UN NOU PROIECT DE ORDIN AL MINISTRULUI

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
al. trentea
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de al. trentea » 08 Dec 2008, 09:31

apscaras scrie:
MihaiV scrie:conform caror principii un pescar este mai sportiv daca plateste o taxa la o asociatie decat daca nu o plateste?
greu de cap ca de obicei.nu taxa ati atesta calitatea de pescar sportiv,ci inscrierea in asociatie,club sportiv
Esti tare! :lol: :lol:
Club Sportiv "Pescar 4Ever" este inscris la ANS avand CIS eliberat de aceasta, fiind al doilea club sportiv de pescuit inscris, dupa "Senzor".
Asociatia voastra are asa ceva? Deci titulatura voastra trebuie modificata in "APR CARAS", unde "APR" inseamna Asociatia de Pescuit Recreativ :lol: :lol: :lol:
Asociatia "Pescari 4Ever"
Club Sportiv "Pescar 4Ever"

PODOSU DOREL
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de PODOSU DOREL » 08 Dec 2008, 10:20

@ pityu "Pescuitul lasat fara asociatii ar fi condamnat pieirii"

in tarile in care nu e obligatorie inregimentarea a pierit pescuitul? nu cred.

99% din cei care practica pescuitul considera ca aceasta este o metoda de relaxare si nu se considera practicantii unui sport .In cosecinta de ce sa fiu membru al unei asociatii sportive?Daca joc volei de placere trebuie sa fiu inscris intr-un club.Daca o fac pe proprietatea cuiva platesc taxa si pot juca linistit.Asa e si cu pescuitul platesc o taxa si merg sa ma relaxez.Iar apele nu sint proprietatea aps deci daca vreti bani sa faceti ceva cereti statului sa va dea din taxele platite de noi.

Nu am nimic impotriva asociatiilor ,pot sa se infiinteze n asociatii , dar nu vreau sa fiu obligat sa ma inscriu la o asociatie.

@ apscaras vad ca esti f.dur pe aici si te intreb de ce nu esti asa de dur cu cei ce pescuiesc pe Nera Moarta unde pescuitul e interzis.Face parte din politica apscaras de a proteja "pilosii"?

apscaras
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de apscaras » 08 Dec 2008, 11:27

fiindca sant impotriva interziceri pescuitului pe nera moarta,si tin sa te anunt ca nu pescuiesc doar"pilosii"

attilaf
veteran
veteran

Mesaj de attilaf » 08 Dec 2008, 12:06

apscaras scrie:fiindca sant impotriva interziceri pescuitului pe nera moarta,si tin sa te anunt ca nu pescuiesc doar"pilosii"
Si totusi e o rezervatie naturala acolo, si totusi e interzis sa pescuiesti, si totusi nu iti convine...si totusi pescuiesti (ca si multi altii).
Pe acest considerent, si totusi o sa pescuiasca toata lumea, pe toate apele apscaras/fnspr, caci toti vor fi impotriva interzicerii pescuitului celor neasociati.
Ti se pare corect rationamentul?

apscaras
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de apscaras » 08 Dec 2008, 13:01

attilaf scrie:
apscaras scrie:fiindca sant impotriva interziceri pescuitului pe nera moarta,si tin sa te anunt ca nu pescuiesc doar"pilosii"
Si totusi e o rezervatie naturala acolo, si totusi e interzis sa pescuiesti, si totusi nu iti convine...si totusi pescuiesti (ca si multi altii).
Pe acest considerent, si totusi o sa pescuiasca toata lumea, pe toate apele apscaras/fnspr, caci toti vor fi impotriva interzicerii pescuitului celor neasociati.
Ti se pare corect rationamentul?
aici te inseli,eu nu am pescuit si nici nu voi pescui vreodata pe nera moarta,iar pescuitul pe apele apscaras,poate sa-l practice orice pescar care detine un permis de pescuit,indiferent din ce judet

PODOSU DOREL
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de PODOSU DOREL » 08 Dec 2008, 13:03

@ attilaf corect rationamentul

@ apscaras sa inteleg ca trebuie sa faca fiecare ce vrea ? nu mai trebuie respectata legea? e punctul tau de vedere sau al asociatiei?

In zona Lugojului vin f multi pescari din CS la scobar pt ca in CS spun ei ca electricienii si artificierii fac prapad.Sa inteleg ca esti de acord si cu aceste metode si de aceea nu va implicati?

attilaf
veteran
veteran

Mesaj de attilaf » 08 Dec 2008, 13:06

apscaras scrie: aici te inseli,eu nu am pescuit si nici nu voi pescui vreodata pe nera moarta,iar pescuitul pe apele apscaras,poate sa-l practice orice pescar care detine un permis de pescuit,indiferent din ce judet
In cazul asta, respecte.
Dar totusi, ca asociatie, trebuie sa incercati sa luati masuri, caci pe Nera Moarta ...GENOCID. O zi "buna" inseamna zeci de kg de caras, babusca, chiar si stiuca la stationar. Si pescarul nostru nu stie sa ia doar 5 KG de persoana. (Evident asta in conditiile in care pescuitul ar fi "legal")

apscaras
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de apscaras » 08 Dec 2008, 13:34

PODOSU DOREL scrie:@ attilaf corect rationamentul

@ apscaras sa inteleg ca trebuie sa faca fiecare ce vrea ? nu mai trebuie respectata legea? e punctul tau de vedere sau al asociatiei?

In zona Lugojului vin f multi pescari din CS la scobar pt ca in CS spun ei ca electricienii si artificierii fac prapad.Sa inteleg ca esti de acord si cu aceste metode si de aceea nu va implicati?
:lol1: :headbash:

apscaras
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de apscaras » 08 Dec 2008, 13:42

attilaf scrie:
apscaras scrie: aici te inseli,eu nu am pescuit si nici nu voi pescui vreodata pe nera moarta,iar pescuitul pe apele apscaras,poate sa-l practice orice pescar care detine un permis de pescuit,indiferent din ce judet
In cazul asta, respecte.
Dar totusi, ca asociatie, trebuie sa incercati sa luati masuri, caci pe Nera Moarta ...GENOCID. O zi "buna" inseamna zeci de kg de caras, babusca, chiar si stiuca la stationar. Si pescarul nostru nu stie sa ia doar 5 KG de persoana. (Evident asta in conditiile in care pescuitul ar fi "legal")
masuri s-au luat de fiecare data cand au fost depistati,sint procese verbale intocmite pe aceasta tema

attilaf
veteran
veteran

Mesaj de attilaf » 08 Dec 2008, 14:10

apscaras scrie:
attilaf scrie:
In cazul asta, respecte.
masuri s-au luat de fiecare data cand au fost depistati,sint procese verbale intocmite pe aceasta tema
:lol: :lol: Cu tot respectul...dar ultima afirmatie e de tot rasul...
Pai eu pun pariu ca in orice sambata/duminica gasesti mai multe masini la Nera Moarta decat pe 30 de km de Dunare. Asadar daca chiar se vrea protejarea pestilor, si nu a pescarilor braconieri....se pot face controala saptamanale.

Scrie răspuns