UN NOU PROIECT DE ORDIN AL MINISTRULUI

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
apscaras
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de apscaras » 01 Dec 2008, 17:31

genu scrie:Ce salar ai ca sa-ti permiti sa platesti o saptamana de pescuit la tariful asta ? Din banii astia ma duc si pescuiesc in slovacia sau polonia odata/an si macar prind peste si nu mizerie si flacone sau animale moarte aruncate peste gard de bastinasi . Deh , sunt foarte civilizati oamenii peste tot . Chiar crezi ca pescarul care nu e asociat face mizerie pe malul apei ?
3750

apscaras
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de apscaras » 01 Dec 2008, 17:50

[quote="attilaf"]

Dar voi, in calitatea voastra de unici reprezentanti ai tuturor pescarilor din romania si nu numai, cum vi-ati permis sa va bateti joc de drepturilor acelor pescari pe care ii reprezentati. Ati zis ca noul ordin al ministrului s-a facut la indicatiile voastre, dar, si reamintesc inca odata.

noi reprezentam doar pescarii inscrisi la noi in asociatie

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 01 Dec 2008, 17:57

apscaras scrie:pai te laudai ca ai pescuit in 6 tari,si nu ai fost obligat sa fi membru.esti greu de cap?esti pescar sportiv tre sa faci parte din asociatie,club sportiv,vrei sa te recreezi platesti un permis pt.cate zile vrei sa te recreezi,fara a fi membru dar nu mai putin de 100 ron pe zi.asta o sa fie o propunere catre anpa pe care o sa o faca asociatia noastra,chiar maine
Greu de cap e cel care evita raspunsul! :lol: :lol: Explicatia de mai sus spune exact cat ai priceput din legislatia Romaniei si din legislatia europeana. Poti propune orice. Eu m-am lamurit! Continuarea discutiei chiar nu mai are sens. :cry:

genu
veteran
veteran

Mesaj de genu » 01 Dec 2008, 18:14

apscaras scrie:
3750[/quote] vezi , eu am cu 3000 mai putin :oops:

Ioan S.
veteran
veteran

Mesaj de Ioan S. » 01 Dec 2008, 19:04

Daca ramine in picioare acest ordin ... uitati cum imi voi obtine permisul de pescuit . :idea:

Caut asociatie , obligatoriu neinregimentata in fnpsr careia sa ii fac o donatie in bani (o suma modica) ... si in plus spre care sa dirijez cei 2% din impozitul pe salariu.

Sa vad daca imi vor face si ei o favoare, adica sa pot obtine permisul de pescuit ... fara sa fiu obligat sa cumpar si carnet de membru in acea asociatie.

Ioan S.
veteran
veteran

Mesaj de Ioan S. » 01 Dec 2008, 19:10

Tare ma tem ca cei care au propulsat un astfel de ordin aveau tot interesul ca acesta sa creeze nemultumiri chiar mai multe decit Ordinele Ministrului de pina acum.

Adica isi doresc din start ca ordinul sa fie contestat in instanta si suspendata aplicarea sa.
Asta le-ar conveni de minune ... pentru ca noi vom pescui iar cu chitanta in 2009 ... iar ei vor ramine in cont cu toti banii incasati de la pescari.

:oops: Asta nu ar fi ceva nou ... s-au vazut chiar si cazuri in care asociatiile au cerut inapoi banii ca care platisera permisele de pescuit . :shock:
http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic.php?t=5266

APSHD
veteran
veteran

Mesaj de APSHD » 01 Dec 2008, 19:33

pt. ATTILAF

Din Declaratia Drepturilor Omului art. 20 pe linga paragraful 2 trebuia sa treci si paragraful 1 care spune cu totul altceva

http://www.onuinfo.ro/documente_fundame ... or_omului/

apscaras
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de apscaras » 01 Dec 2008, 19:51

[quote="Ioan S."]Tare ma tem ca cei care au propulsat un astfel de ordin aveau tot interesul ca acesta sa creeze nemultumiri chiar mai multe decit Ordinele Ministrului de pina acum.

Adica isi doresc din start ca ordinul sa fie contestat in instanta si suspendata aplicarea sa.
Asta le-ar conveni de minune ... pentru ca noi vom pescui iar cu chitanta in 2009 ... iar ei vor ramine in cont cu toti banii incasati de la pescari.

fals in 2007 apscaras 80 ron in 2008 apscaras 50 ron deoarece nu au fost permise,am incasat doar cotizatie

apscaras
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de apscaras » 01 Dec 2008, 19:54

genu scrie:
apscaras scrie:
3750
vezi , eu am cu 3000 mai putin :oops:[/quote]

euro?

attilaf
veteran
veteran

Mesaj de attilaf » 01 Dec 2008, 20:01

APSHD scrie:pt. ATTILAF

Din Declaratia Drepturilor Omului art. 20 pe linga paragraful 2 trebuia sa treci si paragraful 1 care spune cu totul altceva

http://www.onuinfo.ro/documente_fundame ... or_omului/
Articolul 20.

1. Orice persoana are dreptul la libertatea de întrunire si de asociere pasnica.

APSHD.

Ai dreptate, am omis-o pentru ca nu mi s-a parut importanta in context.
Dar ca tot veni vorba, am sa ma folosesc si de acest paragraf.
"Orice persoana are dreptul la liberatea de intrunire si de asociere pasnica!" Normal, adica oricine poate sa se intruneasca, sa se asocieze, dar face asta pentru ca vrea el si nesilit de nimeni. La fel ca in casatorie, de buna voie si nesilit de nimeni.

Dar in Ordinul ministrului, unde intalnesti tu liberul arbitru?? Unde e partea cu poti sa primesti permis indiferent daca esti asociat, sau daca nu esti asociat? Bine zicea taicanoe, in loc de sex cu acordul partilor, ordinul ministrului este un viol. Vrei nu vrei, tot ti-o furi (adica te asociezi). Si daca nu vrei sa ti-o furi...platesti 100 lei/partida (vezi apscaras)

Scrie răspuns