[quote="Fario_nebunu"][quote="boistean"]@Tristian
anul trecut s-a semnat, intr-adevar, in aprilie, un protocol RNP-ANPA privitor la gestionarea apelor de munte. RNP-ul cerea (si cere!!!) intr-adevar ilegal taxe suplimentare, permisul ANPA fiind, conform legilor in vigoare, arhisuficient!
dar, atentie, pana in prezent protocolul nu s-a innoit, iar cum cel vechi face trimitere la legea pescuitului din 2009, care a fost abrogata, nu mai este de actualitate!
p.s. ce-i drept, pana la 1 mai e foarte probabil sa se semneze un nou protocol la "intuneric" si sa fie aranjate in asa fel cuvintele, incat sa lase suficient loc de interpretari dupa bunul plac al fiecaruia...(RNP, ANPA etc.)

[/quote]
Hai sa il rugam pe dl inginer Ionascu in numele ANPA sa posteze un comunicat oficial pe site ANPA cum ca e suficient permisul lor si RNP sau altii nu pot cere nimic in plus. Daca asa este nu au de ca sa nu accepte.[/quote]
Adevarat, am vorbit si eu cu inspectori ampa, care au confirmat ca ANPA si cu RNP fiind subordonati aceluiasi ministru, au fost "obligati "sa semneze protocolul, dar protocolul respectiv nu are putere de lege, asa ca subalternii (de la ANPA ) nu pot sa dea comunicate, sau sa va spuna oficial, decat sa respectati legea si daca insistati raspunsul corect va fii : NU-I PROST CINE CERE Ii PROST CINE DA
Pe anul acesta (dupa ce au dat comunicatul parafat ANPA ) nu cred ca o sa mai faca vreun protocol in afara de cel cu Raduta de pe bratul Chilia ca ar fi penibili sa mai intoduca alte exceptii de la LEGE