Ajutor Lanseta Stiuca , rog un sfat de la meseriasi
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- kuin tauti
- veteran
- kuin tauti
- veteran
- kuin tauti
- veteran
salut, dacă ai un profil mai atletic poţi încerca cu succes lanseta Cormoran Bull Fighter X 2,10/2,40m/10-40gr( fibră de sticlă) , are 200gr, dar nu vei avea emoţii deloc în a extrage din mediul ei o cucoană de 4 kg.... şi e şi ieftină până în 100 lei.... restul e comerţ.... eu o folosesc de vreo 3 ani şi nu am de gând să o schimb decât pe o Germina tot de fibră de sticlă de acum vreo 20 de ani ( e un pic mai uşoară)... care e în curs de recondiţionare....
- eu te sfătuiesc să alegi o lansetă din fibră de sticlă ; sunt cele mai indicate în pescuitul ştiucii, datorită elasticităţii lor (poţi să citeşti mai multe despre ele), chiar dacă au dezavantajul greutăţii....
+ fir textil : 10- 12 lb ...
- eu te sfătuiesc să alegi o lansetă din fibră de sticlă ; sunt cele mai indicate în pescuitul ştiucii, datorită elasticităţii lor (poţi să citeşti mai multe despre ele), chiar dacă au dezavantajul greutăţii....
+ fir textil : 10- 12 lb ...
Kenay King-ul nu as recomanda-o sub nici o forma pentru stiuca ... e o lanseta pentru pescuit greu si as numi-o lanseta pentru somn mai degraba decat de stiuca ... plus ca e putin cam prea rigida ... nu e par dar departe de ceva parabolic ce ar fi mai potrivit pentru stiuca ...pike99 scrie:lamiglas kenai king
ps : oricum tare de tot recomandarea si imediat dupa deschiderea unui topic pentru a cere pareri in privinta batului ...

C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
- kuin tauti
- veteran
pe mine ma amuza si ma mira cum de nu si acolo nu a postat la foc atomat ... " cu ecou "
pisica mea... se dezmite... , io citindui toate cele 6 mesaje pe care le are la ora actuala din care 4 sint cum am zis... cu ecou... ma gindeam ca asa o va tine si de acu incolo... , nah... oarecum ma simt dezamgit

pisica mea... se dezmite... , io citindui toate cele 6 mesaje pe care le are la ora actuala din care 4 sint cum am zis... cu ecou... ma gindeam ca asa o va tine si de acu incolo... , nah... oarecum ma simt dezamgit