UN NOU PROIECT DE ORDIN AL MINISTRULUI

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 11 Dec 2008, 09:21

Domnilor, lasati balta politica si va rog sa-mi raspundeti la doua intrebari:
1. anul viitor o sa avem permise de pescuit eliberate de o autoritate a statului???
2. obtinerea permisului de pescuit (sportiv) va fi conditionata de apartenenta la o asociatie :?: Daca e asa revenim la fazele colectiviste :cry: traiasca CAP-ul :evil:
va multumesc, un fost membru pd arad :wink:

apscaras
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de apscaras » 11 Dec 2008, 16:18

trentea a scris

Esti haios, mai carashel! Cand te duceai la CNAFP o faceai pentru interesul propriu, nu al pescarilor, si probabil pe langa pungile cu "atentii", asa cum sunteti voi obisnuiti

trentalica,tu nici macar haios nu esti,vad ca demagogia si calomnia,la tine merg mana in mana(sechele comuniste)esti de toata jena,iar eu cu demagogii si calomniatorii nu intru in polemica

APSHD
veteran
veteran

Mesaj de APSHD » 11 Dec 2008, 19:57

APSHD scrie:Nu va mai impacientati fratilor .
Mai sunt citeva zile si trecem in anul nou fara un O.M. si fara a avea permise.
Sunt foarte sigur ca ne va prinde primavara si noi vom pescui iarasi numai cu chitanta si carnetul da membru.
Cine are curaj sa puna pariu cu mine :?:

DidelPro
veteran
veteran

Mesaj de DidelPro » 11 Dec 2008, 20:24

Ar fi bine sa traga, la chitanta si la permis verde,asa ca nu va impacientati se poate pescui si fara, O M !!!!!!!!!!!!!!!!!!

al. trentea
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de al. trentea » 12 Dec 2008, 11:46

apscaras scrie:trentea a scris

Esti haios, mai carashel! Cand te duceai la CNAFP o faceai pentru interesul propriu, nu al pescarilor, si probabil pe langa pungile cu "atentii", asa cum sunteti voi obisnuiti

trentalica,tu nici macar haios nu esti,vad ca demagogia si calomnia,la tine merg mana in mana(sechele comuniste)esti de toata jena,iar eu cu demagogii si calomniatorii nu intru in polemica
Cand ti-ai scapat "cremvustii" pe tastatura, trebuia sa casti bine ochii (stapanul tau ma cunoaste cat de cat, si trebuia sa te informezi). Dar pentru un analfabet ca tine e cam greu...
Nici eu nu mi-am propus sa intru in polemica cu slugile.
Hai pa!
Asociatia "Pescari 4Ever"
Club Sportiv "Pescar 4Ever"

apscaras
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de apscaras » 12 Dec 2008, 12:10

trentea a scris

Cand ti-ai scapat "cremvustii" pe tastatura, trebuia sa casti bine ochii (stapanul tau ma cunoaste cat de cat, si trebuia sa te informezi). Dar pentru un analfabet ca tine e cam greu...
Nici eu nu mi-am propus sa intru in polemica cu slugile.
Hai pa!

ma pufneste rasu :D :D :D daca ar durea prostia,ar trebui sa stai in camasa de forta,tipc comunist :headbash: :wallbash:
hai basti

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 12 Dec 2008, 12:15

luci_t scrie:Domnilor, lasati balta politica si va rog sa-mi raspundeti la doua intrebari:
1. anul viitor o sa avem permise de pescuit eliberate de o autoritate a statului???
2. obtinerea permisului de pescuit (sportiv) va fi conditionata de apartenenta la o asociatie :?:
@ aps... (oricare dintre cei trei sau mai multi care sunt pe forum) si ceilalti care considera ca pot raspunde la intrebarile de mai sus
P.S. pt polemica exista un topic special creat : ARENA :wink:

apscaras
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de apscaras » 12 Dec 2008, 12:31

luci_t scrie:
luci_t scrie:Domnilor, lasati balta politica si va rog sa-mi raspundeti la doua intrebari:
2. obtinerea permisului de pescuit (sportiv) va fi conditionata de apartenenta la o asociatie :?:
@ aps... (oricare dintre cei trei sau mai multi care sunt pe forum) si ceilalti care considera ca pot raspunde la intrebarile de mai sus
P.S. pt polemica exista un topic special creat : ARENA :wink:
1 in ritmul asta nu cred ca vom avea permise inainte de luna mai
2 cred ca va fi conditionat de apartenenta la o asociatie,fiindca pt anpa,e mult mai usor asa
P.S ami cer scuze,ai dreptate cu:ARENA

al. trentea
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de al. trentea » 12 Dec 2008, 13:22

luci_t:
1. probabil ca da
2. deocamdata nu se stie.
Un comentariu pertinent al lui Malin pe care imi permit sa-l reproduc:
http://forum.lapescuit.net/viewtopic.ph ... 2&start=75

Campionul proceselor, omul federatie, mantuitorul pescarilor, Don Quijote care a jurat sa rapuna fiara agevepesista, calaul lui Gigi Stefan penalul, ei bine, intr-un cuvant apsalba pune :lol: atunci cand un forumist se arata atat de indignat de o lege, incat vrea sa dea ANPA in judecata. Pai bine nea fane, chiar nu intelegi ca oamenii au dreptul sa nu fie asociati cu arcanul? Ca nu vor printr-un permis de pescuit sa devina automat membri ai unei asociatii? Ce ne intereseaza pe noi ca doar prin asociere obligatorie iti poti cladi matale federatia aia nationala care vorbeste in numele a catorva zeci de mii de pescari, cu voia sau fara voia lor? Ai cantat ca o sirena pentru a atrage noi asociatii in federatie, ai amenintat (mai mult sau mai putin direct), ai promis marea cu sarea. Ai incercat sa boicotezi lotul national de spinning in 2007 printr-un derizoriu lot paralel (care nu a mai reusit sa treaca granita), ai incercat sa anihilezi campionatul national in 2008 printr-o mascarada de campionat FNPSR, te-ai infiltrat in competitia crapistilor asumandu-ti in mod oficial performante ale unor cluburi independente. Ai acuzat vehement AVP de pact cu diavolul in momentul in care LIGA ROMANA DE SPINNING a realizat protocolul cu AGVPS pentru a putea participa la CM din Italia. [i]Si ce aflam noi? Ca umar la umar cu dusmanul de moarte AGVPS intri in gratiile ANPA si participi la elaborarea noii legi a pisciculturii si pescuitului, avand grija ca obligativitatea asocierii sa fie litera de lege. Nu discut aici tendinta fireasca a asociatiilor (mici sau mari) de a dori o astfel de lege ce le asigura un viitor confortabil (oamenii nu devin membri datorita meritelor asociatiei, ci aleatoriu, din obligatie). Aduc insa in discutie diversiunea, populismul ieftin si lipsa de scrupule a FNPSR care - mai mascat, mai pe fata - tine isonul ANPA si evident al AGVPS. Asta dupa ani de zile in care a incercat sa faca rost de prozeliti declarand ca va decapita mafia pisciculturii din ANPA si va desfiinta AGVPS. Nu este vorba doar despre o Marie cu alta palarie ce se vrea pe cai mari, ci si despre un adevarat lagar al pescarilor construit cu migala de apsalba. Daca veti lua legea la bani marunti veti intelege ca asocierea obligatorie este temelia noii ordini pescaresti la care viseaza apsalba pentru a ajunge reprezentantul cel mai de seama al acestei tagme. Cu tot kshkvalul de rigoare. [/i]

al. trentea
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de al. trentea » 12 Dec 2008, 14:20

...Si inca doua lucruri despre care este bine sa stie si naivii care mai cred ca FNPSR ar fi altceva decat ceea ce a zugravit Malin in comentariul sau. Asupra autenticitatii acestora imi asum intreaga raspundere:
1. La una din intalnirile cheie de la ministerul agriculturii, Popescu a inmanat membrilor comisiei ministeriale pentru dialog, asta in vazul tuturor, cate o punga cu atentii, chiar daca s-a scuzat apoi spunand ca erau doar sepci, tricouri, pliante, pixuri, etc. Asta in speranta ca proiectul de lege al FNPSR va fi agreat si aplicat. Acest lucru a fost facut public pe un alt site, si in cele din urma recunoscut dupa o lunga confruntare.
2. Un cunoscut om din bransa, pescar, publicist si om de televiziune, mi-a spus ca in momentul cand aceasta federatie a luat fiinta, el fiind coptat in conducere pentru ca aducea dupa sine un segment important de mass media, la propunerea sa ca intreaga conducere FNPSR sa nu primeasca nici un fel de indemnizatie sau alt folos, cel putin cativa ani de la infiintare, a fost combatut vehement, acesta fiind unul din motivele pentru care a parasit Federatia.
Va este clar, sper, de ce FNPSR a facut presiuni (sau stiu ei ce mijloace au folosit) pentru obtinerea reintroducerii obligativitatii asocierii in vederea practicarii pescuitului sportiv in APELE TARII: cascavalul! Pierzand obligativitatea, scapau si cascavalul din cioc.

Depinde acum daca mai sunt lideri vericali ai asociatiilor membre FNPSR, care sa-si dea seama incotro se indreapta de fapt, si ce vor trebui sa faca de acum incolo.

Scrie răspuns