nu am nimic cu nimeni ......dar prea te umfli singur,si nu te mai bate cu caramida in piept aiurea,astea poate tine sa le faci cu altii,nu ai tu mai multe drumuri facute la cnafp,anpa si demersuri facute pentru pescuit decat apscaras sau zargan,cand noi am facut contractul cadru cu popescu si naluca de la cnafp,tu nu stiai unde e sediul,numai ca altii nu latra aiurea pe forum,mai informeaza-te tu,si dupa aia poti sa vorbesti,asa ca.... ciocu mic trentea.si cu asta am incheiat aici.al. trentea scrie:Ne cunostem cumva, caras-ule?apscaras scrie:tara,ta,ta...atentiune!...voi contesta...voi darima....voi distruge,ma pufneste rasu.![]()
![]()
toti se umfla...doar aici pe forum
Mai citeste, mai intra pe forumuri incepand de acum trei-patru ani, documenteaza-te cam ce a facut P4E pana acum in a denunta ordine si legi aberante, si pe urma poti sa-ti dai cu parerea. Faptul ca in acest an s-a putut pescui fara a fi obligat sa ai carnet de membru la vreo asociatie, ci doar permis eliberat de ANPA, se datoreaza si intampinarilor (asta e un termen juridic, ca sa stii si tu), memoriilor depuse la minister, senat, camera deputatilor (dreptul la petitie este stipulat in Constitutie, stiai?) si intalnirilor avute la minister.
Cand am spus ca vom face ceva, intotdeauna am facut.
So, cand te simti pregatit, discutam. Pana atunci, ciocu' mic.
UN NOU PROIECT DE ORDIN AL MINISTRULUI
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- al. trentea
- utilizator constant
Esti haios, mai carashel!apscaras scrie:nu am nimic cu nimeni ......dar prea te umfli singur,si nu te mai bate cu caramida in piept aiurea,astea poate tine sa le faci cu altii,nu ai tu mai multe drumuri facute la cnafp,anpa si demersuri facute pentru pescuit decat apscaras sau zargan,cand noi am facut contractul cadru cu popescu si naluca de la cnafp,tu nu stiai unde e sediul,numai ca altii nu latra aiurea pe forum,mai informeaza-te tu,si dupa aia poti sa vorbesti,asa ca.... ciocu mic trentea.si cu asta am incheiat aici.al. trentea scrie:Ne cunostem cumva, caras-ule?apscaras scrie:tara,ta,ta...atentiune!...voi contesta...voi darima....voi distruge,ma pufneste rasu.![]()
![]()
toti se umfla...doar aici pe forum
Mai citeste, mai intra pe forumuri incepand de acum trei-patru ani, documenteaza-te cam ce a facut P4E pana acum in a denunta ordine si legi aberante, si pe urma poti sa-ti dai cu parerea. Faptul ca in acest an s-a putut pescui fara a fi obligat sa ai carnet de membru la vreo asociatie, ci doar permis eliberat de ANPA, se datoreaza si intampinarilor (asta e un termen juridic, ca sa stii si tu), memoriilor depuse la minister, senat, camera deputatilor (dreptul la petitie este stipulat in Constitutie, stiai?) si intalnirilor avute la minister.
Cand am spus ca vom face ceva, intotdeauna am facut.
So, cand te simti pregatit, discutam. Pana atunci, ciocu' mic.

Se va schimba intreaga conducere a ministerului, si vor disparea toti directorii si consilierii pe care-i cunoasteti voi, asa ca nu mai dati din coada ca s-ar putea sa scapati osu' din gura.
Da, o sa fie fun!

Asociatia "Pescari 4Ever"
Club Sportiv "Pescar 4Ever"
Club Sportiv "Pescar 4Ever"
Te dezamagesc daca iti spun ca nu ma intereseaza cine va conduce ministerele (desi stiu cine vor fi ministri)? Apropo, aps alba are doi din vicepresedinti alesi unul ca deputat, unul ca senator. Membri PD-L. Acest lucru nu ne intereseaza, intrucat am impus de la infiintare ca aici nu se face politica, dar ar trebui sa pricepi ca pe aici sunt oameni seriosi si care, nu numai ca stiu, dar si vor sa faca treaba. Daca eu pierd timpul sa raspund unuia ca tine, este ca ma intereseaza problemele pescuitului, inclusiv parerile exprimate pe acest forum de catre persoane pe care nu le-am vazut in viata mea si cu care probabil nu o sa ma intalnesc niciodata, chiar daca multi dintre forumisti publica doar pentru a se baga in seama si de multe ori apar postari care cu indulgenta pot fi denumite eforturi ale gandirii.genu scrie:Las' ca apsalba cunoaste deja noua conducere a ministerului , sau daca nu din banii platiti pe cotizatiile pescarilor cumpara ceva cadouri si poate , poate reuseste sa-i ameteasca si pe astia noi
Irelevant.apsalba scrie: ...........Apropo, aps alba are doi din vicepresedinti alesi unul ca deputat, unul ca senator. Membri PD-L. .......

Nu pierzi timpul ... ci iti urmaresti interesele.apsalba scrie: ...........Daca eu pierd timpul sa raspund unuia ca tine, este ca ma intereseaza problemele pescuitului, inclusiv parerile exprimate pe acest forum de catre persoane pe care nu le-am vazut in viata mea si cu care probabil nu o sa ma intalnesc niciodata ..........

-
- veteran
Chiar esti cine zici? Il stii cumva pe unul Nea Mihai (parca), fost primar in Hateg prin 1994 si care are vila pe Raul Mare? El era anii trecuti un fel de eminenta cenusie a PDL Hunedoara, se lauda ca e mare prieten cu Baselu....avea si poze cu el. Tipul e de treaba, e casatorit cu o sasoaica intoarsa din germania prin 1990. Dar cam laudaros. Il stii?APSHD scrie:Eu ca Vicepresedinte al Organizatiei PDL din Hunedoara pot sa afirm ca in urma discutiilor pe care le-am avut cu conducerea centrala al PDL stiu cine va fi Ministru la Agricultura si chiar si Secretarii de Stat .
Marea problema este daca va mai ramine la conducerea ANPA domnul Gigi Stefan .