Miky a zis
Vad ca pe tine in continuare te roade grija pentru mine, cu ce fac si pe unde… sau or fi sechelele anterioare care te bantuie inca, seara la bauturaâ
Gresit ca de obicei Domnule Miky!
Cred ca nu trebuie sa cer voie nimanui (cu atat mai putin tie) ca sa intru in orice discutie pe forum. Daca nu crezi, deschide si tu un Dictionar al Limbii Romane (ca nu e nici o rusine!) si citeste in dreptul cuvantului "Forum" cam ce ar insemna acest cuvant. Daca vrei sa discuti cu cineva pe privat, e altceva. Promit sa nu ma amestec acolo!
Deci, concluzia: - Nu ma roade nici o grija pentru tine, daca e forum, am si eu dreptul la replici. Nu-ti convine? Scrie in alta parte.
La chestia cu bautura cred ca e valabil mai mult pentru tine, deoarece eu sunt operat pe cord deschis de 10 ani si folosesc foarte putina si numai la cate un chef organizat. La enormitatile pe care le scrii tu aici pe forum, insa cred ca tu ai mai degraba inspiratie bahica si nu ma mir ca ai si cativa adepti, vorba lu' Jean Paler " E mult lichid in tara asta... "
Cred ca din cauza asta ai uitat si un simplu cuvant de multumire (nu zic de plata!) pe care orice om cu bun simt il adresa unei familii care l-a gazduit o noapte intr-o cabana, fara sa aibe vreo obligatie in acest sens.
Tu daca te crezi asa de destept, raspunde-mi la intrebarea : De ce crezi ca am meritat eu si cei de la Salmo-Carpatica sa sari la gatul meu personal si al nostru pe forum (si sa continui cu atacurile murdare la adresa asociatiilor independente), dupa ce te-am primit ca pe un prieten in Valea-Jiului? Mi-am stricat 2 zile de libere ca sa pot fi alaturi de tine, sa te insotesc la pescuit, sa te cazez undeva cat de cat sa nu te coste, etc. etc. Asta se numeste recunostiinta la voi la Sibiu ? Sau in inteligenta ta sclipitoare nu exista aceasta notiune?
Deci in concluzie, te rog sa aflii ca voi intervenii ori de cate ori vreau eu atat la postarile tale cat si la cele ale prietenului tau Adiwolf, fara sa va cer in prealabil voie! Nu sunteti voi inventatorii forumurilor de discutii LIBERE, sa fie clar !