valoare permis anul 2013
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- MARIUS POPA
- veteran
Re: valoare permis anul 2013
Adica, daac tot is mai mari taxele fata de alte locuri, de ex. Alba si Bistrita, pescarii , adevaratii pescari, au conditii de pescuit mai bune?se fac controale, se fac populari, braconieri amendati si prinsi, braconieri mai putini...vreo diferenta ??!

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
nu stiu ce intelegi tu prin conditii de pescuit mai bune, nu stiu cum e in Alba si Bistrita ca pot vorbi de diferente
controale s-au facut, cu popularile mai subtire, din mai multe motive.
de prinsul si amendatul braconierilor se ocupa politia si jandarmeria.
Daca-mi zici cat braconieri sunt in Alba si Bistrita voi incerca si eu sa-i numar pe astia din Sibiu sa vedem care e diferenta.
controale s-au facut, cu popularile mai subtire, din mai multe motive.
de prinsul si amendatul braconierilor se ocupa politia si jandarmeria.
Daca-mi zici cat braconieri sunt in Alba si Bistrita voi incerca si eu sa-i numar pe astia din Sibiu sa vedem care e diferenta.

I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
- MARIUS POPA
- veteran
Bine, las-o asa, nu ne-ntelegem de nici o culoare
!
E clar, la voi is mari taxele, sau probabil la noi is prea mici, cine sti...
Continuati va rog
!

E clar, la voi is mari taxele, sau probabil la noi is prea mici, cine sti...
Continuati va rog

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
-
- utilizator constant
MONOPOLUL badeTavi scrie:Marius, nu prea inteleg intrebarea. Care anume sunt efectele care ar justifica taxele mai mari?

In Sibiu unde Ajvps-ul detine MONOPOLUL sunt cele mai mari taxe de acces si cele mai mari cotizatii din ROMANIA

D-le Tavi daca nu va SUPERATI ? puteti sa-mi spuneti in baza carui art. de lege un ong (Ajvps Sibiu) poate sa ma legitimeze cand sunt pe malul garlei la pescuit ? ca eu pot sa va spun ca un cetatean al acestei tarisoare poate fi legitimat numai de organele abilitate iar cand este la pescuit numai conform OU 23/05.mart.2008, completata de Legeanr.317/2009 Art.67 adica SINGURI NU PUTETI

Sunteti unul din judetele in care se braconeaza cel mai tare cu PARASUTE iar pe saitul vostru am vazut decat cateva plase scoase fara autori

Si daca nu sunt indiscret ! cati PROSTI v-au platit on line taxele de acces

Cu stima

Din oameni faci pescari, dar din pescari si FANICI oameni nuuuuuu!
Tipar, mai citeste inca o data atent ce am scris:
"Personalul sau membri unei asociatii nu au dreptul de a aplica sanctiuni.
In schimb nu am vazut in vreun text de lege sa scrie ca este obligatorie prezenta politiei cand un reprezentant al asociatiei t te intreaba daca ai permis de pescuit si daca ai achitat cotizatia sau tariful."
art 67 se refera la constatarea infractiunilor, sunt lucruri diferite.
In rest, ma bucur ca esti foarte bine informat despre situatie, stii ca la noi sunt mai multi braconieri dar cu regret nu iti voi raspunde cati PROSTI
au platit on line.
In schimb nu am vazut in vreun text de lege sa scrie ca este obligatorie prezenta politiei cand un reprezentant al asociatiei t te intreaba daca ai permis de pescuit si daca ai achitat cotizatia sau tariful."
In rest, ma bucur ca esti foarte bine informat despre situatie, stii ca la noi sunt mai multi braconieri dar cu regret nu iti voi raspunde cati PROSTI

Musca 13
Musca 13
- semlecangheorghe
- veteran
Lunecos precum un ...tipar..Daca-mi zici cat braconieri sunt in Alba si Bistrita voi incerca si eu sa-i numar pe astia din Sibiu sa vedem care e diferenta.

Poate ca era mai simplu daca se formula asa..
Domnule Tavi,cite dosare penale pentru braconaj(setca,grebla,curent electric,etc.),sau amenzi ,s-au dat in anul 2012,pe apele ale caror resurse acvatice vii,le administrati??
Dar dosare penale,fara N.U.P.??
Intreb doar,nu dau cu parul,no polemik..

Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
Voi incerca sa aflu.
Dar la ce te ajuta informatia asta? Vrei sa afli cat de bine isi fac treaba politia si procuratura in Sibiu?
Dar la ce te ajuta informatia asta? Vrei sa afli cat de bine isi fac treaba politia si procuratura in Sibiu?

Musca 13
Musca 13
-
- utilizator constant
Nooo... nui baiTavi scrie:Tipar, mai citeste inca o data atent ce am scris:
In rest, ma bucur ca esti foarte bine informat despre situatie, stii ca la noi sunt mai multi braconieri dar cu regret nu iti voi raspunde cati PROSTIau platit on line.

Cu stima

Tavi, te-ai cam imbarligat
in concluzie daca taxa la SB ie mai mare, avem sanse si la un peste in plus? (ai sa imi raspunzi ca depinde de mana celui care unditeste
asa ca eschiva)
atunci - de facto - umbla vorba printre pescarii de spin de la Brasov, care frecventeaza Arpas-Scorei ca de cand s-au scumpit taxele (anul trecut) nu prea se mai prinde somn
adica muuult mai slab ca anii trecuti ... eu zic ca nu toti somnii au avut bani sa plateasca taxele si nu au mai ajuns pe apa
asta ca sa nu mai zicem de cei care au fost prinsi de braconieri in prohibitie ca incercau sa se reproduca fara sa fi platit taxa de acces
si cica braconierul are drept de control, si amendeaza somnii cu sacosa 

atunci - de facto - umbla vorba printre pescarii de spin de la Brasov, care frecventeaza Arpas-Scorei ca de cand s-au scumpit taxele (anul trecut) nu prea se mai prinde somn

-
- utilizator constant
Aaaahaaaa deci Ajvps Sibiu se ocupa de taxe si cotizatiiTavi scrie:Voi incerca sa aflu.

Cu stima