Unde se mai braconeaza azi
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Unde se mai braconeaza azi
asta nu-i bine dar am sa te rog sa-mi lasi un nr de tel pe privat,poate trec pe acolo in week-end si imi agat motorul....sa stiu pe cine sun!
Apropos,Raul (cel cu balta de la Scoreiu) mai activeaza?!
Apropos,Raul (cel cu balta de la Scoreiu) mai activeaza?!
-
- veteran
pe site-ul nostru ,filmul cu titlul plasa scorei 18.04 ,este plasa lui Raul.
deci a mai activat
deci a mai activat
www.pentrupescuit.ro
ahhhh ... cand am citit initial am crezut ca l-au si rezolvat dar din pacate e in spital doar ...IlieNeamt scrie:http://www.realitatea.net/braconier-imp ... 40775.html
bine ca in sfarsit s-a ajuns si la folosirea fortei pentru oprirea jivinelor ...

C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
-
- senior
Da, e in spital acest gunoi uman dar se poate rezolva si asta! Trimitem un mic comando la spital si ii ia glanda infractorului. Doua avantaje clare: nu va mai bracona si statul nu va mai plati hrana si hainele de puscarie. Care va bagati la operatiune?anem scrie:ahhhh ... cand am citit initial am crezut ca l-au si rezolvat dar din pacate e in spital doar ...IlieNeamt scrie:http://www.realitatea.net/braconier-imp ... 40775.html
bine ca in sfarsit s-a ajuns si la folosirea fortei pentru oprirea jivinelor ...

nu-i nevoie decat de un schimb de furtun de la perfuzie si omul se poate odihni linistit.filip_pescuitorul scrie:
Trimitem un mic comando la spital si ii ia glanda infractorului

intr-adevar nu se face floare cu o primavara dar oricum ii admiri frumusetea si te bucuri de prezenta eiranga scrie:[....] dar nu se face primavara cu o floare...

C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
- marius olteanu
- junior
Pe budeasa arges este cel mai mare braconaj ,concret in 7 pardide anul acesta am scos 4 plase in jur de 500m,si majoritatea stiucilor prinse ereau scapate din plase,pacat de lac si potentialul nimeni nu ia nicio masura impotriva braconierilor