Unde se mai braconeaza azi

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Razvan V.
veteran
veteran

Mesaj de Razvan V. » 12 Noi 2011, 10:54

bivanus scrie:apropo de masuri dure ia aruncati un ochi aicea:

http://video.monitorulsv.ro/play/A893F62A6D925B177776

:shock: cu ce bile o fi tras pistolu ala ?
si oare i-o fi durut destul de tare ca sa nu mai revina ? :evil:
Cat tupeu pot avea... Prinsi la braconat pe balta omului si tot ei acuza ca de ce i-o batut, dupa ei ar fi trebuit sa ii felicite si sa ii si ajute. Foarte bine o facut, inca mai tare trebuia sa le dea la toti, neam de neamu lor sa nu mai calce pe acolo

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 12 Noi 2011, 18:01

Razvan V. scrie:

Cat tupeu pot avea... Prinsi la braconat pe balta omului si tot ei acuza ca de ce i-o batut, dupa ei ar fi trebuit sa ii felicite si sa ii si ajute. Foarte bine o facut, inca mai tare trebuia sa le dea la toti, neam de neamu lor sa nu mai calce pe acolo
Ceea ce nu s-a dat la stiri ca patronul s-a ales cu dosar penal pentru vatamare corporala grava ... deeeeeh legile noastre.... :cry:

dorin_sb
senior
senior

Mesaj de dorin_sb » 12 Noi 2011, 19:05

kzoli scrie:
Razvan V. scrie:

Ceea ce nu s-a dat la stiri ca patronul s-a ales cu dosar penal pentru vatamare corporala grava ... deeeeeh legile noastre.... :cry:
un pret mic pt satisfactia primita:) cred ca oricare dintre noi daca am avea un iaz am proceda la fel ca patronul in cauza.
•...¸><((((º>
.••´¯`•.¸.•><((((º>
•.¸.•´¯`•...¸.•><((((º>

http://www.youtube.com/watch?v=xYIob9oJaDg

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 12 Noi 2011, 19:09

Io as merge mai departe de atat. As fi in stare chiar sa semnez si o petitie impotriva braconajului daca va vine sa credeti.

Serios acum, daca am ocazia le-as da foc la setci si pe apele publice.

Razvan V.
veteran
veteran

Mesaj de Razvan V. » 12 Noi 2011, 19:23

Ca la noi la nimeni, intra pe proprietatea ta si poate sa fure tot ca daca il bati tot tu esti de vina...

Eu nu ii impuscam, ii prindeam, ii legam de un pom si le smulgeam tot cate o unghie cu patentu

miyagi
veteran
veteran

Mesaj de miyagi » 12 Noi 2011, 21:01

geppetto scrie:Io as merge mai departe de atat. As fi in stare chiar sa semnez si o petitie impotriva braconajului daca va vine sa credeti.

Serios acum, daca am ocazia le-as da foc la setci si pe apele publice.
Da` daca am semna o petitie pentru achitarea patronului :roll: ?!!!!!!!!

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 13 Noi 2011, 09:49

ar avea acelasi efect ca o petitie pentru combaterea braconajului.

da lasa ca se descurca el si fara petitie, sa fie sanatos si la mai mare! felicitari!

dan_lupul
junior
junior

Mesaj de dan_lupul » 21 Noi 2011, 12:01

sambata 19.11, in zona bratului borcea: plin de plase si japcari. mai concret, o masina fiat cu numarul B-34-KJY cu 6 jepcari. scoteau la aproape fiecare lansare, nu avea pestele nicio sansa, pt ca erau plase atat in stanga, cat si in dreapta. daca stie cineva ce demers trebuie facut si la cine, mai ales ca exista o bariera pe unde se intra in acea zona si se plateste si o taxa, ii multumesc anticipat.

APSHD
veteran
veteran

Mesaj de APSHD » 21 Noi 2011, 15:40

In urma cu doi ani in noaptea de Craciun au venit doi braconieri cu ancorele la mine pe balta.
Din momentul in care ma anuntat paznicul si pina am ajuns pe balta au trecut maxim 15 minute si deja aveau prins un crap de 2-3 kg . Pe unul dintre ei am reusit sa-l prind si i-am tras o mama de bataie cu o bita de besbol de nu o va uita cit traieste , dupa care am chemat Politia la fata locului . Echipajul de politie care a venit la fata locului a inceput sa rida spunindumi ca : La-i cam bumbacit pe asta domnule :!: Iar eu le-am raspuns ca afara este -10 grade si ca respectivul a cazut pe aratura inghetata si s-a lovit singur .
Adoua zii le-am facut plingere penala , iar surpriza procurorul le-a dat nici mai mult nici mai putin de 50 de lei amenda penala .
Atita primesc toti braconierii pe care i-am prins braconind pe apele publice . Mai nou am fost dat in judecata impreuna cu Jandarmeria de catre un braconier notoriu deoarece plasa cu care l-am gasit ca o scotea din apa plina de peste nu era a lui . El sustinea sus si tare ca a gasito in apa si ca o scotea ca sa mi-o aduca la sediu ca sa o predea ca un bun pescar.
Cu toate ca a fost fotografiat in barca in momentul scoaterii plasei nu am putut dovedi in instanta ca era plasa lui iar judecatorii l-au achitat si a scapat basma curata.
Problema braconajului se poate rezolva numai inasprind legea Pisciculturii
Atita timp cit sanctiunile sunt simbolice vor fi incurajati braconieri sa continue activitatea lor obisnuita.
Ca o unica rezolvare vad numai bombardarea Ministerului Agriculturii cu petitii pentru inasprirea sanctiunilor pentru acte de braconaj , pina se vor satura si vor modifica legislatia in domeniu

T.Adrian
veteran
veteran

Mesaj de T.Adrian » 06 Ian 2012, 12:32

Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.

Scrie răspuns