Victorie-permise de pescuit 2010 fara asociatii

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
jhonny
veteran
veteran

Mesaj de jhonny » 06 Apr 2010, 20:13

Pentru STIUCAR.
Sper ca ne vedem la ad gen. din 10 -11.O sa ma recunosti repede,sunt cel "CALARE" pe nea fane....Vin special pentru asta....sa stiu ca imi iau concediu ptr. donatie de singe.

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 06 Apr 2010, 20:20

nimeni nu mai face nimic pe gratis, numai ca orgoliile sunt prea mari, decat sa de-a bani la o as, mai bine da banii la curieri
Corect...macar , curierul isi face treaba..merita banii...asociatia pentru ce sa ia banii?...sa imi bage pe gat statutul de membru, pe care oricum nu il vreau?...adica imi ia banii pe gratis cum ar venii...da? Sa dau banii unui curier care face ceva pentru ei sau sa dau banii la niste santajisti...e doar chestie de orgoliu?...vai ce orgolios sunt...moooamaaaa...
Chestie de orgoliu intradevar...nimic altceva...cum sa fie?...nici vorba :!:

As plati oricand dublu la curier, decat sa dau banii unor hoti......da sunt prost....prost ca nu mai vreau sa platesc din buzunarul meu salariile babane unor "tovarasi"....

nasolu
veteran
veteran

Mesaj de nasolu » 06 Apr 2010, 20:40

Pus plicul la curier Marti,Vineri ora12 primit permisele!Deci,doua permise m-au costat 90ron cu tot cu transport,avand in vedere ca AJVPS Arges cere 98ron pentru onoarea de a fi membru la ei...,eu zic c-am iesit rezonabil :) !

P.S. La suma de90ron se adauga 2ore de blesteme si amenintari la adresa functionarului public :twisted: ,dar despre asta am povestit :) !

stiucar
junior
junior

Mesaj de stiucar » 06 Apr 2010, 20:43

@ ULK :
Corect... o as din Alba- Iulia merge dupa permise la ANPA Cluj, calare pe matura :D :twisted: 100 km dus, 100 km intors, iti mai da si niste chitante pe care le-a castigat la SUPER BINGO METROPOLIS, iar din ORGOLIU nemarginit te asteapta, cu flori, de la orele 08-16, ca sa-si faca treba (clientul nostru, stapanul nostru) ca de, sa nu-ti ia banii gratis, sa munceasca,daca se poate mai mult decat un curier serios :shock: :twisted: :roll:

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 06 Apr 2010, 20:55

Saraaaaaciiiiiii....au fost fortati de ANPA sa lucreze...nu ei au vrut onaoarea asta??...sa ne poata buzunarii iar???..Logica ta ..ma pune la pamant omuleee...

Oricum nu fac atata lucru sa fie acoperita suma ceruta...corect ar fi la 35 lei cu totul..si si asa iese benzina..cu varf si indesat..nu ma aburi ca nu tine...

Ce draq e chitanta aia...bon fiscal cumva?...

stiucar
junior
junior

Mesaj de stiucar » 06 Apr 2010, 20:59

@ nasolu :
In Alba-iulia sunt trei as si un chiosc, care au cotizatia de membru, min-10, max-40 lei si iei permisul pe loc, fara nervi la trezorarie sau drumuri la curieri :!:
Sunt convins ca mai ai alte alternative la tine acasa in afara de AJVPS, sau curieri :!: Sa fim REZON :shock:

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 06 Apr 2010, 21:03

n Alba-iulia sunt trei as si un chiosc, care au cotizatia de membru, min-10, max-40 lei si iei permisul pe loc, fara nervi la trezorarie sau drumuri la curieri Exclamation
Vai ce rezonabil....zau..merita...

Auzi nasolu...daca stiai :)...sunt sigur ca tot asa procedeai cum ne-ai povestit...si bine ai facut.

nasolu
veteran
veteran

Mesaj de nasolu » 06 Apr 2010, 21:04

@stiucar
Nu mai fi asa convins!Spune-mi tu alternativele de la mine,eu nu le stiu!

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 06 Apr 2010, 21:06

stiucar scrie:@ nasolu :
In Alba-iulia sunt trei as si un chiosc, care au cotizatia de membru, min-10, max-40 lei si iei permisul pe loc, fara nervi la trezorarie sau drumuri la curieri :!:
Sunt convins ca mai ai alte alternative la tine acasa in afara de AJVPS, sau curieri :!: Sa fim REZON :shock:
tu pentru care din cele trei asociatii te dai de ceasu' mortii pe forumu' asta? ca doar nimic nu e gratis... :wink: sau te zbati pentru chiosc?
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 06 Apr 2010, 21:10

Tov.stucar...zi un singur argument , unu singur in favoarea platirii cotizatiei de membru...si nu al curierului....din punctul de vedere al pescarului care vrea sa pescuieasca linistit pe ape publice..?? Fi REZON...hai...te rog.

Scrie răspuns