Alegere barca pneumatica

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 11 Dec 2010, 14:03

iovys scrie:@nemernic
Poate cel pe care l-ai vazut tu nu avea acumulatorul incarcat, sau cine stie, poate era slabit acumulatorul, se mai termina si aia, ca la masini
Sunt curios cum pescuia totusi ala la stiuca, mergand cu viteza maxima :roll: :lol:
Eu am vazut la lucru un torqueedo pe o barca de 3m, cu doua persoane la bord, si a umblat omu mai bine de o juma de zi, si cu viteza mai mare si mai mica, iar la sfarsitul partidei inca mai avea curent in acumulator
Ce cuvant n-ai inteles ? ..... :D
N-am zis in niciun moment ca cei doi pescuiau la viteza maxima, nici macar n-am zis ca pescuiau din mers, ceea ce era interzis in regulamentul concursului......
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

iovys
veteran
veteran

Mesaj de iovys » 11 Dec 2010, 15:05

Nu inteleg unde a mers o ora, la viteza maxima, intr-un concurs la stiuca,, avand timp sa mai si pescuiasca. Dar oricum ar fi am depasit deja topicul. Sunt la fel de convins ca si tine ca sunt avantaje si dezavantaje la orice motor alegi, asa ca eu cred ca nu mai are rost sa dezbatem pe aceasta tema(cel putin nu la topicul asta), si oricum, nici eu, nici tu, nu detinem un torqueedo, care este marul discordiei :D

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 11 Dec 2010, 15:13

Corect :D ....
Una peste alta.... un termic e mai ok daca se pescuieste pe rauri ....
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

crysst
veteran
veteran

Mesaj de crysst » 11 Dec 2010, 18:28

Nemernic scrie:Corect :D ....
un termic nu e mai ok....e singurul ok atunci cand pescuiesti pe rau.

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 11 Dec 2010, 20:44

crysst scrie:
Nemernic scrie:Corect :D ....
un termic nu e mai ok....e singurul ok atunci cand pescuiesti pe rau.
ia-o cum vrei tu.....

stradic
veteran
veteran

Barca pneumatica

Mesaj de stradic » 11 Dec 2010, 21:59

Marius la cata informatie ai primit ti-ai putea lua un yaht! :D :o :o :wink: Vorbeste cu D.Patriciu sa-ti dea el unu ca oricum are el nu stiu ce fundatie de ii tot premiaza pe cei talentati! Tu fiind un talent in spining..... poate,poate... :lol: :lol: :lol: :lol:
rapala the best vobler in the world

colega
junior
junior

Mesaj de colega » 16 Dec 2010, 21:18

Chila gonflabila e obligatorie? Ce rol are?

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 16 Dec 2010, 21:44

colega scrie:Chila gonflabila e obligatorie? Ce rol are?
la motor electric chila gonflabila nu are nici o relevanta . barca merge la fel si cu si fara !

treaba chilei este sa tina barca pe directie si un mic rol in stabilitate la viteza . mai mult las posesori de motoare termice sa se exprime.

colega
junior
junior

Mesaj de colega » 16 Dec 2010, 23:09

Pentru pescuit pe lacuri/balti, maxim 2 persoane in barca merge un ansamblu de pneumatica fara chila gonflabila - scump dom'le, scump- si un grasan putere la vasle respectiv un motoras electric - daca ma considera mosu' vrednic-?

Ori e musai o barca de 4 metri cu chila gonflabila, motor Yamaha de 30 de cai in 4 timpi si tatuaje tribale pe umar :twisted: :?:

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 17 Dec 2010, 11:43

colega scrie:Pentru pescuit pe lacuri/balti, maxim 2 persoane in barca merge un ansamblu de pneumatica fara chila gonflabila - scump dom'le, scump- si un grasan putere la vasle respectiv un motoras electric - daca ma considera mosu' vrednic-?
teoretic merge! practic daca ai pus ochi pe o barca de colac de la metro cu 30 lei (mai ieftina nu stiu ) mai bine stai pe mal :lol:
preferabil la visle sa fie parteneru de pescuit ca tu sa poti sa te relaxezi :lol:
zi si tu cam pe ce ai pus ochii si atunci ne dam altfel cu parerea si la barca si la motor .

Scrie răspuns