Victorie-permise de pescuit 2010 fara asociatii

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 06 Apr 2010, 21:14

ilie scrie:
Bade,oricine are dreptul sa fie prost,dar unii abuzeaza de acest privilegiu.Mediteaza un pic la chestia asta...
@Stiucar,meditatia aduce intelepciune.La tine vad ca nu e loc...

IlieNeamt
veteran
veteran

Mesaj de IlieNeamt » 06 Apr 2010, 21:42

8 permise de la aps caras prin curierat : 8 x 30 taxe trezorerie + 24 ron curierat = 264 / 8 = 33 ron / permis anpa

Taxa AJVPS Piatra-Neamt 165 ron.

Daca detineam carnet de membru AVJPS Piatra-Neamt puteam pescui in liniste oriunde si oricand (inclusiv in prohibitie) in aceasta zona si puteam retine cat peste doream (chiar si sub limitele minime legale) deci eram braconier cu acte in regula.
www.pentrupescuit.ro

stiucar
junior
junior

Mesaj de stiucar » 06 Apr 2010, 21:51

@ ULK :

CITAT
...vai ce orgolios sunt...moooamaaaa
......da sunt prost....

Nu eu am spus, tu ai recunoscut :P :twisted:
Pai de la 90lei curier-max 40lei as= 50lei +doua zile libere sa ai timp sa mergi in piata la rusi sa cumperi al mai fain bat, o mulineta cu 12 rulmenti, on fir strong, niste ace, si-ti raman bani si de niste plee sau gume :P :twisted:
Iar pt ca esti orgolios si DASTEPT poate te mai tocmesti, si ramane niste parale pt oloi si patranjel pt o prajala :twisted: si poate, ma inviti si pe mine la o sindrofie tovarasasca :P

@ ilie :

Sper ca nu vrei sa ma convertesti :?: faci parte din MISA lu Bivolaru, de esti atat de intelept in meditatii :twisted:

@ melculbeat :
Te-ai trezit :?: la nea faneeeeeee :twisted:

edâ„¢
veteran
veteran

Mesaj de edâ„¢ » 06 Apr 2010, 21:52

uaaauuuuuu 165 lei cotizatzie la ajvps tg neamtz

cred ca trebuie sa facem un clasament cu toate ajvpsu-rile din tzara sa vedem care e cel mai scump la vedere :lol:

srb
veteran
veteran

Mesaj de srb » 06 Apr 2010, 21:55

tataie trompetist, cu marla aia la o kila, vad ca emani atata aiureala in jurul tau, incat se observa ceva de genul unei aure in jurul capului tau luminat.acel amarat de cartonas anpa, intra si intr-un plic.poti sa-l expediezi cu tarif de scrisoare.dar tie iti sta capu` la altele, numai la de ale sfinte nu. :lol:

IlieNeamt
veteran
veteran

Mesaj de IlieNeamt » 06 Apr 2010, 21:55

edâ„¢ scrie:uaaauuuuuu 165 lei cotizatzie la ajvps tg neamtz

cred ca trebuie sa facem un clasament cu toate ajvpsu-rile din tzara sa vedem care e cel mai scump la vedere :lol:
AJVPS Piatra-Neamt nu Tg. Neamt .

Cotizatia cred ca e 130 ron + 30 ron permis anpa + 5 ron taxa de nou membru sau ceva de genu.
www.pentrupescuit.ro

edâ„¢
veteran
veteran

Mesaj de edâ„¢ » 06 Apr 2010, 22:07

Ilarion scrie:
edâ„¢ scrie:uaaauuuuuu 165 lei cotizatzie la ajvps tg neamtz

AJVPS Piatra-Neamt nu Tg. Neamt .

Cotizatia cred ca e 130 ron + 30 ron permis anpa + 5 ron taxa de nou membru sau ceva de genu.
eram cu gandu la targu :lol: ca pe acolo am mai multa treaba, pe la pietricica :lol: sunt in trecere,dar amandoua sunt in acelasi jud, deci acelasi ajvps

frumos lac avetzi si zona e frumoasa catre cheii

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 06 Apr 2010, 22:16

CITAT
...vai ce orgolios sunt...moooamaaaa
......da sunt prost....
.............................................................scoti din context...abureala tipic "tovarasista"...a.k.a sechele comunsite...eh..greu de scapat de ele...Nici macar un "quote" normal nu poti face :)

Daca erai atent la 90 de lei era vorba de 2 permise...dar oricum abilitatile mintale sunt depasite de mult...ai confirmat asta deja de "n" ori...Esti un om increzut, laudaros, prost ...si ai grija ca defapt se intoarce totul pe dos...in loc sa faci reclama pzoitiva la "cooperativa"...o sa fuga toti, cand isi dau seama ce specimene se lingusesc in ea...Ai devenit PROSTU' forumului...si nici nu iti dai seama :)...Tovarasu' Chistocar....da-i ininte cu galeria...ca asta conteaza in viata...Ai valoare...esti un mare.....

Vezi ca in poza aia se vede cizma de guma ..marla e cu maxim 10 cm mai lunga....aia e de un kil?...Braconierule cu acte de la as(vorba ta ) :)

P.S. Depsre ce cumpar eu si de unde habar nu ai...am tot cu ce te lauzi tu in postarile si galeria ta...atata doar ca nu urlu in gura mare pe forum ca vai ce bazat sunt...De la rusi cumpara tu ca deh..sunt "tavarasii" tai... :wink: Galeria, galeria ;)..

srb
veteran
veteran

Mesaj de srb » 06 Apr 2010, 22:38

am o intrebare.la ce va mai bateti capu`?nu vedeti ca nu poate si nu are cu ce? :lol:

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 06 Apr 2010, 22:40

Ai dreptate...i'm :arrow:

Scrie răspuns