discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
semlecangheorghe
- veteran

http://www.wsbteam.com/diverse/abu-garc ... c-upgrade/
Da ce ziceti de asta??Ieri ,Razvan lansa cu noul upgrade la Morrum,original floating de 9cm,cam in toate directiile posibile,25-30m,desi rafale de vint anuntau o mica furtuna ,care a si venit...Cite grame are original floatingul,sa nu postez info false din nou??
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
-
kuin tauti
- veteran

mda...
si-a luat o schinare de piese ca pina la urma sa realizeze ca TOT cu 2 pinuri sau cum le zice el.. cum e in versiunea originala merge cel mai bine.
asa mai zic si io ! o facut o grama de treaba... iti dai seama... sa schimbi piesa buna cu una noua... asta da tuning... !
in euforia marii realizari de iexceptie... ( caci.. promite ca nu se opreste aici cu " imbunatatirile " ) scrie si articol pe nternet... , chestie care pe mine ma duce gindul la alte proverbe si zicale...

dar... ma abtin sa le scriu aici si ma multumesc s-al citez doar p´autor... " DILESTI ! "
ps : Razvane... cit te-o costat " distractia " ?
baga toate cheltuielile... , piese , transport taxe etc...
-
Daniel_
- utilizator constant

Cred ca se pot arunca si voblere in jur de 4 - 3g cu mulineta de cast. Cu ochi mei am vazut un coleg din timisoara aruncand un vobler mic si lung peste bega. Cred ca avea vre-o 3,5g si la zvarlit de pe un mal pe celalalt pe bega in oras cu o mulineta daiwa tiera. E adevarat ca bega nu e foarte lata in Timisoara, cred ca are undeva intre 15 si 20m nu stiu, nu am masurat-o dar pt. pescuit e ok sa poti arunca voblerul sub malul opus. Oricum, a aruncat cu toata puterea si mult avant, cu 2 maini.
Eu personal daca am de gand sa pescuiesc cu asa ceva iau joarda pt. clean de 2.10m cu 2-9g, actiune moderata si mulineta de spin mica cu tambur de 1000 si pescuiesc mult mai comod, arunc cu o singura mana si nu trebuie sa ma obosesc prea mult, ma ajuta lanseta.
La cast caut o mulineta pt. naluci ceva mai mari si mai nabadaioase: deep diver, medium diver, swim-bait, nu imi propun sa arunc naluci foarte usoare, si imi doresc sa o pot folosi si la mare in apa sarata.
Din ce am vazut in articolul mentionat, daiwa zillion ar fi potrivita dar e cam scumpa. In rest au fost mulinete mici specializate la castul de naluci usoare.
Articolul e scris fain si plin de date precise. Doar ca accentul se pune pe aruncarea greutatilor mici si pt. mine nu asta e important. Caut o mulineta ca sa ma ajute si la recuperarea naluci sau a pestelui, nu doar la cast si sa reziste la apa sarata si sa reziste bine si in timp.