Vi se pregateste o noua lege ! Misto,... nu-i asa ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
jhonny
veteran
veteran

Re: Vi se pregateste o noua lege ! Misto,... nu-i asa ?

Mesaj de jhonny » 27 Mar 2013, 10:27

Ba nenorocosule Apsalba a murit, insolventa si dizolvare la cererea AGVPS.
Nu iti este rusine deloc? O sa te prinda aia de la Alba I. si o sa te ......cuminteasca, micinos si om de nimic ce esti. :|

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 27 Mar 2013, 12:10

Anunț detractorii că nu am murit. :lol: :lol: :lol: :lol:
Fanele se tine simbata sedinta de AG???
Intreaba lumea prin tara daca sa mai mearga sau nu , nu de alta dar l-ai PROMIS sa le trimiti pe mailuri maculatura de sedinta.
:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Unii dintre presedinti de cluburi nici nu stiu de aceasta sedinta si nici colegii TAI din Comitetul Executiv si Director. :wallbash: :wallbash: :wallbash:
Sa fie o simpla intimplare , sau e AG doar pt. "unii". :roll: :roll: :roll: ca nu ar fi prima oara . :wallbash: :wallbash:

Membrii asociați sunt rugați să comunice adresele de e-mail pentru a li se comunica materialele de ședință. De asemenea sunt rugați să aducă listele cu sportivii angrenați în sistemul competițional cu datele de identitate, contractele sportive și 2 poze 4×6 pentru a emite legitimațiile sportive.
P.S . Oare Adelin poate sa-si trimita pozele daca nu este inca afiliat la FRPS????
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

Hunter
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Hunter » 27 Mar 2013, 12:58

vali stratonov scrie:
Anunț detractorii că nu am murit. :lol: :lol: :lol: :lol:
Fanele se tine simbata sedinta de AG???
Intreaba lumea prin tara daca sa mai mearga sau nu , nu de alta dar l-ai PROMIS sa le trimiti pe mailuri maculatura de sedinta.
:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Unii dintre presedinti de cluburi nici nu stiu de aceasta sedinta si nici colegii TAI din Comitetul Executiv si Director. :wallbash: :wallbash: :wallbash:
Sa fie o simpla intimplare , sau e AG doar pt. "unii". :roll: :roll: :roll: ca nu ar fi prima oara . :wallbash: :wallbash:

Membrii asociați sunt rugați să comunice adresele de e-mail pentru a li se comunica materialele de ședință. De asemenea sunt rugați să aducă listele cu sportivii angrenați în sistemul competițional cu datele de identitate, contractele sportive și 2 poze 4×6 pentru a emite legitimațiile sportive.
P.S . Oare Adelin poate sa-si trimita pozele daca nu este inca afiliat la FRPS????
Totusi care este interesul tau??
Ai ramas afara din toate barcile,chiar esti penibil.
Parca te plateste cineva sa balacaresti pe oricine care nu este pe o lungime de unda cu tine.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 27 Mar 2013, 13:44

Păi, dacă nu-l mai bagă nimeni în seamă, se bagă singur. Asta e.

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 27 Mar 2013, 14:01

apsalba scrie:Păi, dacă nu-l mai bagă nimeni în seamă, se bagă singur. Asta e.
Fanele , fara misto....imi suna tel. intruna sa ma intrebe lumea daca se tine AG-ul....
Eu unul nu stiu ce sa le zic si nici vreau sa port lumea pe drum degeaba asa cum ai facut tu anul trecut cu Calin fie iertat de la Monstrer xxx.
Ar fi bine a-i anunti personal si pe Ciprian si pe Victor Musteata precum si pe Marius de la Timisoara, unii chiar nu au net sa citeasca convocatorul postat de tine .....si ala fara documentele de lucru. :oops:
Suna-ti tu te rog colaboratorii si da-le explicatiile de rigoare ca asta nu-i treaba mea si nici nu a fost vreodata.....asa ar fi normal nu crezi? :roll: :roll: :roll:

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 27 Mar 2013, 14:05

Parca te plateste cineva sa balacaresti pe oricine care nu este pe o lungime de unda cu tine.
Te-ai trezit sa vorbesti , mai Bachus de Carei???? :wallbash: :wallbash: :wallbash: :lol1: :lol1: :lol1:
Tot cu vinul fiert in "bot "esti sau acuma il bei doar sprit, pe la concursuri :D :D :D ca doar se apropie vara ? :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 27 Mar 2013, 14:33

vali stratonov scrie:
apsalba scrie:Păi, dacă nu-l mai bagă nimeni în seamă, se bagă singur. Asta e.
Fanele , fara misto....imi suna tel. intruna sa ma intrebe lumea daca se tine AG-ul....
Eu unul nu stiu ce sa le zic si nici vreau sa port lumea pe drum degeaba asa cum ai facut tu anul trecut cu Calin fie iertat de la Monstrer xxx.
Ar fi bine a-i anunti personal si pe Ciprian si pe Victor Musteata precum si pe Marius de la Timisoara, unii chiar nu au net sa citeasca convocatorul postat de tine .....si ala fara documentele de lucru. :oops:
Suna-ti tu te rog colaboratorii si da-le explicatiile de rigoare ca asta nu-i treaba mea si nici nu a fost vreodata.....asa ar fi normal nu crezi? :roll: :roll: :roll:
S-a și făcut. Mă mir că nu ești la curent.
PS Câinele moare de drumul lung,................................

Hunter
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Hunter » 27 Mar 2013, 14:42

vali stratonov scrie:
Te-ai trezit sa vorbesti , mai Bachus de Carei???? :wallbash: :wallbash: :wallbash: :lol1: :lol1: :lol1:
Tot cu vinul fiert in "bot "esti sau acuma il bei doar sprit, pe la concursuri :D :D :D ca doar se apropie vara ? :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:
Nu beau mai mult ca tine,am auzit de aventurile tale,mai a....l de Cluj.Ciar pe acest forum scria cineva cat de bine le ai cu suptul pe banii altora si pe urma la-i tavalit in noroi dupa ce ai baut dupa el.Acum incepi cu mine,dar nu ma mir dupa caracterul tau infect,dealtfel tu esti singurul care tot vii cu povestile astea.Dar nu le iau in considerare deoarece stiu ca te mana boala ca la un concurs vara valoare si miza nu ai reusit sa punctezi nimic,dar se mai fac concursuri din astea si mai poti exesrsa.Bot are aia care te-a fatat... m..a.
Mai bine ai raspunde la subiect deoarece acest forum nu a fost creat pentru smecherii de-a tale.
Va mai mirati de traficul forumului?
Acuma sunati si prietenii sa intre si sa continue in haita e mai usor.
Crezi ca e vina mea ca ai ramas din toate barcile unde mai erau ceva functii?Nu eu m-am apucat sa ling in mai multe F.....i si sa raman pe din-afara.
Vezi ca multi au inceput sa te cunoasca ce haram porti si cine esti.Un c...t de doi lei.

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 27 Mar 2013, 14:53

Un c...t de doi lei.
Vezi ca-ti bate postasul la usa cu pensia :D :D ....iar o sa ai bani de sprit o perioada scurta :oops: ....dupa aia mai faci un concurs si bei pe GRATIS pe banii concurentilor .
Mocangiule tu te-ai trezit sa vorbesti.... :arrow: :arrow: :arrow:
dealtfel tu esti singurul care tot vii cu povestile astea.
Fugi de aici "militeanule " :wallbash: :wallbash: :wallbash:

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 27 Mar 2013, 14:57

S-a și făcut. Mă mir că nu ești la curent.
Serios Fanele :shock: ....nu minti cum ti-e obiceiul????
Aflam imediat cit de adevatata e afirmatia ....numai putintica rabdare nenicule. :wink:

Scrie răspuns