Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
Adelin
- Moderator

-
vali stratonov
- veteran

.eu zic sa-l sprijinim!

Si eu zic la fel......
Am un prieten care are firma de facut cirje si proteze

ii pot cere o sponsorizare in caz de nevoie.

pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
-
danone
- veteran

Vedeti ca nu cumva din atata spirit de samaritism sa-l sprijiniti de extremitatea cealalta(superioara a corpului)

-
ultralight
- utilizator nou

apsalba scrie:Atunci CIPS (care este un organism sportiv) nu ar trebui să mai existe? Campionatul mondial de crap ce a fost? Sau alte competiții internaționale sunt așa, niște agape?
Sa inteleg ca fiul meu de 7 ani este Mare spotiv cind prinde obleti cu joarda,
-
boistean
- veteran

-
o astfel de petitie trebuie initiata de o persoana credibila. si va avea tot sprijinul.
-
danone
- veteran

apsalba scrie:Atunci CIPS (care este un organism sportiv) nu ar trebui să mai existe? Campionatul mondial de crap ce a fost? Sau alte competiții internaționale sunt așa, niște agape?
Campionatele mondiale si alte campionate se tin pe BALTI PRIVATE nu pe ape publice. Cred ca cea mai importanta chestiune ar fi aceea de a se face o demarcatie/distinctie intre pescarul sportiv care participa la concursuri organizate si pescarul recreativ care iese si el in uikend pe ape publice , asa ca sa-i mai treaca nervii de la porcariile ce se intampla in romania
-
rapace
- senior

Nu spune nimeni ca nu are si el o parte de castig daca nu va trece legea ....dar pe mine nu ma intereseaza cine ce castiga ci ma intereseaza ca aceasta lege este creeata pentru ca o entitate juridica fara nici un fel de legitimitate sa isi instaureze un monopol protejat de lege ...legea in forma in care este ea nu aduce nimic pt pescari si nici pt pesti aduce doar o obligatiivitate a tuturor pescarilor din romania sa cotizeze la AGVPS o a doua ANPA fara a fi de stat o asociatie ce ar trebui sa dispara numai pt simplu fapt ca este formata numai din braconieri ....si asta o afirm in cunostinta de cauza ...
-
rapace
- senior

ultralight scrie:
Sa inteleg ca fiul meu de 7 ani este Mare spotiv cind prinde obleti cu joarda,
Si noi ce sa intelegem ca daca fiul tau de 7 ani joaca fotbal cu colegii de clasa nu face sport .....da pescuitul este un sport atata timp cat necesita un efort fizic ...nu este neaparat sa faci performanta dar tot in sporturi se incadreaza fiind la baza doar un hobby