UN NOU PROIECT DE ORDIN AL MINISTRULUI

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
apscaras
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de apscaras » 01 Dec 2008, 20:08

Ioan S. scrie:Daca ramine in picioare acest ordin ... uitati cum imi voi obtine permisul de pescuit . :idea:

Caut asociatie , obligatoriu neinregimentata in fnpsr careia sa ii fac o donatie in bani (o suma modica) ... si in plus spre care sa dirijez cei 2% din impozitul pe salariu.

Sa vad daca imi vor face si ei o favoare, adica sa pot obtine permisul de pescuit ... fara sa fiu obligat sa cumpar si carnet de membru in acea asociatie.
in albania :D :D :D

Ioan S.
veteran
veteran

Mesaj de Ioan S. » 01 Dec 2008, 20:17

apscaras scrie:
Ioan S. scrie:Daca ramine in picioare acest ordin ... uitati cum imi voi obtine permisul de pescuit . :idea:

Caut asociatie , obligatoriu neinregimentata in fnpsr careia sa ii fac o donatie in bani (o suma modica) ... si in plus spre care sa dirijez cei 2% din impozitul pe salariu.

Sa vad daca imi vor face si ei o favoare, adica sa pot obtine permisul de pescuit ... fara sa fiu obligat sa cumpar si carnet de membru in acea asociatie.
Citeste inca odata obligatoriu neinregimentata in fnpsr ... poate intelegi ca din start am exclus apsalba ... iar albania e tot pe acolo :D (uita-te pe o harta si vei vedea ca albania e mai aproape de alba decit de Iasi ... ce sa mai zic de caras :twisted: ).

PS Donatia va fi cel putin la nivelul unei cotizatii.

La asta se poate adauga inca o suma dupa cum urmeaza
Salariul mediu brut din Romania circa 1700 lei. 2% din impozitul pe un an inseamna circa 65 lei. Poate ca omul mai are ceva deduceri, iar salariul mediu in ianuarie era ceva mai mic, insa tot ramin circa 50 RON.

pityu
veteran
veteran

Un nou proiect de ordin al ministrului

Mesaj de pityu » 01 Dec 2008, 21:40

Miky a zis
Vad ca pe tine in continuare te roade grija pentru mine, cu ce fac si pe unde… sau or fi sechelele anterioare care te bantuie inca, seara la bauturaâ
Gresit ca de obicei Domnule Miky!
Cred ca nu trebuie sa cer voie nimanui (cu atat mai putin tie) ca sa intru in orice discutie pe forum. Daca nu crezi, deschide si tu un Dictionar al Limbii Romane (ca nu e nici o rusine!) si citeste in dreptul cuvantului "Forum" cam ce ar insemna acest cuvant. Daca vrei sa discuti cu cineva pe privat, e altceva. Promit sa nu ma amestec acolo!
Deci, concluzia: - Nu ma roade nici o grija pentru tine, daca e forum, am si eu dreptul la replici. Nu-ti convine? Scrie in alta parte.
La chestia cu bautura cred ca e valabil mai mult pentru tine, deoarece eu sunt operat pe cord deschis de 10 ani si folosesc foarte putina si numai la cate un chef organizat. La enormitatile pe care le scrii tu aici pe forum, insa cred ca tu ai mai degraba inspiratie bahica si nu ma mir ca ai si cativa adepti, vorba lu' Jean Paler " E mult lichid in tara asta... "
Cred ca din cauza asta ai uitat si un simplu cuvant de multumire (nu zic de plata!) pe care orice om cu bun simt il adresa unei familii care l-a gazduit o noapte intr-o cabana, fara sa aibe vreo obligatie in acest sens.
Tu daca te crezi asa de destept, raspunde-mi la intrebarea : De ce crezi ca am meritat eu si cei de la Salmo-Carpatica sa sari la gatul meu personal si al nostru pe forum (si sa continui cu atacurile murdare la adresa asociatiilor independente), dupa ce te-am primit ca pe un prieten in Valea-Jiului? Mi-am stricat 2 zile de libere ca sa pot fi alaturi de tine, sa te insotesc la pescuit, sa te cazez undeva cat de cat sa nu te coste, etc. etc. Asta se numeste recunostiinta la voi la Sibiu ? Sau in inteligenta ta sclipitoare nu exista aceasta notiune?
Deci in concluzie, te rog sa aflii ca voi intervenii ori de cate ori vreau eu atat la postarile tale cat si la cele ale prietenului tau Adiwolf, fara sa va cer in prealabil voie! Nu sunteti voi inventatorii forumurilor de discutii LIBERE, sa fie clar !

apscaras
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de apscaras » 01 Dec 2008, 22:37

pityule,pai de unde bun simt la astia?am o gramada de prieteni in sibiu,ei nu sint asa,asta o fi corcitura cu ceva :D

apscaras
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de apscaras » 02 Dec 2008, 07:21

Ioan S. scrie:
apscaras scrie:

Citeste inca odata obligatoriu neinregimentata in fnpsr ... poate intelegi ca din start am exclus apsalba ... iar albania e tot pe acolo :D (uita-te pe o harta si vei vedea ca albania e mai aproape de alba decit de Iasi ... ce sa mai zic de caras :twisted: ).

PS Donatia va fi cel putin la nivelul unei cotizatii.

La asta se poate adauga inca o suma dupa cum urmeaza
Salariul mediu brut din Romania circa 1700 lei. 2% din impozitul pe un an inseamna circa 65 lei. Poate ca omul mai are ceva deduceri, iar salariul mediu in ianuarie era ceva mai mic, insa tot ramin circa 50 RON.
ti-as fi dat eu doua permise,gratis dar sant in FNPSR :D :D

Ioan S.
veteran
veteran

Mesaj de Ioan S. » 02 Dec 2008, 08:42

apscaras scrie:ti-as fi dat eu doua permise,gratis dar sant in FNPSR :D :D
N-ai inteles ... nu vreau permisul gratis ... vreau sa fac o donatie unei asociatii care poate proba respectul drepturilor fundamentale ale individului. :wink:

Putem ridica miza ... si ma gindesc ca nu sunt singurul pescar aflat in acesta situatie ... si la pachet mai mare se negociaza altfel :wink:

flydb
veteran
veteran

Mesaj de flydb » 02 Dec 2008, 09:25

S-ar putea sa asistam la mari surprize. Se mai lucreaza inca la forma ordinului de ministru ce se va publica in MO. Recunoaste acest lucru chiar Stefan Popescu. D-lui s-ar putea sa aiba in final o mare dezamagire. Este foarte posibil ca visul de a deveni unic stapanitor al apelor publice sa se naruie.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 02 Dec 2008, 09:28

flydb scrie:S-ar putea sa asistam la mari surprize. Se mai lucreaza inca la forma ordinului de ministru ce se va publica in MO. Recunoaste acest lucru chiar Stefan Popescu. D-lui s-ar putea sa aiba in final o mare dezamagire. Este foarte posibil ca visul de a deveni unic stapanitor al apelor publice sa se naruie.
De unde ai dedus asa ceva? :?:

PODOSU DOREL
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de PODOSU DOREL » 02 Dec 2008, 10:01

100 RON ziua de pescuit e un fel de sperietoare a lui apscaras care in traducere libera ar insemna "ori faceti cum vrem noi ori va atratam noi voua dar pe banii vostrii(cotizatii) binenteles." :lol:

cei care sustin neobligativitatea inregimentarii in asociaii nu o fac pt a plati un permis mai ieftin ci pt ca vor sa li se lase libertatea de a alege

propuneti sa se faca de la anul permisul de pescuit egal cu cel de anul acesta plus cotizatia de membru,si sa nu mai fim obligati sa fim membri ai unei asociati.Apoi cei ce vor asociatii sa ceara bani pt pt proiecte...si mai ales pt salarii de la guven.Ca doar trebuie bine renumerata munca dusa de asociatiile care vor sa ne arate cit de mult iubesc ei natura....bla,bla ,bla

flydb
veteran
veteran

Mesaj de flydb » 02 Dec 2008, 10:54

apsalba scrie:
flydb scrie:S-ar putea sa asistam la mari surprize. Se mai lucreaza inca la forma ordinului de ministru ce se va publica in MO. Recunoaste acest lucru chiar Stefan Popescu. D-lui s-ar putea sa aiba in final o mare dezamagire. Este foarte posibil ca visul de a deveni unic stapanitor al apelor publice sa se naruie.
De unde ai dedus asa ceva? :?:

Din felul cum gandesti, din modul cum iti prezinti argumentele. Mai ai , totusi, o sansa de reabilitare. Daca tot sustii ca ministrul va trimite , in final, la MO ordinul propus de tine, incearca sa clarifici aspectele esentiale:

- pescuitul recreativ nu trebuie sa implice obligativitatea de a fi membru int-o asociatie. Pentru cel de competitie sunt necesare asociatii sportive sau cluburi sportive.

- cum este definita zona de competenta a unei asociatii ( am repetat la nesfarsit aceasta intrebare si vad ca nu vrei sa raspunzi la ea)?. Forma actuala a ordinului nu clarifica acest aspect. Cu cat ordinul va fi mai clar si mai practic cu atat sansele de a nu fi atacat vor fi mai mari.

Scrie răspuns