Unde se mai braconeaza azi
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- andriipopa75
- veteran
Unde se mai braconeaza azi
pe Olt, barajul Draganesti (Farcasele) sute de pescari prind cu sacii pui de salau (10-20cm);
tot pe Olt, acumularea Ipotesti dialog :
eu - ce peste mai mananca pe aici?
el - nu stiu domne, eu nu sunt pescar, eu dau doar la "fustita"(parasuta)
se pare ca a aparut un nou sport, practicat de 95% din cei ce populeaza malurile barajului, caci pescari nu lse considera.
poate aud si cei de la Olt prin intermediul vostru si mai fac ceva bani la buget
tot pe Olt, acumularea Ipotesti dialog :
eu - ce peste mai mananca pe aici?
el - nu stiu domne, eu nu sunt pescar, eu dau doar la "fustita"(parasuta)
se pare ca a aparut un nou sport, practicat de 95% din cei ce populeaza malurile barajului, caci pescari nu lse considera.
poate aud si cei de la Olt prin intermediul vostru si mai fac ceva bani la buget
azi dimineata, pe Olt, barajul Slatioara, pe partea stanga a apei, de la Prooroci pana la Ipotesti (cam 12 km), 9 "echipaje" de localnici cu plasele, la prins de caras si puiet de crap. si treaba asta se produce in fiecare dimineata.
partea proasta e ca toata lumea stie, de la "filiala" la jandarmerie, dar nu e nimeni dispus sa faca nimic.
partea proasta e ca toata lumea stie, de la "filiala" la jandarmerie, dar nu e nimeni dispus sa faca nimic.
partea proasta, apropo de "parasute", mai nou si pe jiu este un "sport natzional"
de la cel mai mic la cel mai mare, de la petrosani la craiova, s-a umplut de "pescari parasutisti"
oricum, indiferent ce am vorbii noi aici tot nu se schimba nimik
ar trebui sa mai si facem ceva... dar ce, ca daca vrei sa suni la politzie nu te sustzine nimeni si a doua oara cand mergi la pescuit in locul cu pricicna ai surpriza sa gasesti vreo roata taiata la masina......
daca autoritatzile nu fac nimik impotriva acestui "sport", noi nici atat
de la cel mai mic la cel mai mare, de la petrosani la craiova, s-a umplut de "pescari parasutisti"
oricum, indiferent ce am vorbii noi aici tot nu se schimba nimik
ar trebui sa mai si facem ceva... dar ce, ca daca vrei sa suni la politzie nu te sustzine nimeni si a doua oara cand mergi la pescuit in locul cu pricicna ai surpriza sa gasesti vreo roata taiata la masina......
daca autoritatzile nu fac nimik impotriva acestui "sport", noi nici atat
- andriipopa75
- veteran
Excelent topicul asta!nasolu scrie:Topicul trebuia intitulat:"Unde nu se mai braconeaza azi"!