Pikeman,pikeman scrie:ma rog
nu ma mai obosesc ca vad ca lumea nici nu sa sinchisit sa deshida lincurile
bai fratilor, voi nu faceti diferenta, intre o podina gonflabila gen barcile de la metro si una care se pune in barca inainte de a umfla baloanele, deci aia e ca o placa (facuta pe ceva sistem fagure) care se mai si umfla pentru a deveni mai rigida, ii simplu, E O PLACA DINTRO BUCATA CARE SE UMFLA, dar nu la modul unei podine integrate care se umfla, o puteti asimila cu placile cu ajutorul carora invata copii sa inoate, oricum, placile alea de aluminiu is o belea mare cand e frig afara, si deobicei la prima ora chiar e cald cand intri pe apa![]()
![]()
![]()
nu ma mai obosesc, unii aud de podina gonflabila si gata, ruseasca UFIMKA, o mai avansat tehnologia mai baieti![]()
![]()
![]()
P.S. dar noi inca ne uitam la rusi cum umfla barcile![]()
![]()
![]()
Am senzatia ca intre noi cel care nu intelege prea bine despre ce se vorbeste pe-aici esti oblu matale. Da' nu-i bai, ca macar vad ca te distrezi...

Te-ai dat macar o data cu vreo barca de care zici? Si ti s-a parut stabila? In comparatie cu ce? Cu Ufimka, poate? Sau vorbim din poze si din auzite?
Eu am apucat sa pescuiesc din doua feluri de barci dintr-astea. Una, cu care am fost de mai multe ori, era un Allroundmarin Joker de 2,70m, iar cealalta un Quicksilver de 3,10m. Amandoua "de Metro"...

Nu spun ca nu puteam sta in picioare, dar mentinerea echilibrului imi cerea un efort suplimentar. Am mai spus, atarn destul de greu si sub calcatura mea podina "super hi-fi" se deforma suficient cat sa trebuiasca sa stau incordat. Cum a mai batut oleaca si vantul, dupa cateva ore de pescuiala dintr-asta, imi tremurau genunchii de efort. Ceea ce nu se intampla cand stau in picioare pe o podina de aluminiu ca a Baracudei (de exemplu).
Kuintautti are si el o astfel de barca, cu podina gonflabila, si se interesa la un moment dat cum ar putea face sa o inlocuiasca cu una rigida clasica. I-o fi placut si lui "stabilitatea" nemaipomenita... La fel ca si altora de pe-aici...
Asa ca te invit sa faci misto linistit... Nu uita sa te intorci de pe campi, dupa ce-i vei fi batut temeinic...

P.S. Uneori e bine sa te mai uiti si pe la rusi... De ce nu? Cunoscatorii nu i-ar putea banui ca n-ar fi ingeniosi...