Victorie-permise de pescuit 2010 fara asociatii

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
stiucar
junior
junior

Mesaj de stiucar » 06 Apr 2010, 22:43

Am dat si eu un raspuns "Viseeee :!: " dar daca PRETENII mei :P nu sunt de acord cu parerile mele si ma jignesc, am si eu dreptul la replica :!:
In raspunsul meu nu am facut referire la nici un PRETEN, dar se pare ca invidia si orgoliile sunt prea mari :!:
Noapte bunaaaa :!:

srb
veteran
veteran

Mesaj de srb » 06 Apr 2010, 22:59

iti dai seama, ce invidie si ce orgolii :lol: sa ne masuram barbatia in galerie.iti zic eo bade, is oameni pe forumu` asta care au prins pesti de pesti, nu scobitorile alea ale tale, si aia nu se lauda. :roll:

Dulugeanu Stefan
utilizator nou
utilizator nou

Re: Victorie-permise de pescuit 2010 fara asociatii

Mesaj de Dulugeanu Stefan » 06 Apr 2010, 23:12

mircea13 scrie:Victorie se elibereaza permise de pescuit sportiv pe 2010 fara a fi membru al unei asociatii de pescari.
Vezi Ordinul Ministrului Agriculturii nr 71 din 23/3/2010 publicat in Monitorul Oficial nr 208 din 1/4/2010 care la art 8 alin (4) prevede;
Asociatiile de pescari sportivi au obligatia de a elibera permise de pescuit recreativ-sportiv si persoanelor fizice care nu sunt membri ai unor asociatii de pescari sportivi. Deci luati-va permise numai cu 30 lei: 10 lei sau gratuit fara nici o taxa in plus de la oricare asociatie de pescari din tara. Sa auzim numai de bine. Mircea13
Cred ca aici te-ai grabit cu concluziile.Nu e nici o victorie si sa iti spun si de ce : ce se face Pamfil,Billly Boy(elev sau student) sau nea Gogu (pensionar) care dupa ce iti citeste postarea de pe forum se duce la o asociatie de pescari bucuros ca o sa obtina un permis cu 30 lei,10 lei si respectiv gratis si cu o "amabilitate iesita din comun" cel (cea) de acolo ii spune ca taxa de eliberare a permisului de pescuit (stabilita in Adunarea nr....din data....) este de:
-150 lei pentru un permis intreg
-120 lei pentru elevi sau studenti
-100 lei pentru pensionari(exemplele pot continua)
Cred ca inainte de a incepe sa scrie cererea ii va ingheta pasta in pix...........

srb
veteran
veteran

Mesaj de srb » 06 Apr 2010, 23:38

Contactati dom`le APS CARAS, va elibereaza permisele la pretul de 30 lei, 10, respectiv gratuit.Daca nu sunteti din Resita, suportati taxele curier, posta romana.ce atata tam-tam?vi-a zis omu` de 100 de ori.

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 07 Apr 2010, 07:06

stiucar scrie:@ ULK :

CITAT
...vai ce orgolios sunt...moooamaaaa
......da sunt prost....

Nu eu am spus, tu ai recunoscut :P :twisted:
Pai de la 90lei curier-max 40lei as= 50lei +doua zile libere sa ai timp sa mergi in piata la rusi sa cumperi al mai fain bat, o mulineta cu 12 rulmenti, on fir strong, niste ace, si-ti raman bani si de niste plee sau gume :P :twisted:
Iar pt ca esti orgolios si DASTEPT poate te mai tocmesti, si ramane niste parale pt oloi si patranjel pt o prajala :twisted: si poate, ma inviti si pe mine la o sindrofie tovarasasca :P

@ ilie :

Sper ca nu vrei sa ma convertesti :?: faci parte din MISA lu Bivolaru, de esti atat de intelept in meditatii :twisted:

@ melculbeat :
Te-ai trezit :?: la nea faneeeeeee :twisted:
este a nu stiu cita oara cind iti pun o intrebare si te dai pe dupa visini (stii bancu' cu visine?...cred ca-ti place sa te faci ca nu-l stii, ca sa ti-l zica lumea de fiecare data :wink: ). eu inteleg ca la virsta ta nu se mai pune problema sa ai barbatie, dar chiar asa...sa-ti creasca labii? nu ma asteptam. :lol:
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid

srb
veteran
veteran

Mesaj de srb » 07 Apr 2010, 10:39

:lol: :lol: :lol: ala cu visinele e tare, dar ala cu ciresele e si mai si :lol: :lol: :lol:

bogdan_m.
veteran
veteran

Re: Victorie-permise de pescuit 2010 fara asociatii

Mesaj de bogdan_m. » 07 Apr 2010, 13:54

mircea13 scrie:Victorie se elibereaza permise de pescuit sportiv pe 2010 fara a fi membru al unei asociatii de pescari.
Vezi Ordinul Ministrului Agriculturii nr 71 din 23/3/2010 publicat in Monitorul Oficial nr 208 din 1/4/2010 care la art 8 alin (4) prevede;
Asociatiile de pescari sportivi au obligatia de a elibera permise de pescuit recreativ-sportiv si persoanelor fizice care nu sunt membri ai unor asociatii de pescari sportivi. Deci luati-va permise numai cu 30 lei: 10 lei sau gratuit fara nici o taxa in plus de la oricare asociatie de pescari din tara. Sa auzim numai de bine. Mircea13
Stai linistit ca nu au permise nici cei cre au platit cotizatiile+taxa de permis
de acum 2 luni."Baetii" nu au avut timp sa le procure.
:evil:
Sunt foarte ocupati.

mircea13
veteran
veteran

Mesaj de mircea13 » 07 Apr 2010, 17:41

Salut tuturor.Nu credeam ca scriind acest topik sa starnesc atatea patimi si pasiuni pro si contra.Eu nu am facut nimic mai mult decat sa va scriu exact ce scrie in Monitorul oficial adica acest text;
Asociatiile de pescari sportivi au obligatia de a elibera permise de pescuit recreativ-sportiv si persoanelor fizice care nu sunt membri ai unor asociatii de pescari sportivi.
Ce masuri poate lua ANPA dar si Ministrul Agriculturii impotriva asociatiilor care nu vor sa respecte ordinul lor eu nu stiu. Ramane de vazut pe parcurs deoarece avem timp berechet cat tine prohibitia. Eu personal consider ca de toata aceasta problema se face vinovata ANPA.
Numai in Romania guvernantii nu vor sa procedeze cu permisele de pescuit ca in alte tari din UE.Adica fara ANPA fara asociatii totul platit la fisc chiar si prin intrenet si obtii permisul de pescuit usor si repede. Sa auzim numai de bine. Mircea13

mircea13
veteran
veteran

Mesaj de mircea13 » 07 Apr 2010, 17:44

Cititi si voi aici ce scriu colegii nostri pe alt forum despre permisele de pescuit
http://www.superpescar.ro/forum/viewtop ... f=54&t=218
dati clik pe permise ca sa intre zoom-ul

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 07 Apr 2010, 19:36

srb scrie::lol: :lol: :lol: ala cu visinele e tare, dar ala cu ciresele e si mai si :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
in curind o sa-l vedem si pe la statuie :lol:
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid

Scrie răspuns