Alegere barca pneumatica
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Sorin, Moderatori
- kuin tauti
- veteran

@nemernic
Poate cel pe care l-ai vazut tu nu avea acumulatorul incarcat, sau cine stie, poate era slabit acumulatorul, se mai termina si aia, ca la masini
Sunt curios cum pescuia totusi ala la stiuca, mergand cu viteza maxima
Eu am vazut la lucru un torqueedo pe o barca de 3m, cu doua persoane la bord, si a umblat omu mai bine de o juma de zi, si cu viteza mai mare si mai mica, iar la sfarsitul partidei inca mai avea curent in acumulator
Poate cel pe care l-ai vazut tu nu avea acumulatorul incarcat, sau cine stie, poate era slabit acumulatorul, se mai termina si aia, ca la masini
Sunt curios cum pescuia totusi ala la stiuca, mergand cu viteza maxima
Eu am vazut la lucru un torqueedo pe o barca de 3m, cu doua persoane la bord, si a umblat omu mai bine de o juma de zi, si cu viteza mai mare si mai mica, iar la sfarsitul partidei inca mai avea curent in acumulator
Barca pneumatica
Ryobi pana la urma ce barca te-ai hotarat sa-i scrii la Mos Craciun sa-ti aduca?

rapala the best vobler in the world
Barca pneumatica
pai cumpara-ti ce mai astepti? Vrei sa treci in 2011 fara barca?

rapala the best vobler in the world
Am tot citit in topicul asta cum ca Baracuda este ieftina si buna. Nu v-ati saturat de chinezarii? Nu spun ca sunt proaste, insa spre exemplu mi-am cumparat o barca ukrainiana de la goldfish.ro care este mai ieftina decat baracuda, este foarte stabila, cu o greutate aproximativ egala si, daca nu gresesc are transportul prin curier inclus in pret.
P.S. Pana la urma barca pe care o are fiecare dintre noi este cea mai buna
Bucuresti
Ce parere aveti de asta ?
http://www.seaeagle.com/FramelessPontoo ... =frameless
http://www.seaeagle.com/FramelessPontoo ... =frameless
- Rapala Man
- veteran

care dintre modele de pe goldfish il ai?feugen scrie:Am tot citit in topicul asta cum ca Baracuda este ieftina si buna. Nu v-ati saturat de chinezarii? Nu spun ca sunt proaste, insa spre exemplu mi-am cumparat o barca ukrainiana de la goldfish.ro care este mai ieftina decat baracuda, este foarte stabila, cu o greutate aproximativ egala si, daca nu gresesc are transportul prin curier inclus in pret.
Rapala worlds favorite fishing lure
Eu am cumparat-o pe asta de la: http://www.goldfish.ro/product.php?id_product=29 numai ca am dat pe ea putin peste 2400 lei adusa in Bucuresti. Ramburs nu am platit ca am platit prin virament in baza unei facturi proforma. din cauza asta zic eu ca raportul calitate/pret este foarte bun. Cu tipul asta Eugen din Piatra Neamt aproape ca m-am amicit cat l-am f...utut la icre pana sa cumpar barca. Ma stie ca pe un cal breaz. Cred ca nu m-as supara daca atunci cand vorbiti cu el sa-i spuneti sa sunteti din partea lui Eugen din Bucuresti (pe gagimanu' tot Eugen il cheama (nu stiu si mai cum)). Exista sansa sa puteti obtine un oarece discount de la el doar in baza faptului ca sunati din partea "mea" (vreau sa cred ca tipu' ma simpatizeaza macar un pic). Pana acum au cumparat barci ca si a mea 4 persoane recomandate de mine si nimeni nu a fost nemultumit. BARACUDA?!Rapala Man scrie:care dintre modele de pe goldfish il ai?feugen scrie:Am tot citit in topicul asta cum ca Baracuda este ieftina si buna. Nu v-ati saturat de chinezarii? Nu spun ca sunt proaste, insa spre exemplu mi-am cumparat o barca ukrainiana de la goldfish.ro care este mai ieftina decat baracuda, este foarte stabila, cu o greutate aproximativ egala si, daca nu gresesc are transportul prin curier inclus in pret.
Sa nu credeti ca am vreuna avantaj de la flacaul asta. Eu am fost tratat calumea de tip si ma simt dator (intotdeauna platesc cu aceiasi moneda) sa-l recomand si altora. Daca cineva vrea sa vada cum arata, il invit la mine acasa la o data stabilita de comun acord si o vede (barca
Eugen Fetes
Bucuresti