Unde se mai braconeaza azi

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns

TAVY
junior
junior

Re: Unde se mai braconeaza azi

Mesaj de TAVY » 21 Apr 2012, 00:59

Am tot respectul pentru AJVPS SIBIU, nota 10 pentru actiunea lor. Daca am avea un SIBIU peste tot .... pe la noi in zona AJVPS duce nepasarea la extrem sau poate nu fac operatiuni de genul sa nu deranjeze pestii cine stie ? :wallbash: . AJVPS SIBIU ... :respekt: :respekt: :respekt:
totul pentru ape si pesti

wildexplorer
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de wildexplorer » 21 Apr 2012, 10:46

Apropo de braconaj... in saptamana cu 1 mai voi fi in Caracal si nu pot sta aproape de Olt fara sa-l vizitez. E prohibitie, stiu, dar voi pescui exclusiv catch and release.
Ce credeti ca as putea pati in cazul unui control? Voi fi posesor de permis emis de ANPA Olt dar e prohibitie...

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 21 Apr 2012, 12:11

vreo 300 lei amenda.

wildexplorer
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de wildexplorer » 21 Apr 2012, 12:54

Cam scumpa partida! Ar fi ok daca i-ar amenda si pe plasarii care "recolteaza" in voie...Sau zecile de parasutisti, sau japcari, sau...
Probabil am sa aleg vreun ochi de balta izolat de Olt si plin de stuf, poate scot la pozat vreun cocosat, sau un canal de irigatie.

adrian1405
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de adrian1405 » 21 Apr 2012, 19:03

Salutare tuturor.
Am luptat si lupt foarte mult cu braconierii din zona Slatinei. Ma luasera la ochi braconierii.Ironia sortii a fost sa vand masina pe care o aveam in acea perioada unui braconier si a doua seara a gasit-o pe malul Oltului cu parbrizul spart si doua roti taiate.
Sunt convins ca pe mine ma vizau. :roll:
Daca am fi uniti am putea sa-i mai speriem putin.

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 22 Apr 2012, 09:55

19.04.2012, ora 19:30
Olt, zona RACOVITA - SIBIU :

http://www.youtube.com/watch?v=dPDesRFr ... AAAAAAAAAA

si, tot in 19.04.2012, ora 24:00
Olt, zona SCOREI :

http://www.youtube.com/watch?v=eawCIfCB ... T5MwDQABAA
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 22 Apr 2012, 11:54

Asta cu pistoalele e cea mai buna chestie care se putea intampla.Ma rog ca sa fie si folosite, nu sa se puna praful pe ele in tocuri :) Cat despre plase vad ca au din loc in loc niste bile albe, din lemn presupun, care mentin plasa la suprafata.Probabil sunt si ca puncte de reper,nu?Probabil mai stiti si cine intinde plasele astea,nu se poate face ceva in privinta astora?De ce nu zice-ti ceva si de masurile luate impotriva lor?E frustrant sa stii ca poate maine ala-si cumpara alta plasa si tu trebuie sa o cauti iar. :?

Andrei_
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Andrei_ » 22 Apr 2012, 14:33

Astazi facand o mica plimbare am vazut ca s-a "deschis" deja (pentru unii ) sezonul la pastrav (cu pestisori si rame ca momeala). :censored: Nici macar nu erau deranjati de masinile care treceau pe langa ei. :censored:

edy.tm
veteran
veteran

Mesaj de edy.tm » 22 Apr 2012, 20:03

Andrei_ scrie:Astazi facand o mica plimbare am vazut ca s-a "deschis" deja (pentru unii ) sezonul la pastrav (cu pestisori si rame ca momeala). :censored: Nici macar nu erau deranjati de masinile care treceau pe langa ei. :censored:

.... azi trec prin Beregsau pe Bega Veche, erau vreo 3 cu cate 1 hop fiecare din ala mare de vreo 2 m pe 2... trec de ei, sun la 112 raspunde o domnita , apoi imi face legatura cu Boss-ul din Beregsau ,,cred'' ... ii trasmit situatia, iar el nu era multumit, cica : citez: - ,,pai ii cunosti pe indivizi'' - ,,Nu'' (de unde drecu sa-i cunosc cand is din Tm, si ei din Beregsau...) , ,,Ai vazut numarul de la masina'' - ,,Nu'' (era cam ascunsa)... apai cica la nebun - ,,Bine, Multa sanatate'' ... pana sa-i mai zic ceva a si inchis...

Pai ce naiba , sunt convins ca mai ramaneau pe putin 2 ore (nu prinse-se destul), ii era greu sa trimita 2 dupa ei ?....
De ce masa mi-a inchis telu' in nas ?

PS: rog pe cineva sa scrie pe forum un nr de tel (daca exista) de la asociatia care se ocupa cu combaterea braconajului prin jud. Timis. .. din nou (daca exista asa ceva..)

Scrie răspuns