valoare permis anul 2013
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- MARIUS POPA
- veteran
Re: valoare permis anul 2013
Serios, asta-i problema? macar is justificati bani, ca la noi is mici, dar raportat la ele asa-s si efectele...cel putin asa vad eu!

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
Hai mai Marius ca au ieftinit sibienii taxa de acces /saptamna ! E bine!
Stii care e diferenta intre noi si "ei" ? La noi nu umbla paznicii in control decat in prohibitie si nici atunci nu fac mare lucru ,pe cand la "ei" umbla si in cursul anului si ...nici atunci nu fac mare lucru
Asemanari ?Deosebiri? In afara de taxa normal ...
Stii care e diferenta intre noi si "ei" ? La noi nu umbla paznicii in control decat in prohibitie si nici atunci nu fac mare lucru ,pe cand la "ei" umbla si in cursul anului si ...nici atunci nu fac mare lucru

Asemanari ?Deosebiri? In afara de taxa normal ...

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
- MARIUS POPA
- veteran
Ba da smecheri inginerii astia vechi in meserie, au niste vorbe foarte stilate!

Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
Ma gandesc ca te referi la ...taxe?Tavi scrie:Nu-s mari, ceilalti le au prea mici.

Cam asa-i ... prin 2000 parca ,inca era 1.200.000 lei permisul de pescuit la Aiud ,nu era ANPA si exista doar AJVPS si mult peste . Acum e 70 lei ( 700.000 vechi), e xista ANPA ,inca vreo 2-3 asociatii in judet si nu mai e peste. Lurcurile sunt ...ok!

Cine? Care? Unde? Aaaaa ...tu erai Mariuse?MARIUS POPA scrie:Ba da smecheri inginerii astia vechi in meserie, au niste vorbe foarte stilate!![]()

- semlecangheorghe
- veteran
MARIUS POPA scrie:Serios, asta-i problema? macar is justificati bani, ca la noi is mici, dar raportat la ele asa-s si efectele...cel putin asa vad eu!
Sa inteleg ca la Sibiu,efectele sint mai mari,pentru ca tarifele sint mai mari??
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
- MARIUS POPA
- veteran
Nu stiu, nu mi s-a raspuns!

Fii pescar nu talhar.
- MARIUS POPA
- veteran
Este drept!Zamfi scrie:Ma gandesc ca te referi la ...taxe?Tavi scrie:Nu-s mari, ceilalti le au prea mici.![]()
Cam asa-i ... prin 2000 parca ,inca era 1.200.000 lei permisul de pescuit la Aiud ,nu era ANPA si exista doar AJVPS si mult peste . Acum e 70 lei ( 700.000 vechi), e xista ANPA ,inca vreo 2-3 asociatii in judet si nu mai e peste. Lurcurile sunt ...ok!

Fii pescar nu talhar.
Marius, nu prea inteleg intrebarea. Care anume sunt efectele care ar justifica taxele mai mari?
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
ExactZamfi scrie:Ma gandesc ca te referi la ...Tavi scrie:Nu-s mari, ceilalti le au prea mici.![]()

I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13