Zamfi scrie:N-ai reusit sa ma inspaimanti nici de data asta!...
Nici nu era asta scopul !
Cu topicul asta, am vrut sa dau o veste buna tuturor celor pe care nu i-a inspaimantat si nu-i inspaimanta niciodata nimica !
De altfel, chiar si eu am spus, din prima, ca mi se pare fair ce va urma !
Atunci cand un popor, o societate, comunitate, grup de interese, etc., primeste ceea ce merita, urmeaza intotdeauna stabilitate si armonie, adica liniste si pace, pe o lunga perioada, pentru ca tehnic nu mai exista nemultumiri posibile ! Asa si noi, pescarii !
Niste ani, am avut ceva libertate si n-am stiut ce sa facem cu ea !
90% dintre noi (si aici nu ma refer numai la cei de pe forumuri, ci la toti pescarii de pe apa, asa pestriti cum sunt ei) nu meritam aceasta libertate si relaxare !
Fiecare a inteles-o in felul lui, fiecare si-a luat partea lui proprie de libertate, fiecare a fentat cat a putut, a injurat, a condamnat pe la colturi in perimetrul lui, pe de alta parte a bagat la traista cat a putut, a pescuit pe unde a vrut si cat a vrut, profitand de prea multa libertate si ducandu-si razboiul personal fara macar sa fie preocupat cu cine il duce !
Is time to payback ! Tot ceea ce nu e meritat, vine o vreme cand trebe returnat, sau dat inapoi, pierdut, cum vreti sa-i ziceti !
In toti acesti ani, am fost inexistenti (tot tehnic) ca voce si vointa comuna, ascunsi dupa celebra pretentie... "sa se faca", asteptand de la altii !
Nu-i bai, o sa asteptam din nou de la vanatori sa hotarasca in conduceri cu majoritati hilare, in locul nostru, ce avem voie, cat avem voie , pe unde avem voie, si cat trebe sa platim pentru asta !
Ei, vanatorii, aia adevarati, au stiut sa se impuna, sa se desprinda independenti in ocoale si asociatii private de vanatori, in ajvpsuri a ramas doar... o parte a lor, dar nu aia buna ci aia mai flamanda ! O sa hotarasca ei de acum incolo ce-i bine si ce nu pentru noi,... nu-i nici un bai, nici pe mine nu ma inspaimanta !
Eu dimpotriva m-am relaxat, de acum ma doare la basca, o sa revin si eu la ce-mi placea...Pe coclaurile pe unde pescuiesc eu, nu sunt nevoit sa dau ochi cu paznicii de la CIPS, ca nu ajung pana acolo, asa ca totul e relax ! Plus ca de la anul umbla vorba ca o sa am autostrada fix pana unde vreau io sa ajung, cand m-oi satura de coclaurile de pe aici !
Dar no, am zis ca daca eu m-am linistit, sa fiti si voi impacati, ... macar aia 90 %, si sa dau share cu voi !
Atat !
PS: Zamfi, la mine-n... repezis, si io-s Ajvpsist, si nu doar cotizant de rand, dar pe mine nu ma coafeaza chestia asta neaparat ! Mie mi se rupe de CIPS si de FIPS si alte pretexte de astea ! Deci nici vorba de dorinta de a va inspaimanta, dimpotriva, v-am urat sincer "succesuri"!