discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
kuin tauti
- veteran

daca ar fi sa fie pestii asa rusinosi... io decit sa mai car inca un motor cu mine mai degraba as da la visle o su de metri

but it is just me... putoare ce sint..

-
iovys
- veteran

-
@nemernic
Poate cel pe care l-ai vazut tu nu avea acumulatorul incarcat, sau cine stie, poate era slabit acumulatorul, se mai termina si aia, ca la masini
Sunt curios cum pescuia totusi ala la stiuca, mergand cu viteza maxima
Eu am vazut la lucru un torqueedo pe o barca de 3m, cu doua persoane la bord, si a umblat omu mai bine de o juma de zi, si cu viteza mai mare si mai mica, iar la sfarsitul partidei inca mai avea curent in acumulator
-
stradic
- veteran

rapala the best vobler in the world
-
RYOBI
- veteran

nu mai mai am mosii trebuie sa-mi cumpar
-
stradic
- veteran

rapala the best vobler in the world
-
feugen
- veteran

-
Am tot citit in topicul asta cum ca Baracuda este ieftina si buna. Nu v-ati saturat de chinezarii? Nu spun ca sunt proaste, insa spre exemplu mi-am cumparat o barca ukrainiana de la goldfish.ro care este mai ieftina decat baracuda, este foarte stabila, cu o greutate aproximativ egala si, daca nu gresesc are transportul prin curier inclus in pret.
P.S. Pana la urma barca pe care o are fiecare dintre noi este cea mai buna

Bucuresti
-
zvic
- veteran

-
Rapala Man
- veteran

feugen scrie:Am tot citit in topicul asta cum ca Baracuda este ieftina si buna. Nu v-ati saturat de chinezarii? Nu spun ca sunt proaste, insa spre exemplu mi-am cumparat o barca ukrainiana de la goldfish.ro care este mai ieftina decat baracuda, este foarte stabila, cu o greutate aproximativ egala si, daca nu gresesc are transportul prin curier inclus in pret.

care dintre modele de pe goldfish il ai?
Rapala worlds favorite fishing lure
-
kzoli
- veteran

Nu stiu cum sunt acestea barci, dar acelea rusesti de pe vremuri, rezistau aproape la orice...
Preturile pe goldfish sunt destul de tentante ...ramane de vazut calitatea lor.
-
feugen
- veteran

-
Rapala Man scrie:feugen scrie:Am tot citit in topicul asta cum ca Baracuda este ieftina si buna. Nu v-ati saturat de chinezarii? Nu spun ca sunt proaste, insa spre exemplu mi-am cumparat o barca ukrainiana de la goldfish.ro care este mai ieftina decat baracuda, este foarte stabila, cu o greutate aproximativ egala si, daca nu gresesc are transportul prin curier inclus in pret.

care dintre modele de pe goldfish il ai?
Eu am cumparat-o pe asta de la:
http://www.goldfish.ro/product.php?id_product=29 numai ca am dat pe ea putin peste 2400 lei adusa in Bucuresti. Ramburs nu am platit ca am platit prin virament in baza unei facturi proforma. din cauza asta zic eu ca raportul calitate/pret este foarte bun. Cu tipul asta Eugen din Piatra Neamt aproape ca m-am amicit cat l-am f...utut la icre pana sa cumpar barca. Ma stie ca pe un cal breaz. Cred ca nu m-as supara daca atunci cand vorbiti cu el sa-i spuneti sa sunteti din partea lui Eugen din Bucuresti (pe gagimanu' tot Eugen il cheama (nu stiu si mai cum)). Exista sansa sa puteti obtine un oarece discount de la el doar in baza faptului ca sunati din partea "mea" (vreau sa cred ca tipu' ma simpatizeaza macar un pic). Pana acum au cumparat barci ca si a mea 4 persoane recomandate de mine si nimeni nu a fost nemultumit. BARACUDA?!

Sa nu credeti ca am vreuna avantaj de la flacaul asta. Eu am fost tratat calumea de tip si ma simt dator (intotdeauna platesc cu aceiasi moneda) sa-l recomand si altora. Daca cineva vrea sa vada cum arata, il invit la mine acasa la o data stabilita de comun acord si o vede (barca

).
Eugen Fetes
Bucuresti