Ajutor Lanseta Stiuca , rog un sfat de la meseriasi

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Marinarul
junior
junior

lanseta

Mesaj de Marinarul » 09 Noi 2010, 17:46

Ce impediment major crezi ca ar avea DAM-ul nanoflex , ce nu ar cadra bine cu stiucaritul la ea si ma refer aici la linguri sau eventual voblere ? E prea fast , prea rigida sau actiunea prea mare 25 - 50 gr ptr linguri ? E drept ca lingurile mele nu vor depasi 17 - 20 grame deci ai ar putea sa intervina o nepotrivire de caracter , nu ? Sau e altceva care imi scapa.
Sincer ma atrage destul de mult si clipul ala pe youtube care arata ca scoti copaci si apa cu ea si nu cedeaza , era de la Penn una Never Crack care tragea si o masina la targ la Expo Aventuri anul trecut parca.
Dar cred ca am vazut prea multe filme si cum viata bate filmul , risc sa iau tzeapa :) . Glumesc .
Astept pareri pro si contra uneia sau alteia .

Multumiri tuturor ! O seara excelenta !

Driscu Radu
junior
junior

Mesaj de Driscu Radu » 09 Noi 2010, 22:02

Dca te uiti doar la vidioclip cu nanoflex vei observa ca ei au pus ca mulineta varfu de gama respectiv Fd(mecanism pe sneck).Parerea mea este ca ti-ar trebui un nanoflex 15-30 sau 15-40 nu mai stiu care e varianta la 2,4 m, care mi se pare ceea mai buna alegere pana in 300 lei.Ca actiune o vad semirapida spre rapida.Am biciuit un nanoflex dar era de 20-40 mi sa parut actiunea prezenta mai sus.Daca te referi la teapa nu e nici o teapa lanseta este la un pret corect daca te raportezi la un raport pret calitate corect raportat la brend.

Driscu Radu
junior
junior

Mesaj de Driscu Radu » 09 Noi 2010, 22:03

Dca te uiti doar la vidioclip cu nanoflex vei observa ca ei au pus ca mulineta varfu de gama respectiv Fd(mecanism pe sneck).Parerea mea este ca ti-ar trebui un nanoflex 15-30 sau 15-40 nu mai stiu care e varianta la 2,4 m, care mi se pare ceea mai buna alegere pana in 300 lei.Ca actiune o vad semirapida spre rapida.Am biciuit un nanoflex dar era de 20-40 mi sa parut actiunea prezenta mai sus.Daca te referi la teapa nu e nici o teapa lanseta este la un pret corect daca te raportezi la un raport pret calitate corect raportat la brend.

Marinarul
junior
junior

Mesaj de Marinarul » 10 Noi 2010, 11:45

Salutare !

Cat priveste DAM-ul cu pudra de nanoflex , cea mai mica actiune este cea de 20-40 gr , nu e mai mica. Si ce vroiai sa spui ca "actiunea era prezenta mai sus" ? Adica nu era nici macar 20- 40 , ci spre 30 - 50 in realitate , adica asa ai perceput tu ?
Asta e , o sa caut sa vad si sa tin in mana toate cele 4 modele enumerate si incercandu-le asa le rece in magazin o sa vad care imi pica bine in mana.
Numai bine tuturor !

Driscu Radu
junior
junior

Mesaj de Driscu Radu » 10 Noi 2010, 15:36

Marinarule in catalog este prezentata o lanseta de 2,4m cu actiune 15-30 gr.dar cica pentru pastrav si biban.Eu intradevar am pus mana pe una cu actiune de 20-40.

Marinarul
junior
junior

Mesaj de Marinarul » 10 Noi 2010, 15:56

Radule eu ma refeream la gama Nanoflex si nu am gasit ceva cu o actiune asa mica . Ce spui tu este din alta gama as zice , ori pe www.monstru nu sunt toate modelele mentionate. Tu in ce catalog te uiti ? Da-mi un link ceva.
Merci!

Driscu Radu
junior
junior

Mesaj de Driscu Radu » 10 Noi 2010, 20:20

Salutare monstru aduce tot ce este in catalogul de la dam dar daca vrei sa-ti faci o idee uitate in catalogul mare www.dam.de la pagina 56 si vezi lanseta.Apoi daca vrei da telefon la monstru si dai comanda dureaza pana la 1 luna.

Driscu Radu
junior
junior

Mesaj de Driscu Radu » 10 Noi 2010, 20:21

Salutare monstru aduce tot ce este in catalogul de la dam dar daca vrei sa-ti faci o idee uitate in catalogul mare www.dam.de la pagina 56 si vezi lanseta.Apoi daca vrei da telefon la monstru si dai comanda dureaza pana la 1 luna.

Marinarul
junior
junior

Lanseta

Mesaj de Marinarul » 10 Noi 2010, 21:55

Da Radule , ai dreptate in catalog e pe site ba , e la 2.40 si actiune 15-30 gr adica mai aproape de ce am nevoie daca e sa raman cramponat in nanoflex. O iau asa si daca e prea moale , ii mai iau o sora mai mare si am acoperit toata felia de plaja , asa poate imi fac si nemtii astia freo reductie. Daca scot transportul la negociere sunt profesor si zic ca tin si cu Bayer Munchen de mic copil :) , si suntem 4 frati acasa :) glumesc.

Sa vad cat ma duce cu totul direct din Germania ca am vorbit cu ei si baietii s-au aratat deschisi cand e vorba de cascaval si cica imi trimit fara probleme ... Sa n-ajunga aici farame , nanoflex la punga :) de trei nule direct de cozonac :) . Una peste alta ies mai ieftin dar nu tare rau ... Poate altoiesc si o mulineta de la ei sa fie de Craciun sub brad un combo + .

Oricum , merci ca m-ai atentionat !

Driscu Radu
junior
junior

Mesaj de Driscu Radu » 10 Noi 2010, 22:06

Marinarule vorbeste la monstru nu iesi mult mai ieftin daca, o comanzi din Germania trebuie sa gandesti in felu urmator.Daca ajunge faramata sau rupta tu suporti transportul inapoi sau daca are defecte de fabricatie.Magazinul are preturi comparabile cu orice magazin virtual din vest, daca mai adaugi transportu care te costa si cei 5% tva in plus.

Scrie răspuns