UN NOU PROIECT DE ORDIN AL MINISTRULUI

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
APSHD
veteran
veteran

Mesaj de APSHD » 07 Dec 2008, 11:50

Ioan S. scrie: Daca as pune baza pe spusele lui apsalba as intreba cum se intorc la pescuit banii strinsi de la pescari ? :oops:
Foarte simplu .
In cea mai mare parte bani trebuie sa se reintoarca obligatoriu prin repopulari

apscaras
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de apscaras » 07 Dec 2008, 13:05

IoanS a scris
"Ii intereseaza nemultumirea noastra ... pentru ca sa poata cere modificari la PROIECTUL DE ORDIN. De asta se arata afectat ca si oamenii lui Selaru monitorizeaza aceste discutii."

ai cam luat-o pe aratura.

pityu
veteran
veteran

Un nou proiect de ordin al ministrului

Mesaj de pityu » 07 Dec 2008, 21:51

Adiwolf SCRIS
dar cu toate astea,voi ati ales sa va luptati (virtual) cu noi.de ce??!!
GRESIT -ca de obicei ! V-am spus de "n" ori ca tot ce a aparut pe forum la adresa voastra este urmare a atacurilor lansate de voi la adresa asociatiilor independente. Deci sunt simple raspunsuri la atacurile voastre, iar voi le interpretati ca fiind atacuri. Nici macar nu-ti dai seama, ca asa din senin nu aveam cum sa va atacam noi. Voi ati venit cu ideile neasocierii si nu v-a ajuns sa discutati intre voi, v-ati aruncat la gatul asociatiilor, de parca ati vrea sa ne exterminati, ca (vezi Doamne) din cauza noastra nu reusiti voi sa obtineti dreptul la neasociere.
Eu am incercat sa explic sa va deschideti ochii si sa va uitati in jur (adica la situatia deolorabila in care au ajuns apele si pestii), unde au dus cei 50 de ani de dominatie agvps-ista. Nu ca as avea ceva special cu ei, ca practic nu sunt ei de vina ci noi, cei care i-am alimentat cu fonduri. Incerc sa explic de 2 ani ca ei sunt niste simplii slujbasi pe care nu-i intereseaza pescuitul nostru sportiv, cum nu ne intereseaza pe noi alfabetul gotic. Am mai incercat sa va explic ca pescuitul (asemenea altor sporturi) trebuie condus (manageriat) de pescari si nu de "n" angajati si angajate cu salarii babane din banii care ar trebui sa se intoarca inapoi pentru imbunatatirea conditiilor de pescuit (ape &pesti).
Toti acuzati FNPSR-ul ca vrea sa se puna in locul agvps-ului. Daca nu era asa iarasi ati fi acuzat faptul ca se distruge ceva fara sa se puna altceva in loc. Deasemenea nu puteti sa-mi demonstrati nicicum ca o activitate (fie ea si numai pescuit sportiv) poate sa mearga mai bine fara nici o forma de organizare decat intr-un cadru organizatoric legal. Pescuitul lasat fara asociatii ar fi condamnat pieirii. Vezi bine ce s-a intamplat cu agricultura dupa desfiintarea colectivizarii, pentru simplul fapt ca numeni nu s-a gandit la o forma asociativa care sa o inlocuiasca. Abia acum, dupa ani buni au aparut si asociatiile si acolo unde au aparut, se obtin si rezultate. Mai uitati-va si voi in jur (va mai spun inca odata) garantandu-va ca mie nu-mi place sa vorbesc prostii numai sa ma aflu in treaba.
Inca ceva:
Pentru IoanS si cei care nu pot dormii noaptea de grija altora, care cat castiga din banii asociatiei s.a.m.d. aflati ca asociatiile independente adevarate, isi bazeaza activitatea pe VOLUNTARIAT, tocmai pentru a se elimina din start profitorii si luptatorii pentru ciolan.
Eu personal imi aloc, cam 20% din activitatea mea anuala (deci din timpul meu disponibil) unor activitati de voluntariat in beneficiul asociatiei, deci a aproximativ 300 de pescari.
Ia sa-si aloce fiecare vorbitor de pe forum numai 2% din timp si munca in folosul comunitatii de pescari sportivi si sa vezi atunci ape si pesti !

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 07 Dec 2008, 22:04

pityule,
daca din toata polologhia mea tu doar atat ai retinut............ :?
este cat se poate de clar ca aceasta discutie nu isi mai are rostul.

doresc la toata luma un sfarsit de an linistit.

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 08 Dec 2008, 07:56

nu reusiti voi sa obtineti dreptul la neasociere
tare de tot asta de mai sus , dar, dreptul la neasociere e garantat de constitutia din romanica si de alte tratate (vezi drepturile omului)

e al doi-lea sau al trei-lea an cand vorbim aceleasi discutii si cate unii se fac ca nu pricep deloc ... nimeni nu e impotriva ideii de asociatie, federatie etc. OBLIGATIVITATEA e cea care deranjeaza.
S'altare și bunăstare !

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 08 Dec 2008, 08:11

Cine te obliga sa te asociezi? Ma gandesc ca daca tot sustineti neobligativitatea asocierii, nu aveti nimic nici impotriva asociatiilor de pescari sportivi.

PS Fa-mi si mie (sau celor de pe forum) dovada ca esti pescar sportiv.Respecte.

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 08 Dec 2008, 08:19

conform caror principii un pescar este mai sportiv daca plateste o taxa la o asociatie decat daca nu o plateste?

apscaras
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de apscaras » 08 Dec 2008, 08:24

MihaiV scrie:conform caror principii un pescar este mai sportiv daca plateste o taxa la o asociatie decat daca nu o plateste?
greu de cap ca de obicei.nu taxa ati atesta calitatea de pescar sportiv,ci inscrierea in asociatie,club sportiv

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 08 Dec 2008, 08:35

apscaras scrie:
MihaiV scrie:conform caror principii un pescar este mai sportiv daca plateste o taxa la o asociatie decat daca nu o plateste?
greu de cap ca de obicei.nu taxa ati atesta calitatea de pescar sportiv,ci inscrierea in asociatie,club sportiv
Injurii, ca de obicei! Atat puteti?

Ce treaba are asociatia cu sportul? Nu e afiliata la ANS, nu are CIS. Nu are nici o legatura cu sportul! Deci?

al. trentea
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de al. trentea » 08 Dec 2008, 09:24

apscaras scrie:tara,ta,ta...atentiune!...voi contesta...voi darima....voi distruge,ma pufneste rasu. :D :D :D toti se umfla...doar aici pe forum
Ne cunostem cumva, caras-ule?
Mai citeste, mai intra pe forumuri incepand de acum trei-patru ani, documenteaza-te cam ce a facut P4E pana acum in a denunta ordine si legi aberante, si pe urma poti sa-ti dai cu parerea. Faptul ca in acest an s-a putut pescui fara a fi obligat sa ai carnet de membru la vreo asociatie, ci doar permis eliberat de ANPA, se datoreaza si intampinarilor (asta e un termen juridic, ca sa stii si tu), memoriilor depuse la minister, senat, camera deputatilor (dreptul la petitie este stipulat in Constitutie, stiai?) si intalnirilor avute la minister.
Cand am spus ca vom face ceva, intotdeauna am facut.
So, cand te simti pregatit, discutam. Pana atunci, ciocu' mic.
Asociatia "Pescari 4Ever"
Club Sportiv "Pescar 4Ever"

Scrie răspuns