... shie frumuos... bine Dumitre...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

Scrie răspuns