Vi se pregateste o noua lege ! Misto,... nu-i asa ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Adelin
Moderator
Moderator

Re: Vi se pregateste o noua lege ! Misto,... nu-i asa ?

Mesaj de Adelin » 02 Apr 2013, 10:43

vali stratonov scrie:
Ar fi cazul sa-l sprijinim pe singurul care se lupta impotriva smecherilor,Nea Fane de la Alba.
Singurul care se lupta de ani de zile cu caracatita din acest mediu.
Asta-i tare e tot frate....si Bachus asta ma judeca pe mine ieri alataieri ca-s cu federatia si cu popescu banditu si excrocu.. :wallbash: :wallbash:
Iata ca azi ar vrea sa fie pe baricada cealalta :headbash: :headbash:
Poate i sa propus si lui sa intre in FRPS , ceea ce ma indoiesc dar nu m-asi mira ....Victor a zis pas si hunter vrea sa ocupe locul vacant, poate asa mai organizeaza vre-un concurs si ii ramin banii de alcool. :oops: :oops:
Nea "militica hunter" mars la tufis si trage o dusca de vin poate te trezesti la realitate. :oops: :oops: :oops:
Un frustrat cu vinul in bot mai tot timpul.... :arrow: :arrow: :arrow:

P.S Tavi scuze de offtopic dar nu m-am putut rabda. :oops: :D :headbash:

:lol: :lol: :lol: ...eu zic sa-l sprijinim! :mrgreen:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 02 Apr 2013, 11:40

.eu zic sa-l sprijinim! :mrgreen:
Si eu zic la fel...... :wallbash:
Am un prieten care are firma de facut cirje si proteze :lol: ii pot cere o sponsorizare in caz de nevoie. :wink:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

danone
veteran
veteran

Mesaj de danone » 02 Apr 2013, 13:43

Vedeti ca nu cumva din atata spirit de samaritism sa-l sprijiniti de extremitatea cealalta(superioara a corpului) :lol:

ultralight
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de ultralight » 03 Apr 2013, 12:16

apsalba scrie:Atunci CIPS (care este un organism sportiv) nu ar trebui să mai existe? Campionatul mondial de crap ce a fost? Sau alte competiții internaționale sunt așa, niște agape?

Sa inteleg ca fiul meu de 7 ani este Mare spotiv cind prinde obleti cu joarda,

rapace
senior
senior

Mesaj de rapace » 04 Apr 2013, 11:19

Cred ca suntem datori sa semnam cu totii aceasta petitie daca nu vrem sa ne intoarcem in comunism si sa dam mana libera celor mai mari braconieri din tara AGVPS
http://www.petitieonline.com/jos_labele ... ul_sportiv

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 04 Apr 2013, 11:45

Mitomana cooperativa dupa cate tzepe a tras , acum mai are si tupeu sa ceara sprijin de la pescari , ca vezi dom'le ...el este aparatorul pescarilor :lol: :lol: :lol:

Petitia ii apara lui interesele , nidecum interesele pescarilor , sa mai lase vrajeala asta de mitoman cu foamea-n glanda ca ne provoaca scarba :lol: :lol: :lol:
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

boistean
veteran
veteran

Mesaj de boistean » 04 Apr 2013, 11:56

o astfel de petitie trebuie initiata de o persoana credibila. si va avea tot sprijinul.

danone
veteran
veteran

Mesaj de danone » 04 Apr 2013, 11:57

apsalba scrie:Atunci CIPS (care este un organism sportiv) nu ar trebui să mai existe? Campionatul mondial de crap ce a fost? Sau alte competiții internaționale sunt așa, niște agape?
Campionatele mondiale si alte campionate se tin pe BALTI PRIVATE nu pe ape publice. Cred ca cea mai importanta chestiune ar fi aceea de a se face o demarcatie/distinctie intre pescarul sportiv care participa la concursuri organizate si pescarul recreativ care iese si el in uikend pe ape publice , asa ca sa-i mai treaca nervii de la porcariile ce se intampla in romania

rapace
senior
senior

Mesaj de rapace » 04 Apr 2013, 12:13

Mister Fisherman scrie:Mitomana cooperativa dupa cate tzepe a tras , acum mai are si tupeu sa ceara sprijin de la pescari , ca vezi dom'le ...el este aparatorul pescarilor :lol: :lol: :lol:

Petitia ii apara lui interesele , nidecum interesele pescarilor , sa mai lase vrajeala asta de mitoman cu foamea-n glanda ca ne provoaca scarba :lol: :lol: :lol:
Nu spune nimeni ca nu are si el o parte de castig daca nu va trece legea ....dar pe mine nu ma intereseaza cine ce castiga ci ma intereseaza ca aceasta lege este creeata pentru ca o entitate juridica fara nici un fel de legitimitate sa isi instaureze un monopol protejat de lege ...legea in forma in care este ea nu aduce nimic pt pescari si nici pt pesti aduce doar o obligatiivitate a tuturor pescarilor din romania sa cotizeze la AGVPS o a doua ANPA fara a fi de stat o asociatie ce ar trebui sa dispara numai pt simplu fapt ca este formata numai din braconieri ....si asta o afirm in cunostinta de cauza ...

rapace
senior
senior

Mesaj de rapace » 04 Apr 2013, 12:19

ultralight scrie:

Sa inteleg ca fiul meu de 7 ani este Mare spotiv cind prinde obleti cu joarda,
Si noi ce sa intelegem ca daca fiul tau de 7 ani joaca fotbal cu colegii de clasa nu face sport .....da pescuitul este un sport atata timp cat necesita un efort fizic ...nu este neaparat sa faci performanta dar tot in sporturi se incadreaza fiind la baza doar un hobby

Scrie răspuns