Ziua crapului

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 11 Iul 2006, 11:01

leba scrie: ...se spune ca cine are gura cea mai mare o are cea mai mica :twisted: :wink:

scuze, offtopic...
dar nu e deloc offtopic...sa vedem care mai are gura mare :lol: :lol: :lol:
Michael va recomanda Regulamentul forumului

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 11 Iul 2006, 11:08

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 11 Iul 2006, 12:52

mai baieti,mai.... :lol: chiar asa ? nu mai poate saracul Gerula sa deschida gura ca sariti toti pe el?chiar asa mare bucurie aveti la poponetzul lui? :twisted:
prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 11 Iul 2006, 13:55

vijelie scrie:mai baieti,mai.... :lol: chiar asa ? nu mai poate saracul Gerula sa deschida gura ca sariti toti pe el?chiar asa mare bucurie aveti la poponetzul lui? :twisted:
Cred ca n-ai prea inteles ce vroiau sa spuna unii interlocutori :lol:. :roll:
Cu lacrimi Bastus!

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 17 Sep 2006, 20:47

Fitofagul loveste din nou :lol:. Am fost azi sa mai verific locul cu pricina, mai mult intr-o doara, nu se mai intamplase fenomenul de cand am facut topicul asta. Pun naluca prinzatoare de data trecuta, si dau, si dau, si dau... Dupa vreo 15 minute de lansat in toate directiile si la toate distantele posibile era clar ca ori nu-i acolo, ori nu mai pune botul. Asa ca zic sa-l incerc si pe dl salau. Bag un vobler, il plimb cateva minute, nimic, nici macar un tac. Si atunci aplic teoria mea cu "ratusca cea urata" si scot din trusa unul din voblerele la care nu luasem absolut nimic pana acum. Il pun, lansez cat de departe posibil, il las nitel sa ajunga pe fund, si smucesc usor, in ideea de a atrage atentia ipoteticilor strapazani. Numai ca voblerul se poticneste in ceva. Injur si incep sa smucesc, incercand sa-l scap din "agatatura", dar agatatura o ia frumos intr-o parte si incepe sa se toooot duca :lol:.
Din prima plecare mi-a luat vreo 35-40 de metri de fir, dupa care l-am intors si am reusit sa-l aduc vreo 20 de metri. Pe urma a ai plecat de 4 ori dar mai putin, cate 5-10 m. Il aduc pana la vreo 10 metri de mal, cand imi dau seama ca n-am nici o sansa sa-l scot in locul ala, malul fiind plin de trestii culcate spre apa si ragalii. Il iau usor cu duhul blandetii si-l trag spre drepta vreo 5-6 metri pana la o degajare, unde-l trag cu firul afara. 3,1kg, agatat de vaerful buzei de jos. Incep sa fiu curios daca echipamentul asta poate scoate crap sau stiuca peste 5 kile :twisted:.

http://www.rapitori.ro/forum/album_page.php?pic_id=1639
Cu lacrimi Bastus!

kip
junior
junior

Mesaj de kip » 13 Oct 2006, 14:27

Traiasca Photo shopul!!! :D :D :D :D :D Ave Cezar!!!

Stefan Tudose
Moderator
Moderator

Mesaj de Stefan Tudose » 13 Oct 2006, 14:38

Avand in vedere ca e singurul echipament pe care-l ai, da cu el in continuare si daca ai bulan, poate o sa vezi si o stuka de 5.
Acuma nu ma lua cu poza aia cu lansete, ca nu te cred. Mai trimite una sa fim siguri ca celelalte scule nu erau imprumutate de la vecinii de palier

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 13 Oct 2006, 20:27

Ce chestie mai Tudose, vezi tu, nu toata lumea are vecini de palier :lol: :lol: :lol:.

Daca vrei iti fac si poze individuale, cu fiecare bat si mulineta, pe ziarul de azi, dar am o intrebare, pe urma te duci sa cotcodacesti in alta parte? :lol: :lol: :lol:
Cu lacrimi Bastus!

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 14 Oct 2006, 19:58

Stefane ,lasa omul in pace ca are si el o catzaveicha de copca si o salta la rangul de scula :twisted: :lol: :twisted:
prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 14 Oct 2006, 20:04

Vorbesti de batul tau fara varf? :lol: :lol: :lol:
Cu lacrimi Bastus!

Scrie răspuns