apsalba scrie:
(...)
Ca urmare a finalizarii ordinului am propus completarea (desi propunerea a fost facuta initial de fnpsr si omisa de ANPA) astfel:
art.6 (2) Persoanele fizice care practica pescuitul ca activitate recreativa sau agrement o pot face in baza permisului de pescuit recreativ sportiv, dupa regulile si in conditiile stabilite de asociatia care raspunde de zona unde doreste sa pescuiasca.
Este maximul la care suntem dispusi.
Stimabile/stimabililor,
Cine esti tu/sunteti voi sa faceti/acordati concesii unuia/unora care nu e/sunt de acord cu gandirea ta/voastra? De cand pana cand ma reprezinti/reprezentati tu/voi pe mine (in numele altor persoane nu-mi permit sa vorbesc), de cand pana cand, in numele unui nr. redus/infim, la nivel national, de sustinatori/membri ai FNPSR iti/va permiteti sa faci/faceti propuneri legislative? De cad pana cand te-ai/v-ati facut stapani pe resursa piscicola proprietate publica? Cine iti/va da dreptul sa hotarasti/hotarati care apa (bazin piscicol) NATURALA se inchide la pescuit si care nu, care apa trebuie repopulata (in baza caror studii, cu ce specii, de unde provin exemplarele respective, cu a cui aprobare?) si care nu, de cand pana cand te substitui/va substituiti legiuitorului in a stabili regulile si conditiile de pescuit?
P.S. ti(v)-am mai spus si cu o alta ocazie, faceti ce si cum vreti (stabiliti reguli si conditii, (re)populati, bagati gard electric, etc) pe apele pe care le aveti in PROPRIETATE (daca aveti), dar pe apele proprietate publica prestati, daca vreti, MUNCA VOLUNTARA/IN FOLOSUL COMUNITATII. Pe aceasta categorie de ape (ar trebui sa) aveti EXACT aceleasi drepturi, atributiuni si indatoriri precum ale oricarui alt posesor de permis de pescuit eliberat de agentie/companie/minister. PUNCT.