valoare permis anul 2013

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Tipar ranit
utilizator constant
utilizator constant

Re: valoare permis anul 2013

Mesaj de Tipar ranit » 26 Ian 2013, 19:16

pikeman scrie:Tavi, te-ai cam imbarligat :lol: in concluzie daca taxa la SB ie mai mare, avem sanse si la un peste in plus? (ai sa imi raspunzi ca depinde de mana celui care unditeste :lol: asa ca eschiva)

atunci - de facto - umbla vorba printre pescarii de spin de la Brasov, care frecventeaza Arpas-Scorei ca de cand s-au scumpit taxele (anul trecut) nu prea se mai prinde somn :lol: adica muuult mai slab ca anii trecuti ... eu zic ca nu toti somnii au avut bani sa plateasca taxele si nu au mai ajuns pe apa :lol: :lol: asta ca sa nu mai zicem de cei care au fost prinsi de braconieri in prohibitie ca incercau sa se reproduca fara sa fi platit taxa de acces :lol: si cica braconierul are drept de control, si amendeaza somnii cu sacosa :twisted:

Total gresit :P Toti somnii au migrat pe Olt in sus (jud Bv) ca in Sibiu nu se mai pote traii :!: numai parasute, plase si din cand in cand naluci sintetice :mrgreen: nu tu un tipar, un caras, o rosioara, o coropisnita, o rama ca deee... calmarul si caracatita e SCUMPE :P
Cu stima :!:
Din oameni faci pescari, dar din pescari si FANICI oameni nuuuuuu!

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 26 Ian 2013, 19:34

pikemoane, unul din scopuri clar e asta, sanse la un peste in plus.
Daca te astepti ca asta sa se intample intr-un singur an imi e teama ca ceri prea mult.
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 26 Ian 2013, 19:35

Tavi scrie:Voi incerca sa aflu.
Dar la ce te ajuta informatia asta? Vrei sa afli cat de bine isi fac treaba politia si procuratura in Sibiu? :P

'Ntaleg...manevre evazive..

Pai ,ma ajuta sa vad daca ,ce am crezut eu sa se va intimpla pe la inceputul lui 2012,a fost sau nu o speranta desarta,ca lucrurile se pot urni inspre bine..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 26 Ian 2013, 19:43

Vise Ghita , vise ... :( Cu tot respectul pentru ce incearca unii baieti de la Sibiu sa faca eu iti garantez (mama ce tare sunt! :lol: ) ca nu vor putea scoate Sibiul afara din Romania ! Figurativ vorbind normal ...E greu nenicule ,au si ei oligarhii lor care trebe sa manance si gura lor ceva chiar daca e de Sibiu si vorbeste otzara nemteste! Plus ca ia gandeste-te tu ce cutremur ar insemna in AGVPS ca pescarii sa faca legea in judet! Ntzzz! Nem ! Nein!

Hai ca iar am dat-o de gard si cu topicul asta si deja iarna incepe sa nu mai devina o scuza ...Nu de alta da' azi erau la "pescuit" unii pe Mures (i-am vazut pe marginea drumului ),deci sezonul e in toi ! Si al dreacu cand merge politia si jandarmii in control S si D nu e nici tipenie ...Coincidenta? :twisted: Sa fim seriosi ...e de-ai lor taticu' :wallbash:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 26 Ian 2013, 19:56

Gigi, intelegi gresit si esti tendentios.
O asociatie nu face dosare penale, nu le solutioneaza cu NUP, nu da amenzi, etc.
Tot ce poate face o asociatie in acest sens e sa se roage de autoritati. Au fost facute demersuri pe langa politie si jandarmerie, in principiu au raspuns acestor demersuri si au fost prezenti la actiuni comune, dar evident cand au vrut si au putut, nu cand si de cate ori ar vrea o asociatie sau de cate ori ti-ai inchipuit tu la inceputul lui 2012.
Musca 13

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 26 Ian 2013, 19:58

Zamfi,stai sa vezi,cind o sa le vina ideea cu zona de crutare..Noi ,eu,tu,ala,ala,care pescuieste normal la lingura,jig,wobler,etc,nu vom mai putea pescui,pe motiv de 'crutare-iernare-reproducere,bla,bla,bla"",si astia care la 8 dimineata pleaca acasa,pescuiesc linistiti...stiu ei de ce..

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 26 Ian 2013, 20:12

Tavi scrie:Gigi, intelegi gresit si esti tendentios.
O asociatie nu face dosare penale, nu le solutioneaza cu NUP, nu da amenzi, etc.
Tot ce poate face o asociatie in acest sens e sa se roage de autoritati. Au fost facute demersuri pe langa politie si jandarmerie, in principiu au raspuns acestor demersuri si au fost prezenti la actiuni comune, dar evident cand au vrut si au putut, nu cand si de cate ori ar vrea o asociatie sau de cate ori ti-ai inchipuit tu la inceputul lui 2012.

Brae Tavi daca nu te-as cunoaste...Eu am zis asta..
Domnule Tavi,cite dosare penale pentru braconaj(setca,grebla,curent electric,etc.),sau amenzi ,s-au dat in anul 2012,pe apele ale caror resurse acvatice vii,le administrati??
Evident ca tu imi raspunzi ,ca si cum eu am zis ca voi ,asociatia,ati avea obligatia asta..Ori dupa cum vezi,eu am folosit termenul ''s-au dat''(de catre cine??de catre autoritatile competente,pe linia asta,evident) si nu termenul''ati dat''.Dar la tine,este ceva normal sa iti pui subtil intr-o lumina nefavorabila interlocutorul..ca doar asta e a doua ta natura..

Oare sa mai pierd timpul si sa rasfoiesc prin topicul ala in care eu ziceam ca asociatiile se agita la inceput de an,pina iau cascavalul,si dupa aia nu le mai auzi gura??

Si tot in topicul ala,tu si prietenii tai,cuprinsi de o sfinta si justificata minie,mi-ati sarit in cap,cum ca nu-i asa,desi io zisesem ca mai sint si unele asociatii care misca..

Si tot voi ati zis ca de ce zic si nu fac..Sa fac ce??
N-am zis atunci ca,desi exista legi,pe aia care ar trebui sa le aplice,ii cam doare-n cot..??Voi nu si nu,ca daca va constituiti,faceti,dregeti sa fie bine..Nah, am sperat ,sa fiu eu ala care greseste,fii sigur ca a doua oara nu imi voi mai permite luxul..
Si daca vrei sa auzi una tendentioasa si culmea,on topic, :lol: ,cum se face ca desi aveti cele mai mari tarife,nu ati facut nici o populare,iar A.J.V.P.S.Arad,desi are tariful de acces minim,a facut??
Deci la bani mai multi ,cam aceleasi conditii..

.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 26 Ian 2013, 20:42

Gigi, daca stiai ca nu are legatura cu asociatia, din nou nu inteleg de ce m-ai intrebat asta. Ai zis asa:
"Pai ,ma ajuta sa vad daca ,ce am crezut eu sa se va intimpla pe la inceputul lui 2012,a fost sau nu o speranta desarta,ca lucrurile se pot urni inspre bine.."
ce sperante aveai tu in 2012? poate asa inteleg sensul intrebarii...
Populare: eu personal consider ca o populare pe Olt acum inseamna sa arunci banii pe geam.
Pana nu este macar diminuata simtitor problema braconajului ( plase, parasute, japca dar traista pescarilor "corecti") -si inca nu este - nu are sens sa o faci. Iar daca rezolvi aceste probleme nu cred ca mai trebuie sa faci populari, pestele s-ar reface natural.
In plus, cat si ce peste sa bagi ca sa faca vreo diferenta pe o apa de dimensiunile Oltului?
p.s. eu nu sunt marcat de discutiile vechi, nu mai baga lemne in focul stins...
Musca 13

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 26 Ian 2013, 22:05

Poti sa lasi deoparte cliseul cu 'marcatul',ca nu m-a marcat nimic..
Daca imi amintesc unele discutii ,nu inseamna ca m-au marcat..
Nu cred ca nu ai inteles sensul celor spuse de mine..esti prea cerebral sa nu intelegi..
Ce am avut de spus am spus..

.

antipescarul
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de antipescarul » 27 Ian 2013, 00:31

semlecangheorghe scrie:
Pai ,ma ajuta sa vad daca ,ce am crezut eu sa se va intimpla pe la inceputul lui 2012,a fost sau nu o speranta desarta,ca lucrurile se pot urni inspre bine..
domnule Semlecan Gheorghe
unele lucruri bune s-au intimplat la sibiu !
au fost controale si sunt in continuare . din pacate nu au efectele dorite braconierul fiind o rasa aparte care nu poate fi stirpita usor . braconierul e fie frate cu doamna judecator , fomist , betivan care ce prinde dimineata vinde la amiaza pe beutura , fie angajat cu ziua al unui politist si uneori chiar presedinte de asociatie de pescari SPORTIVI . rasa asta e cea mai spurcata dintre toate !!! se bate cu caramida pe piept ca legea in sus sau in jos , ca sportivitate ca rezultate ... ca diverse KKturi pe acest forum ( si nu numai ) , dar vai de zona UCEA unde cica da la clonc ! cite pripoane folositi domnul BRACONIER ? cite siruri de cirlige ati folosit anul trecut domnule BRACONIER ? cite kg de somn ati vindut in anul 2011 ? dar in anul 2012 domnule braconier ? cite kg de caras ati furat din plasele braconierilor ( cu tot cu plase ) ? citi carasi au fost eliberati din aceste plase in mediul lor natural si citi ( kg ca e mai usor ) carasi au luat drumul brasovului , albei si dracu mai stie ce drumuri , toate avind un singur final TIGAIA !!!
sa vorbim de legi domnul braconier sau sa te cautam la galerie sau pe facebook ???

vedeti domnule Semlecan Gheorghe (si nu numai ) cam acestea sunt lucrurile cu care se confrunta APS Sibiu iar astfel de personaje sunt pe tot cursul Oltului indiferent ca vorbim de Boita , Turnu Rosu , Avrig , Porumbacu ....... Arpas . pacat ca Ucea nu e in Sibiu . care asociatie se poate descurca simultan cu toate gunoaiele astea pe 54 de km de apa ? un singur an e prea putin ca lucrurile sa devina asa cum trebuie , asa cum ne dorim sa fie , cu timp , bani , eforturi sustinute si multa rabdare vom vedea si rezultate ( sau poate nu mai traim suficient )

PS : Braconiere inainte sa sari de C-u-R in sus zi cu limba de moarte cit peste ai vindut in 2010 ? prins la Arpas in Sibiu . ai sters tu galeria dar lumea te gaseste pe facebook ! baga Albanezule ! zi si legea care iti da dreptul sa faci toate cele enumerate de mine !
Nu sunt prietenos ,nici politicos !

Scrie răspuns