Tavi scrie:Gigi, intelegi gresit si esti tendentios.
O asociatie nu face dosare penale, nu le solutioneaza cu NUP, nu da amenzi, etc.
Tot ce poate face o asociatie in acest sens e sa se roage de autoritati. Au fost facute demersuri pe langa politie si jandarmerie, in principiu au raspuns acestor demersuri si au fost prezenti la actiuni comune, dar evident cand au vrut si au putut, nu cand si de cate ori ar vrea o asociatie sau de cate ori ti-ai inchipuit tu la inceputul lui 2012.
Brae Tavi daca nu te-as cunoaste...Eu am zis asta..
Domnule Tavi,cite dosare penale pentru braconaj(setca,grebla,curent electric,etc.),sau amenzi ,s-au dat in anul 2012,pe apele ale caror resurse acvatice vii,le administrati??
Evident ca tu imi raspunzi ,ca si cum eu am zis ca voi ,asociatia,ati avea obligatia asta..Ori dupa cum vezi,eu am folosit termenul ''s-au dat''(de catre cine??de catre autoritatile competente,pe linia asta,evident) si nu termenul''ati dat''.Dar la tine,este ceva normal sa iti pui subtil intr-o lumina nefavorabila interlocutorul..ca doar asta e a doua ta natura..
Oare sa mai pierd timpul si sa rasfoiesc prin topicul ala in care eu ziceam ca asociatiile se agita la inceput de an,pina iau cascavalul,si dupa aia nu le mai auzi gura??
Si tot in topicul ala,tu si prietenii tai,cuprinsi de o sfinta si justificata minie,mi-ati sarit in cap,cum ca nu-i asa,desi io zisesem ca mai sint si unele asociatii care misca..
Si tot voi ati zis ca de ce zic si nu fac..Sa fac ce??
N-am zis atunci ca,desi exista legi,pe aia care ar trebui sa le aplice,ii cam doare-n cot..??Voi nu si nu,ca daca va constituiti,faceti,dregeti sa fie bine..Nah, am sperat ,sa fiu eu ala care greseste,fii sigur ca a doua oara nu imi voi mai permite luxul..
Si daca vrei sa auzi una tendentioasa si culmea,on topic,

,cum se face ca desi aveti cele mai mari tarife,nu ati facut nici o populare,iar A.J.V.P.S.Arad,desi are tariful de acces minim,a facut??
Deci la bani mai multi ,cam aceleasi conditii..
Si-Gi Lures wobblers&more..
.