1. anul viitor o sa avem permise de pescuit eliberate de o autoritate a statului???
2. obtinerea permisului de pescuit (sportiv) va fi conditionata de apartenenta la o asociatie

va multumesc, un fost membru pd arad

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Cand ti-ai scapat "cremvustii" pe tastatura, trebuia sa casti bine ochii (stapanul tau ma cunoaste cat de cat, si trebuia sa te informezi). Dar pentru un analfabet ca tine e cam greu...apscaras scrie:trentea a scris
Esti haios, mai carashel! Cand te duceai la CNAFP o faceai pentru interesul propriu, nu al pescarilor, si probabil pe langa pungile cu "atentii", asa cum sunteti voi obisnuiti
trentalica,tu nici macar haios nu esti,vad ca demagogia si calomnia,la tine merg mana in mana(sechele comuniste)esti de toata jena,iar eu cu demagogii si calomniatorii nu intru in polemica
@ aps... (oricare dintre cei trei sau mai multi care sunt pe forum) si ceilalti care considera ca pot raspunde la intrebarile de mai susluci_t scrie:Domnilor, lasati balta politica si va rog sa-mi raspundeti la doua intrebari:
1. anul viitor o sa avem permise de pescuit eliberate de o autoritate a statului???
2. obtinerea permisului de pescuit (sportiv) va fi conditionata de apartenenta la o asociatie![]()
1 in ritmul asta nu cred ca vom avea permise inainte de luna mailuci_t scrie:@ aps... (oricare dintre cei trei sau mai multi care sunt pe forum) si ceilalti care considera ca pot raspunde la intrebarile de mai susluci_t scrie:Domnilor, lasati balta politica si va rog sa-mi raspundeti la doua intrebari:
2. obtinerea permisului de pescuit (sportiv) va fi conditionata de apartenenta la o asociatie![]()
P.S. pt polemica exista un topic special creat : ARENA