Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
nasolu
- veteran

La mai multi!Pe Budeasa,hmm,vesnic plasuita

!
-
Fario_nebunu
- veteran

adiwolf scrie:Fario_nebunu scrie:....... Si cu ceva noroc se si ineaca, macar o parte din ei, si uite asa apele vor fi mai linistite, pestii mai happy!

tocmai ce am vazut un reportaj pe Realitatea care relata faptul ca pe lacul de acumulare Budeasa din Arges, un braconier s-a inecat dupa ce barca in care era s-a spart si el s-a prins in plasele pe care tocmai le intinsese,
iar in judetul Dolj pe lacul Fantanele, un scafandru profesionist (seful scafandrilor din Dolj) s-a inecat si el in timp ce intindea sub apa niste plase de pescuit

Asta arata ca exista si un zeu al pestilor care se mai infurie pe braconieri si pe cei ce tulbura linistea apelor....eu intelesesem ca scafandrul scotea niste plase, nu ca le punea....
-
tyranus
- utilizator nou

Victorie, Victorie dar sa o stie si AJVPS-urile!
Bref: Astazi mers pana la AJVPS Ploiesti sa iau pulsul cu privire la procurarea permiselor ANPA. Acolo am aflat ca nu se dau decat la pachet cu asocierea la pret de 120 RON... Le-am dat, vorbind figurat, cu Monitoru' Oficial in cap .... Drept reactie am primit Monitorul Oficial inapoi peste ochi, tot vorbind figurat, la pachet cu informatia ca au atacat in contecios Ordinul Ministrului Agriculturii nr 71 din 23/3/2010 publicat in Monitorul Oficial nr 208 din 1/4/2010... si mi s-a mai comunicat ca,cica, mai sunt si AJVPS-uri care au facut la fel.... La remarca mea ca mai sunt si alte cazuri in care se dau permise ANPA fara a fi si membru mi s-a comunicat suav ca e treaba lor caci pe plan local nu le convine sa le dea asa... fara sa iei oferta...
Oricum operativitatea obtinerii pachetului e maxima...pe loc ti se da asocierea si permisul ANPA....
No comment... De fapt traim in Romanica unde legea e.... sau nu e! respectata la orice nivel.
Sa auzim de bine!