Vi se pregateste o noua lege ! Misto,... nu-i asa ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
semlecangheorghe
veteran
veteran

Re: Vi se pregateste o noua lege ! Misto,... nu-i asa ?

Mesaj de semlecangheorghe » 24 Mar 2013, 12:55

MihaiV scrie:
semlecangheorghe scrie:
Nu-i bai, o sa asteptam din nou de la vanatori sa hotarasca in conduceri cu majoritati hilare, in locul nostru, ce avem voie, cat avem voie , pe unde avem voie, si cat trebe sa platim pentru asta !
Poate numai asa o sa constientizeze pescarii de competitie ,ca un boicot de durata din partea lor ar putea schimba situatia....asta asa ca ipoteza..

Si vede si Tavi in sfirsit, ca sint si bune si competitiile la ceva.,, :mrgreen: :lol: :lol:
Ai gasit vinovatii??? :lol1:

Nu caut eu vinovatii..Cauzele sint mult mai complexe de atit..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 24 Mar 2013, 15:26

@miky

Asa da colegu! Multumim de urare si iti doresc si tie la fel! :lol:

Serios vorbind acum si eu cred ca meritam ce urmeaza sa(ni) se intample! Insa am o observatie:dupa umila mea parere ,in noul sistem de organizare (daca se va aplica) pescarii se vor separa cu siguranta de vanatori !
In rest numai de bine ...

Ps:uite ,asa intr-o lehamite ,pana sa vina legea aia ,am fost la pescuit (numa de nervi asa!)si culmea este ca am si prins :lol:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 25 Mar 2013, 09:56

Super...deci boicotul pescarilor de competitie ar fi calea, orice alt gen de initiativa ar fi sortita esecului.
No bun, in ei imi pun toate sperantele. :P
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 25 Mar 2013, 12:27

Tavi scrie:Super...deci boicotul pescarilor de competitie ar fi calea, orice alt gen de initiativa ar fi sortita esecului.

:lol: :lol: :lol: :lol: in sfirsit...credeam ca ai disparut..trebuia sa te zgindar cumva... :lol: :lol:
Da mah,io cred ca astia cu asociatiile nu ati reusit sa schimbati nic'....O..barat...
Numai pescuitul de competitie mai poate salva Romania halieutica..

.

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 25 Mar 2013, 13:19

Tavi scrie:Super...deci boicotul pescarilor de competitie ar fi calea, orice alt gen de initiativa ar fi sortita esecului.
Tavi , s-ar putea sa ai o mare dezamagire :D .... dupa cum stii , "unii" dintre pescarii de competitie au in spate asociatii prin care vind de ani buni permise??? :fluch

Te intreb in acest context , crezi ca isi vor da singuri la gioale :wallbash: :wallbash: :wallbash: , eu unul nu prea cred. :mrgreen:
Ceilalti care nu au interese materiale din pescuitul sportiv nu sunt prea "atenti" la astfel de reguli sau legi....pt. ca in cea mai mare parte a timpului pescuiesc pe ape private , care de bine de rau mai au peste .... la costuri exagerate de cele mai multe ori.....
Sunt exemple destule :Periprava, Cormoran, "Ardeleanu", Sarulesti, VArgovei....si lista continuua. :wallbash: :wallbash: :wallbash:
A ajuns pescuitul sa fie un lux ....acolo unde mai este peste. :twisted:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 25 Mar 2013, 14:03

Vali, de fapt as fi (placut) surprins ca pescarii de competitie si cluburile lor sa faca vreu pas in directia asta.
Dezamagit de lipsa de implicare in altceva in afara competitiilor am fost mai demult, intre timp m-am obisnuit cu ideea si nu mai trag sperante.
Pe de alta parte nu sunt convins ca sunt interesati de astfel de demers. Sau altfel spus, cred ca altele le sunt prioritatile.
Pentru daca s-ar baga la boicot sau ceva de genu ar insemna sa se lupte cu AGVPS de care, nu-i asa, avem nevoie pentru ca trimite lotul la nush ce competitii mondiale. Iar senzatia aia de lot national cu piept umflat de mandrie patriotica si dulcele sentiment ca ai facut "ceva pentru fenomen" observ ca sunt mai puternice decat dorinta de a avea niste legi drepte sau de a avea pesti in apa. Sau poate ma insel eu tragand concluzii din cum au mers treburile pana acum. :mrgreen:
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 25 Mar 2013, 14:14

Tavi scrie: Pentru daca s-ar baga la boicot sau ceva de genu ar insemna sa se lupte cu AGVPS de care, nu-i asa, avem nevoie pentru ca trimite lotul la nush ce competitii mondiale. Iar senzatia aia de lot national cu piept umflat de mandrie patriotica ......

domnu diamant neslefuit
de data asta ai intors catre vulg , fateta de muscarita rautacioasa cu batic si mainile in solduri ,care bate campii :D ....

fiecare lucru isi are locul lui ....nu se amesteca oricum....

vali are dreptate cu ce a zis insa.....
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 25 Mar 2013, 14:22

Da mai Vali...fateta cu batic...ia intoarce si aia cu ciorapi ,si p'orma si pe aia cu manusi 'nofingers' :mrgreen:
Iar senzatia aia de lot national cu piept umflat de mandrie patriotica ......
......nici nu se poate compara cu strinsul gunoiului moca de pe malul apei,ori cu cite o populare cu pastra-salai... :lol: :lol: :lol: nu-i asa??Ori cu cite un dosar de urmarire penala ,parafat cu N.U.P.

.

rcorbu
veteran
veteran

Mesaj de rcorbu » 25 Mar 2013, 15:24

Sa va mai distrati un pic:
"vânătorii şi pescarii care nu fac parte din nicio asociaţie afiliată, precum şi membrii asociaţiilor neafiliate, vor achita sume egale cu cele percepute vânătorilor străini, pentru a evita orice fel de discriminare din acest punct de vedere."
citat din: Congresul A.G.V.P.S. din România ORDINEA DE ZI 27 SEPTEMBRIE 2012

Si ca sa va mai relaxati mintea vizitati siteul AGVPS, mai ales: Intervenții ale AGVPS în domeniul pescuitului recreativ-sportiv
Merita citit !

danone
veteran
veteran

Mesaj de danone » 25 Mar 2013, 16:10

Miki de ce spui ca "vi se pregateste o noua lege". Mie nu-mi place cum suna titulatura cu care te adresezi. Tu nu faci parte din breasla noastra? Ar trebui sa fi spus "ni se pregateste..." bla,bla ,bla. Ce te face oare sa te delimitezi asa de noi? Oare stii mai multe, ca din ce am citit e cam aceiasi marie dar fara palarie. Si pana acuma am platit si vom plati, tot aceeasi pescari vom fi, tot aceleasi locatii vor fi, tot aceeasi pesti vor fi(de fapt nepotii lor), tot aceeasi (deja ma plictisesc) braconieri, politisti, jandarmi, politicieni, etc vor fi. Doar tu inca nu cunosti frumoasa noastra tarisoara? Pe mine nu ma sperie nimic. Personal imi achit in fiecare an ANPA si RNP pentru ca numai acolo pesciesc si in plus mai si primesc la sfarsitul fiecarei partide cate un bonus ( un kil de hribe, galbiori, zmeura, afine, mure in functie de perioada). Mi se pare cinstit si echitabil.

Scrie răspuns