Alegere barca pneumatica

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
MatrixVR5
veteran
veteran

Mesaj de MatrixVR5 » 13 Ian 2011, 08:48

FISHING IS LIFE.
The rest just details!

marcel gheorghita
senior
senior

Mesaj de marcel gheorghita » 13 Ian 2011, 09:22

Eu am una de la ucraineni de vreo 3 ani, folosita destul de mult. Ce sa zic, chiar si acum, daca o spal bine, arata impecabil. Singura problema e ca podeaua e compusa din 3 scandurele, nu prea ai stabilitate daca pescuiesti din picioare, dar dupa un timp te obisnuiesti. Si balonul e mai mic in diametru. In rest, am vazut barci mai noi, si Baracuda, si Energo (de fapt sunt indentice), si mai putin folosite, care incepeau sa dea semne de oboseala - se desprind lipiturile, altele pierd aer. Ca sa nu mai zicem de pret, ca e aproape in jumatate.

RYOBI
veteran
veteran

Mesaj de RYOBI » 13 Ian 2011, 12:55

marcel ce model de barca ai? e una dintrastea despre care se discuta de pe goldfish?
Am 60 de bile albe.
fanatic76starter@yahoo.com
0745373235

marcel gheorghita
senior
senior

Mesaj de marcel gheorghita » 13 Ian 2011, 13:59

N-am vazut modelul pe nici un site. Pe ea scrie SKAT, si are desenata un fel de pisica de mare. La 2,80 m lungime, o iau singur in spate si o pun pe apa. Am luat-o personal din bazar din Cernauti, si a costat parca 290 ueor, la care s-a adaugat spaga in vama romaneasca 20 euro, plus drumul.

ANDREI RIGA
veteran
veteran

Mesaj de ANDREI RIGA » 20 Feb 2011, 21:32

Musti scrie:Eu am apucat sa pescuiesc din doua feluri de barci dintr-astea. Una, cu care am fost de mai multe ori, era un Allroundmarin Joker de 2,70m, iar cealalta un Quicksilver de 3,10m. Amandoua "de Metro"... :roll: Poate de aia nu m-am simtit in siguranta in nici una dintre ele. Drept care nu recomand la prieteni...
Nu spun ca nu puteam sta in picioare, dar mentinerea echilibrului imi cerea un efort suplimentar. Am mai spus, atarn destul de greu si sub calcatura mea podina "super hi-fi" se deforma suficient cat sa trebuiasca sa stau incordat. Cum a mai batut oleaca si vantul, dupa cateva ore de pescuiala dintr-asta, imi tremurau genunchii de efort. Ceea ce nu se intampla cand stau in picioare pe o podina de aluminiu ca a Baracudei (de exemplu).
Kuintautti are si el o astfel de barca, cu podina gonflabila, si se interesa la un moment dat cum ar putea face sa o inlocuiasca cu una rigida clasica. I-o fi placut si lui "stabilitatea" nemaipomenita... La fel ca si altora de pe-aici...
Nu vreu eu sa bat campii cu gratie, poate a mai raspuns cineva la intrebarea lui Kuintauti, dar ma intreb, ptr caci ma cam intereseaza subiectul, totusi, daca pui o placa de tego, placaj, osb, aluminiu, etc peste podina gonflabila poate doar pe portiunea unde stai in picioare, fara sa faci cine stie ce mare inginerie sa se potriveasca sub baloane si sa mearga de la pupa la prova, oare placa (subtire de altfel) nu preia deformarea puntii gonflabile ca sa stai linistit in picioare sa pescuiesti ?

Scrie răspuns