valoare permis anul 2013

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Tipar ranit
utilizator constant
utilizator constant

Re: valoare permis anul 2013

Mesaj de Tipar ranit » 27 Ian 2013, 04:25

semlecangheorghe scrie:Poti sa lasi deoparte cliseul cu 'marcatul',ca nu m-a marcat nimic..
Daca imi amintesc unele discutii ,nu inseamna ca m-au marcat..
Nu cred ca nu ai inteles sensul celor spuse de mine..esti prea cerebral sa nu intelegi..
Ce am avut de spus am spus..
Apropo de MARCAJE , Ajvps Sibiu ar putea ramane fara autorizatii fiindca nu a marcat cu panouri zonele pe care le-a primit in administrare in termen de 90 zile conform Ordin 15/2011 :respekt:
Cu stima :!:
Din oameni faci pescari, dar din pescari si FANICI oameni nuuuuuu!

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 27 Ian 2013, 09:03

vedeti domnule Semlecan Gheorghe (si nu numai ) cam acestea sunt lucrurile cu care se confrunta....
Tocmai din acest motiv sint sceptic..
Si as vrea sa vad ca o asociatie are puterea sa miste lucrurile spre normalitate..nu mult,citva ,acolo,altfel nu va fi decit toate celelalte ca si pina acum..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 27 Ian 2013, 10:58

chiar daca dam de pamant cu cei implicati in apssibiu merita macar respectul ca au incercat ceva...ca au dat cu nasul de realitatea din ajvps ul vechi,ca au vazut ca degeaba fac controale in plus noptiile si scot plase primavara doldora de pesti...din pacate nu este suficient ptr vedea vreo finalizare in sensul ca cei prinsi ,daca sunt prinsi sa si ispaseasca vreo pedeapsa adevarata
la sedinta asta uni vroiau sa se rezolve probleme cu adevarat mari ptr ei :D :D :D ...de ex sa se ridice barierele de pe digurile barajelor(poate ajung cu masinile in apa daca se rupe vreo dala intrun uichend plin cu 150 de masini pe dig)cu toate ca aiai treaba de hidroelectrica
alti sa vina ajvps sa curete fundul apei din baraj cai plin de plumbi si alte mizeri
alti....vorbeau ca romani,toti deodata
na ce sa mai zici?anul trecut vrea unu (bine cherchelit)ca el sa poata pescui macar cu o undita si un ac in perioada prohibitiei ca lui i curge pescuitul prin vene(asa credea el)si nu rezista 2 luni fara sa pescuiasca
eu i cunosc pe uni dintre baieti care au vrut si vor sa faca ceva...treaba lor,eu i sustin daca pot si am cu ce,ca nu vad alti mai buni sau alta solutie ...sa incerce mai departe ...dar e greu va zic eu
alti au comentat si ca locatia nu este buna ca este prea departe de sibiu....na si aia o fi problema de nor vint decat 50 de oameni?nuuuuu va zic eu...lipsa de interes...pai atuncea sa lasam totul sa mearga din inertie si sa nu se mai implice nimeni sa fie cum era inainte doar paznici ajvps care veneau in perioada de prohibitie in controale si atat..poate era mai bine

jhonny
veteran
veteran

Mesaj de jhonny » 27 Ian 2013, 11:03

Cred ca ar fii foarte corect ca pe barajele Oltului sa se pescuiasca numai cu permis ANPA, exact ca pe Dunare.
Voi sibienii nu aveti nici un merit sa incasati taxe suplimentare, ci doar acela ca v-ati trezit cu niste ape sau habitate mai mari, ude pestele inca nu a disparut.
Pai de aici si pana a percepe taxe mari ca vezi doamne "ati facut voi, aveti voi, v-ati organizat voi, ati rezolvat voi", etc. este cale lunga.
Scurt si clar, zona barajelor hidro, echivalent cu Dunarea. Ce parca asociatiile de la Dunare se dau de ceasul mortii sa faca POPULARI.

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 27 Ian 2013, 11:16

Mda... Tot discutam sa treaca vremea :P Adevarul este ca sper ca dupa sedinta care va avea loc in cadrul asociatiei ,unii dintre baietii de acolo (stiu si eu unu-doi si ii respect pentru ce incearca sa faca!) sa nu cedeze si sa aiba puterea de a merge inainte! Cum sunt baieti isteti ,sunt convins ca 2012 a fost un an plin de invataminte si isi vor lua masuri de precautie pentru 2013 ...Pentru restul baietilor din asociatie ,care ,ma rog, critica pe ici pe colo atitudinile nu tocmai favorabile lor nu le doresc decat sanatate si puterea de a dovedi ca astia mai sceptici ,de pe aici de pe forum sau de aiurea, au gresit categoric si lucrurile au intrat in normalitate! Daca cineva mai stie ce e aia normalitate ...

@semlecangheorghe

Ghita da' daca vin la voi la pescuit cat imi luati pe zi ? :lol: Jur ca nu duc nici un peste acasa! :lol: Nu de alta ,dar eu raman la convingerea ca pe Muresul "vostru" este mai mult peste si este mult mai frumos decat pe Oltul "lor".Sau cel putin asa tin eu minte din tineretile mele ... :wink:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

Petre D.
junior
junior

Mesaj de Petre D. » 27 Ian 2013, 11:50

Hotiile se tin lant in Rominica.La pescari le ia bani si la braconieri le spune cind si unde sa bage plasele.Cu tot respectu va iubesc dragi pescari.

antipescarul
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de antipescarul » 27 Ian 2013, 12:09

Tipar ranit scrie: Apropo de MARCAJE , Ajvps Sibiu ar putea ramane fara autorizatii fiindca nu a marcat cu panouri zonele pe care le-a primit in administrare in termen de 90 zile conform Ordin 15/2011 :respekt:
Cu stima :!:
Braconiere mai poti latra ?
zi cit peste ai vindut , zi cite pripoane bagi in 2013 , zi si cit caras preconizezi ca furi anul asta din plase .
nu crezi ca e cazul sa lasi Ajvps -ul in pace si sa iti vezi tu de rulota ta ca poate ti se retrage autorizatia de braconier :!:
Cu stima ??? :oops:
Nu sunt prietenos ,nici politicos !

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 27 Ian 2013, 13:30

@semlecangheorghe

Ghita da' daca vin la voi la pescuit cat imi luati pe zi ? Jur ca nu duc nici un peste acasa! Nu de alta ,dar eu raman la convingerea ca pe Muresul "vostru" este mai mult peste si este mult mai frumos decat pe Oltul "lor".Sau cel putin asa tin eu minte din tineretile mele ...
Momentan,nu fac parte din vreo asociatie..as vrea sa fac parte dintr-una..
Taxa de acces pentru nemebrii,este de 20ron pe an..sau atit era anul trecut,2012..
Te asigur ca Muresul are foarte putin peste ,comparativ cu alti ani..nu stiu cum e la Sibiu,dar stiu cum e pe la noi..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 27 Ian 2013, 14:46

tot ceea ce se intapla in "romanica"se intapla tot din cauza caracterului nostru ,cu care este inzestrat fiecare roman sau gipsi...indiferent ca este vorba de politica ,pescuit sau vreo chestie ce tine de benzinari sau industrie...tot noi clasa de mijloc ar trebui sa reactionam dur,foarte dur in loc sa fim cuminti si sai lasam sa ne mulga,sa faca ce vor cand ajung in functii ca e vorba de pescuit fotbal politica....romanu se invata sa indure si sa o ia in freza si doar sa se vaite ...vai sa scumpit gazu ,vai sa scumpit aia , samd...tot noi suntem de vina
la aia suntem perfecti sa ne uitam in ograda vecinului si sa fim invidiosi pe el daca i merge bine,sa criticam si sa observam ca aia nui bine,aia nui bine ,ala fura
dar sa punem mana pe par....adica pe bata...sa dam cu o sticla incendiara in primarie...asta cand? indiferent de cine e vorba,de boc de ponta de basescu...nu ne aparam drepturile,lom galusca si induram ce ne servesc politicieni si conducatori de kakat
aaaaaaa.nu vrem sa le spargem capu?no atuncea sa induram in continuare :wink:

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 27 Ian 2013, 16:14

@semlecangheorghe

Ok.Merci. Nu ma refeream expres la tine ci la voi la aradeni cand am intrebat "cat imi luati"...

Oricum sa stii ca la noi e mai putin peste ca la voi ,asa ca ...nu am nimic de pierdut!
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

Scrie răspuns