Victorie-permise de pescuit 2010 fara asociatii

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
mircea13
veteran
veteran

Mesaj de mircea13 » 08 Apr 2010, 19:38

Salut.RNP trebuie desfiintata si trecuta in subordinea Consiliilor judetene cum tot asa trebuie procedat si cu Apele Romane si altele asemenea. Monopoluri de stat cu puteri de stat in stat.Are dreptate Basescu cand spune ca acesti mastodonti trebuie desfiintati si subordonati judetelor.Sa auzim numai de bine. Mircea13

dan70
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de dan70 » 08 Apr 2010, 21:12

@stiucar - "Adevarat, am vorbit si eu cu inspectori ampa"
Din cate stiu eu ANPA = AGENTIA NATIONALA PENTRU PESCUIT SI ACVACULTURA, RNP = REGIA NATIONALA A PADURILOR, ampa oare ce autoritate o fi? (din curiozitate si poate nestiinta mea).

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 08 Apr 2010, 21:17

...inaintea literelor "p" si "b" totdeauna se scrie litera "m"..... :lol: :lol: :lol:

Dulugeanu Stefan
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Dulugeanu Stefan » 08 Apr 2010, 22:13

old_radu scrie:...inaintea literelor "p" si "b" totdeauna se scrie litera "m"..... :lol: :lol: :lol:
asta numai in cazul in care nu exista "punct" intre ele :lol:

Dulugeanu Stefan
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Dulugeanu Stefan » 08 Apr 2010, 22:16

dan70 scrie:@stiucar - "Adevarat, am vorbit si eu cu inspectori ampa"
Din cate stiu eu ANPA = AGENTIA NATIONALA PENTRU PESCUIT SI ACVACULTURA, RNP = REGIA NATIONALA A PADURILOR, ampa oare ce autoritate o fi? (din curiozitate si poate nestiinta mea).
dan(e)70 nu exista autoritate ampa ci numai ANPA

Dulugeanu Stefan
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Dulugeanu Stefan » 08 Apr 2010, 22:22

mircea13 scrie:Cititi si voi aici ce scriu colegii nostri pe alt forum despre permisele de pescuit
http://www.superpescar.ro/forum/viewtop ... f=54&t=218
dati clik pe permise ca sa intre zoom-ul
Imi pare rau ca nu mai gasesc si permisul de pescuit pentru Comunidad (judetul) de Madrid ca l-as fi postat si pe acela,costa 13 euro pentru un an calendaristic de la data emiterii .

kzoli
veteran
veteran

Re: Victorie-permise de pescuit 2010 fara asociatii

Mesaj de kzoli » 09 Apr 2010, 10:36

mircea13 scrie:Victorie se elibereaza permise de pescuit sportiv pe 2010 fara a fi membru al unei asociatii de pescari.
Vezi Ordinul Ministrului Agriculturii nr 71 din 23/3/2010 publicat in Monitorul Oficial nr 208 din 1/4/2010 care la art 8 alin (4) prevede;
Asociatiile de pescari sportivi au obligatia de a elibera permise de pescuit recreativ-sportiv si persoanelor fizice care nu sunt membri ai unor asociatii de pescari sportivi. Deci luati-va permise numai cu 30 lei: 10 lei sau gratuit fara nici o taxa in plus de la oricare asociatie de pescari din tara. Sa auzim numai de bine. Mircea13
E bun ,dar daca apa e concesionata de asociatie ? ce faci ca doar permisul ANPA nu ajunge mai pun si ei o taxa ....

mircea13
veteran
veteran

Mesaj de mircea13 » 09 Apr 2010, 11:48

Asociaţiile de pescari sportivi, conform legislaţiei în vigoare, nu pot obţine autorizaţii de pescuit sportiv şi deci nu primesc drept de gestionare a pescuitului sportiv pe anumite habitate piscicole naturale, astfel că nu se poate vorbi de drept de exclusivitate al vreunei asociaţii în astfel de habitate, cu excepţia concesiunilor din Delta Dunării.
Aşadar indiferent de la ce asociaţie şi din ce judeţ obţineţi permisul de pescuit sportiv emis de către ANPA şi eliberat de asociaţiile de pescari sportivi, acesta vă conferă drept de pescuit sportiv în toate habitatele piscicole naturale din ţară, cu excepţiile menţionate mai sus."
Acest citat este din Comunicatul de presa ANPA care il poti citi intrand aici
www.anpa.ro Comunicat de presa pe dreapta al 2-lea

mircea13
veteran
veteran

Mesaj de mircea13 » 09 Apr 2010, 11:53

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 09 Apr 2010, 12:04

mircea13 scrie:Asociaţiile de pescari sportivi, conform legislaţiei în vigoare, nu pot obţine autorizaţii de pescuit sportiv şi deci nu primesc drept de gestionare a pescuitului sportiv pe anumite habitate piscicole naturale, astfel că nu se poate vorbi de drept de exclusivitate al vreunei asociaţii în astfel de habitate, cu excepţia concesiunilor din Delta Dunării.
Aşadar indiferent de la ce asociaţie şi din ce judeţ obţineţi permisul de pescuit sportiv emis de către ANPA şi eliberat de asociaţiile de pescari sportivi, acesta vă conferă drept de pescuit sportiv în toate habitatele piscicole naturale din ţară, cu excepţiile menţionate mai sus."
Acest citat este din Comunicatul de presa ANPA care il poti citi intrand aici
www.anpa.ro Comunicat de presa pe dreapta al 2-lea
Am inteles multumesc .
Controale cine o sa faca ?
din cate am inteles este 1 inspector ANPA pe 3-4 judete ...sau e dat unda verde braconajului ?
Cei de la AJVPS zic ca nu mai au nici o treaba cu supravegherea pescarilor ,"sportivi ". La cine apelezi cand vrei sa sesizezi braconaj ?

Scrie răspuns