Fitofagul loveste din nou

. Am fost azi sa mai verific locul cu pricina, mai mult intr-o doara, nu se mai intamplase fenomenul de cand am facut topicul asta. Pun naluca prinzatoare de data trecuta, si dau, si dau, si dau... Dupa vreo 15 minute de lansat in toate directiile si la toate distantele posibile era clar ca ori nu-i acolo, ori nu mai pune botul. Asa ca zic sa-l incerc si pe dl salau. Bag un vobler, il plimb cateva minute, nimic, nici macar un tac. Si atunci aplic teoria mea cu "ratusca cea urata" si scot din trusa unul din voblerele la care nu luasem absolut nimic pana acum. Il pun, lansez cat de departe posibil, il las nitel sa ajunga pe fund, si smucesc usor, in ideea de a atrage atentia ipoteticilor strapazani. Numai ca voblerul se poticneste in ceva. Injur si incep sa smucesc, incercand sa-l scap din "agatatura", dar agatatura o ia frumos intr-o parte si incepe sa se toooot duca

.
Din prima plecare mi-a luat vreo 35-40 de metri de fir, dupa care l-am intors si am reusit sa-l aduc vreo 20 de metri. Pe urma a ai plecat de 4 ori dar mai putin, cate 5-10 m. Il aduc pana la vreo 10 metri de mal, cand imi dau seama ca n-am nici o sansa sa-l scot in locul ala, malul fiind plin de trestii culcate spre apa si ragalii. Il iau usor cu duhul blandetii si-l trag spre drepta vreo 5-6 metri pana la o degajare, unde-l trag cu firul afara. 3,1kg, agatat de vaerful buzei de jos. Incep sa fiu curios daca echipamentul asta poate scoate crap sau stiuca peste 5 kile

.
http://www.rapitori.ro/forum/album_page.php?pic_id=1639