@Stiucar,meditatia aduce intelepciune.La tine vad ca nu e loc...ilie scrie:
Bade,oricine are dreptul sa fie prost,dar unii abuzeaza de acest privilegiu.Mediteaza un pic la chestia asta...
Victorie-permise de pescuit 2010 fara asociatii
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
8 permise de la aps caras prin curierat : 8 x 30 taxe trezorerie + 24 ron curierat = 264 / 8 = 33 ron / permis anpa
Taxa AJVPS Piatra-Neamt 165 ron.
Daca detineam carnet de membru AVJPS Piatra-Neamt puteam pescui in liniste oriunde si oricand (inclusiv in prohibitie) in aceasta zona si puteam retine cat peste doream (chiar si sub limitele minime legale) deci eram braconier cu acte in regula.
Taxa AJVPS Piatra-Neamt 165 ron.
Daca detineam carnet de membru AVJPS Piatra-Neamt puteam pescui in liniste oriunde si oricand (inclusiv in prohibitie) in aceasta zona si puteam retine cat peste doream (chiar si sub limitele minime legale) deci eram braconier cu acte in regula.
www.pentrupescuit.ro
@ ULK :
CITAT
...vai ce orgolios sunt...moooamaaaa
......da sunt prost....
Nu eu am spus, tu ai recunoscut
Pai de la 90lei curier-max 40lei as= 50lei +doua zile libere sa ai timp sa mergi in piata la rusi sa cumperi al mai fain bat, o mulineta cu 12 rulmenti, on fir strong, niste ace, si-ti raman bani si de niste plee sau gume
Iar pt ca esti orgolios si DASTEPT poate te mai tocmesti, si ramane niste parale pt oloi si patranjel pt o prajala
si poate, ma inviti si pe mine la o sindrofie tovarasasca
@ ilie :
Sper ca nu vrei sa ma convertesti
faci parte din MISA lu Bivolaru, de esti atat de intelept in meditatii
@ melculbeat :
Te-ai trezit
la nea faneeeeeee 
CITAT
......da sunt prost....
Nu eu am spus, tu ai recunoscut

Pai de la 90lei curier-max 40lei as= 50lei +doua zile libere sa ai timp sa mergi in piata la rusi sa cumperi al mai fain bat, o mulineta cu 12 rulmenti, on fir strong, niste ace, si-ti raman bani si de niste plee sau gume

Iar pt ca esti orgolios si DASTEPT poate te mai tocmesti, si ramane niste parale pt oloi si patranjel pt o prajala

@ ilie :
Sper ca nu vrei sa ma convertesti

@ melculbeat :
Te-ai trezit

tataie trompetist, cu marla aia la o kila, vad ca emani atata aiureala in jurul tau, incat se observa ceva de genul unei aure in jurul capului tau luminat.acel amarat de cartonas anpa, intra si intr-un plic.poti sa-l expediezi cu tarif de scrisoare.dar tie iti sta capu` la altele, numai la de ale sfinte nu. 

AJVPS Piatra-Neamt nu Tg. Neamt .edâ„¢ scrie:uaaauuuuuu 165 lei cotizatzie la ajvps tg neamtz
cred ca trebuie sa facem un clasament cu toate ajvpsu-rile din tzara sa vedem care e cel mai scump la vedere
Cotizatia cred ca e 130 ron + 30 ron permis anpa + 5 ron taxa de nou membru sau ceva de genu.
www.pentrupescuit.ro
eram cu gandu la targuIlarion scrie:AJVPS Piatra-Neamt nu Tg. Neamt .edâ„¢ scrie:uaaauuuuuu 165 lei cotizatzie la ajvps tg neamtz
cred ca trebuie sa facem un clasament cu toate ajvpsu-rile din tzara sa vedem care e cel mai scump la vedere
Cotizatia cred ca e 130 ron + 30 ron permis anpa + 5 ron taxa de nou membru sau ceva de genu.

frumos lac avetzi si zona e frumoasa catre cheii
CITAT
......da sunt prost....
.............................................................scoti din context...abureala tipic "tovarasista"...a.k.a sechele comunsite...eh..greu de scapat de ele...Nici macar un "quote" normal nu poti face
Daca erai atent la 90 de lei era vorba de 2 permise...dar oricum abilitatile mintale sunt depasite de mult...ai confirmat asta deja de "n" ori...Esti un om increzut, laudaros, prost ...si ai grija ca defapt se intoarce totul pe dos...in loc sa faci reclama pzoitiva la "cooperativa"...o sa fuga toti, cand isi dau seama ce specimene se lingusesc in ea...Ai devenit PROSTU' forumului...si nici nu iti dai seama
...Tovarasu' Chistocar....da-i ininte cu galeria...ca asta conteaza in viata...Ai valoare...esti un mare.....
Vezi ca in poza aia se vede cizma de guma ..marla e cu maxim 10 cm mai lunga....aia e de un kil?...Braconierule cu acte de la as(vorba ta )
P.S. Depsre ce cumpar eu si de unde habar nu ai...am tot cu ce te lauzi tu in postarile si galeria ta...atata doar ca nu urlu in gura mare pe forum ca vai ce bazat sunt...De la rusi cumpara tu ca deh..sunt "tavarasii" tai...
Galeria, galeria
..
......da sunt prost....
.............................................................scoti din context...abureala tipic "tovarasista"...a.k.a sechele comunsite...eh..greu de scapat de ele...Nici macar un "quote" normal nu poti face

Daca erai atent la 90 de lei era vorba de 2 permise...dar oricum abilitatile mintale sunt depasite de mult...ai confirmat asta deja de "n" ori...Esti un om increzut, laudaros, prost ...si ai grija ca defapt se intoarce totul pe dos...in loc sa faci reclama pzoitiva la "cooperativa"...o sa fuga toti, cand isi dau seama ce specimene se lingusesc in ea...Ai devenit PROSTU' forumului...si nici nu iti dai seama

Vezi ca in poza aia se vede cizma de guma ..marla e cu maxim 10 cm mai lunga....aia e de un kil?...Braconierule cu acte de la as(vorba ta )

P.S. Depsre ce cumpar eu si de unde habar nu ai...am tot cu ce te lauzi tu in postarile si galeria ta...atata doar ca nu urlu in gura mare pe forum ca vai ce bazat sunt...De la rusi cumpara tu ca deh..sunt "tavarasii" tai...