lamiglas kenai king g1319
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
lamiglas kenai king g1319
daca are careva aceasta lanseta vreau sa-mi spuna si mie cum se comporta
- kuin tauti
- veteran
oricum ... lanseta e misto de tot ... nu e pentru stiuca dar merge foarte OK in curenti puternici, ape adanci si conditii mai dificile de pescuit in cautarea somnului sau a altor pesti capitali ...
din greseala am prins cu ea un avat la vreo 3 kile si l-am luat efectiv pe sus din apa ...
din greseala am prins cu ea un avat la vreo 3 kile si l-am luat efectiv pe sus din apa ...

C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
Lanseta factory nu am vazut-o..are Toni F un custom pe acelasi blank, montat de Laurentiu Andronic...am aruncat si eu de vreo 2 ori cu ea, practic arunci si cu 10g, dar se simte bine peste 20g....este superba, dar este gandita pt pesti mai imbracati, adica somn...
Mie imi plac lansetele rigide, deci is subiectiv...un pic cam grea(customul lu Toni e spre 200g), dar la cat arunca e de inteles...varianta factory cred ca e si mai grea ca are inele cu doua picioare si maner full grip...
pt salau si somn e f buna, dupa nasul meu
Da-i un MP lu Toni ca-ti zice el mai multe de ea
Mie imi plac lansetele rigide, deci is subiectiv...un pic cam grea(customul lu Toni e spre 200g), dar la cat arunca e de inteles...varianta factory cred ca e si mai grea ca are inele cu doua picioare si maner full grip...
este chiar f ok pt nalucile alea...pt stiuca, sincer, e cam rigida si cam prea puternica(nu ma refer la ce greutati de lansare duce, ci nu prea cred ca o sa se indoaie cum trebuie la stiuci sub 5kg)...parerea mea...pike99 scrie:m-ar interesa daca este ok la stiuca cu naluci mari si grele(da vreau sa prind stiuci mari) si eventual la salau tot pe dunare cu jiguri mai grele 20-50 gr
pt salau si somn e f buna, dupa nasul meu
Da-i un MP lu Toni ca-ti zice el mai multe de ea
ma uitam pe site-ul de la lamiglas http://www.lamiglas.com/prod_indiv.php?groupid=22 si cele pt muskie(tot un fel de stiuca) au puteri de aruncare si mai mari si sunt doar casting
problema nu o reprezinta greutatea pe care e in stare sa o arunce ci puterea lansetei ...pike99 scrie:ma uitam pe site-ul de la lamiglas http://www.lamiglas.com/prod_indiv.php?groupid=22 si cele pt muskie(tot un fel de stiuca) au puteri de aruncare si mai mari si sunt doar casting
lanseta asta e foarte puternica si iti trebuie stiuci intr'adevar mari de tot ca sa si simt ceva in dril cu pestele ... pe langa puterea mare a lansetei e si prea rigida pentru stiuca ...
iti trebuie ceva cat de cat mai progreziv ca sa lucrezi bine cu voblerele de jerk si nu numai sau alte chestii de genul asta ... oricum eu recomand sa te uiti la alta lanseta pentru stiuca ...
eu folosesc lanseta cand mai dau la somn de obicei cu voblere foarte mari si in curent foarte puternic unde merge foarte OK ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...