discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
kzoli
- veteran

zbest87 scrie:am incercat cu unele scufundatoare si plutioare de la atack, care au si bila interioara pentru a genera zgomot, iar singurul lucru care il atrageau pana la mal erau niste pestisori mici(soreata), nu stiu ce sa zic, insa daca as fi avut un bat si rame intr-o ora prindeam 10-15 bibanei pana in 10cm, asa la artificiale in 4 ore am prins un singur biban dar cat 5-6 daia mici

)
Inainte de urmatoarea partida de spinning, probabil dupa 15 luna viitoare o sa cumpar si niste voblere cozma sau salmo sinking sa vad cum merg, desi cred ca tot la gruburi ii place mai mult bibanului
P.S. Ce culori sunt mai prinzatoare, si da-mi un link cu salmo minnow ca nu l-am putut gasi te rog.
http://www.sovereignsuperbaits.co.uk/Lu ... innow.html
Dar gasesti si pe siteuri de la noi ,totalfishing, xxx ,voblere etc .
-
zbest87
- junior

nu sunt pe total fishing, de la ei am cumparat pana acum, dar am impresia ca isi fac stocul cam greu, sunt articole pentru care stocul e epuizat de foarte mult timp, desi ei mi-au spus ca saptamanal fac aprovizionare si probabil asa este dar nu la toate produsele. ms
-
stef
- utilizator nou

-
zbest87 scrie:multumesc de sugestii, dar combinatia black bull + catana depaste bugetul, plus ca am citit pe foarte multe forumuri si reviste ca la aruncat de pe mal se recomanda minim 2,40(chiar si p acest forum am gasit pareri care sustin asta), varianta 2,10 e mai mult pentru barca. O sa raman la Baracuda lanseta, insa la mulineta Compressa acum ca mi-a zis florin ca are 225 Gr. as inclina pentru
Mulineta Bull Fighter 1000FD care e mai usora, tot pe 3 rulmenti, antirevers si raport de recuperare mai bun, dar poate stefan florin a recomandat-o pentru ca a folosit-o si stie detalii legate de calitate, insa daca se poate sa-mi spune cineva ce parere are despre Okuma Compressa in comparatie cu Cormoran Bull Fighter 1000FD, cineva care poate le-a pipait pe ambele. Va multumesc!
Salut de curand mi-am comandat si eu laseta si mulineta din gama bull-figter2.10 respectiv 1000FD.Ce vreau sa te intreb e despre mulineta pe factura comanda e trecuta bull-fighter1000FD iar pe cutie si mulineta scrie bull-fighter3SF-1000,e aceiasi mulineta sau ele difera? Multumesc anticipat,o zi buna?
-
zbest87
- junior

este aceasi!
-
Adriann
- veteran

-
ombladon
- utilizator nou

Cum ti se pare mulineta bull fighter ? e ok?
Eu nu beau,nu fumez,nu vorbesc urat...pfuu bagamia-s p... iar mi-am scapat tigara-n bere.