Unde se mai braconeaza azi
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Unde se mai braconeaza azi
Oricum ANPA-ul ar putea sa le faca o intrebare, parca a mai dat niste amenzi prin piete.
Cred ca anpa nu poate face controale in piata fara politie sau garda financiara.
RX6 & Daiwa SS owner!
-
- senior
Azi 25 martie am fost pe Canalul Rosu (afluent al Lacului Morii din Bucuresti). Pescari multi ca la balamuc pe dalele de beton, soare, apa limpede si ceva maruntis prins dimineata (oblete si f mult ghibort). Ce m-a enervat a fost numarul extrem de mare de "pescari" cu triunghiuri de setca. Practic din 3 pescari acolo unul cel putin e cu triunghi. Si nimeni nu le zice nimic. La 10 minute de gura canalului e unitatea de jabdarmi Rosu. Mai vin in plimbare jandarmii pe podul de la confluenta canal-lac dar nu zic absolut nimic. Oare ce e de facut? Chiar trebuie sa fac rost de un gun si sa fac ca nebunul ala din Toulouse ca sa se mai sperie braconeii? Daca e nevoie as sacrifica 2-3 ani de libertate ca sa stiu ca au ajuns hrana la raci cativa penali din astia. Alte sugestii? Nu imi ziceti sa sun la 112 ca stiu ca e zadarnic. Ba mai afla braconeii din procesul verbal si cine a sesizat politia...
Poti sa faci plangerea ca anonim la 112. Daca se constata ca s-a facut deplasarea degeaba, stai linistit ca o sa te gaseasca ei ca sa platesti amenda 

Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.
-
- senior
Degeba nu s-ar deplasa ca la zecile de "parasutisti" de pe canal ma indoiesc ca nu ar fi prins in flagrant macar 5-10. Doar sa nu ii anunte chiar politistii...s-au mai vazut cazuri!T.Adrian scrie:Poti sa faci plangerea ca anonim la 112. Daca se constata ca s-a facut deplasarea degeaba, stai linistit ca o sa te gaseasca ei ca sa platesti amenda
- dumanelutu
- senior
am fost zilele trecute la dunare pe clisura, si aproape ca nu am avut unde sa pescuim intrucat malul era impanzit de plase si unde nu erau plase mai gaseai cate un japcar ce dadea la grebla
- dumanelutu
- senior
nu sunt documentat cu privire la pescuitul cu plase, dar nu cred ca cei ce le folosesc pot sa pescuiasca chiar in asa hal
- moneytehnik
- veteran
Parca n-ar avea toata Dunarea la dispozitie... niste nemernici. Era reglementat odata ca nu au voie sa puna plase mai aproape de 30m de mal. In Cazane a pus unu plasa la un metru jumate de mal, eu pescuiam acolo dar nu veneam cu jigul pina-n mal si n-am agatat-o, da' m-am trezit cu boii cu barca ca scot plasa de sub mal, au fost stanjeniti oarecum dar tot ei tari in gura. Le-am promis ca daca m-ai gasesc plase astfel raman fara ele( am mai facut plase de pescuit bucati) si am observat ca nu au mai bagat plasa acolo. Sunt unii dintre pescarii comerciali care daca te vad ca prinzi intr-un loc sau aud ca s-a prins acolo , seara sunt cu plasa acolo. Nu stiu cum ii cheama pe astia din Dubova, dar c-am toti(mai sunt si exceptii) sunt magari din punctul asta de vedere. Daca tot pun plase in mal, le-ar putea pune in locuri greu accesibile de pe mal sa nu deranjeze .
Bine ca daca dai din barca e tot un draq...
Poate de la anu' sa se interzica pescuitul industrial pe Dunare...sper , dar daca si sarbii pescuiesc la fel...
Bine ca daca dai din barca e tot un draq...
Poate de la anu' sa se interzica pescuitul industrial pe Dunare...sper , dar daca si sarbii pescuiesc la fel...
O zi în care nu rîzi, e o zi pierduta. (Charlie Chaplin)
- dumanelutu
- senior
din punctul asta de vedere nu avem nici o treaba cu sarbii, deoarece noi suntem stat membru U.E., astfel si legile pot fi diferite
- andriipopa75
- veteran
Cetate , Dolj, duminica dupa amiaza, curent din barca de tabla, scoasa dintr-o duba Iveco alba.
Cu o saptaman inainte, aceasi activitate, aceasi "pescri", sambta seara.
Pescuitul - cu minciogul doar, pestii cu burta-n sus nu prea reactionau la naluci.
Cu o saptaman inainte, aceasi activitate, aceasi "pescri", sambta seara.
Pescuitul - cu minciogul doar, pestii cu burta-n sus nu prea reactionau la naluci.