valoare permis anul 2013

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
MARIUS POPA
veteran
veteran

Re: valoare permis anul 2013

Mesaj de MARIUS POPA » 26 Ian 2013, 16:53

Adica, daac tot is mai mari taxele fata de alte locuri, de ex. Alba si Bistrita, pescarii , adevaratii pescari, au conditii de pescuit mai bune?se fac controale, se fac populari, braconieri amendati si prinsi, braconieri mai putini...vreo diferenta ??!
Imagine
Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 26 Ian 2013, 17:10

nu stiu ce intelegi tu prin conditii de pescuit mai bune, nu stiu cum e in Alba si Bistrita ca pot vorbi de diferente
controale s-au facut, cu popularile mai subtire, din mai multe motive.
de prinsul si amendatul braconierilor se ocupa politia si jandarmeria.
Daca-mi zici cat braconieri sunt in Alba si Bistrita voi incerca si eu sa-i numar pe astia din Sibiu sa vedem care e diferenta. :D
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 26 Ian 2013, 17:16

Bine, las-o asa, nu ne-ntelegem de nici o culoare :)!
E clar, la voi is mari taxele, sau probabil la noi is prea mici, cine sti...
Continuati va rog :wink: !
Imagine
Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

Tipar ranit
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Tipar ranit » 26 Ian 2013, 17:19

Tavi scrie:Marius, nu prea inteleg intrebarea. Care anume sunt efectele care ar justifica taxele mai mari?
MONOPOLUL bade :P
In Sibiu unde Ajvps-ul detine MONOPOLUL sunt cele mai mari taxe de acces si cele mai mari cotizatii din ROMANIA :!: Se pare ca Sibiul a ajuns FRUNCEA :P :mrgreen: :respekt:
D-le Tavi daca nu va SUPERATI ? puteti sa-mi spuneti in baza carui art. de lege un ong (Ajvps Sibiu) poate sa ma legitimeze cand sunt pe malul garlei la pescuit ? ca eu pot sa va spun ca un cetatean al acestei tarisoare poate fi legitimat numai de organele abilitate iar cand este la pescuit numai conform OU 23/05.mart.2008, completata de Legeanr.317/2009 Art.67 adica SINGURI NU PUTETI :mrgreen:
Sunteti unul din judetele in care se braconeaza cel mai tare cu PARASUTE iar pe saitul vostru am vazut decat cateva plase scoase fara autori :!: iar pe plasarii din Colun, Carta, Arpas, Ucea, ii stiu eu si toata lumea inclusiv ai vosti CONTROLORI dar nu am vazut sa fi prins vreo unul :wallbash: :censored:
Si daca nu sunt indiscret ! cati PROSTI v-au platit on line taxele de acces :?: N-ui prost cine cere ii prost cine da :respekt:
Cu stima :!:
Din oameni faci pescari, dar din pescari si FANICI oameni nuuuuuu!

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 26 Ian 2013, 17:46

Tipar, mai citeste inca o data atent ce am scris:
"Personalul sau membri unei asociatii nu au dreptul de a aplica sanctiuni.
In schimb nu am vazut in vreun text de lege sa scrie ca este obligatorie prezenta politiei cand un reprezentant al asociatiei t te intreaba daca ai permis de pescuit si daca ai achitat cotizatia sau tariful."
art 67 se refera la constatarea infractiunilor, sunt lucruri diferite.
In rest, ma bucur ca esti foarte bine informat despre situatie, stii ca la noi sunt mai multi braconieri dar cu regret nu iti voi raspunde cati PROSTI :oops: au platit on line.
Musca 13

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 26 Ian 2013, 18:06

Daca-mi zici cat braconieri sunt in Alba si Bistrita voi incerca si eu sa-i numar pe astia din Sibiu sa vedem care e diferenta.
Lunecos precum un ...tipar.. :lol:

Poate ca era mai simplu daca se formula asa..

Domnule Tavi,cite dosare penale pentru braconaj(setca,grebla,curent electric,etc.),sau amenzi ,s-au dat in anul 2012,pe apele ale caror resurse acvatice vii,le administrati??

Dar dosare penale,fara N.U.P.??

Intreb doar,nu dau cu parul,no polemik.. :mrgreen:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 26 Ian 2013, 18:12

Voi incerca sa aflu.
Dar la ce te ajuta informatia asta? Vrei sa afli cat de bine isi fac treaba politia si procuratura in Sibiu? :P
Musca 13

Tipar ranit
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Tipar ranit » 26 Ian 2013, 18:59

Tavi scrie:Tipar, mai citeste inca o data atent ce am scris:
"Personalul sau membri unei asociatii nu au dreptul de a aplica sanctiuni.
In schimb nu am vazut in vreun text de lege sa scrie ca este obligatorie prezenta politiei cand un reprezentant al asociatiei t te intreaba daca ai permis de pescuit si daca ai achitat cotizatia sau tariful."
art 67 se refera la constatarea infractiunilor, sunt lucruri diferite.
In rest, ma bucur ca esti foarte bine informat despre situatie, stii ca la noi sunt mai multi braconieri dar cu regret nu iti voi raspunde cati PROSTI :oops: au platit on line.
Nooo... nui bai :!: Ca nu-mi spui cati PROSTI :mrgreen: ai in gradina :fluch :respekt: si cati braconeri PASTORESTI :censored: :fluch dar IO daca te opresc pe strada si-ti spun ca sunt reprezentantul ong-ului care se ocupa cu poavazarea trotuarelor cu fori si te rog sa te legitimezi si sa-mi spui cati bani ai dat pentru CRINI REGALI ? ce o sa-mi raspunzi :?: Neica JOC DE GLEZNA ca IO am platit on line si pot dovedi pe Facebook La Generatia vesela :elkgrin: :headbash:

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 26 Ian 2013, 19:02

Tavi, te-ai cam imbarligat :lol: in concluzie daca taxa la SB ie mai mare, avem sanse si la un peste in plus? (ai sa imi raspunzi ca depinde de mana celui care unditeste :lol: asa ca eschiva)

atunci - de facto - umbla vorba printre pescarii de spin de la Brasov, care frecventeaza Arpas-Scorei ca de cand s-au scumpit taxele (anul trecut) nu prea se mai prinde somn :lol: adica muuult mai slab ca anii trecuti ... eu zic ca nu toti somnii au avut bani sa plateasca taxele si nu au mai ajuns pe apa :lol: :lol: asta ca sa nu mai zicem de cei care au fost prinsi de braconieri in prohibitie ca incercau sa se reproduca fara sa fi platit taxa de acces :lol: si cica braconierul are drept de control, si amendeaza somnii cu sacosa :twisted:

Tipar ranit
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Tipar ranit » 26 Ian 2013, 19:06

Tavi scrie:Voi incerca sa aflu.
Dar la ce te ajuta informatia asta? Vrei sa afli cat de bine isi fac treaba politia si procuratura in Sibiu? :P
Aaaahaaaa deci Ajvps Sibiu se ocupa de taxe si cotizatii :P iar treaba buna o face politia si procuratura :oops: ca deee e bugetari si noi PROSTII ii platim :lol1:

Scrie răspuns