...chiar daca e la munte,tot H2O este...

gresit, fiind puternic oxigenata datorita cascadele podite realizate - far' de vreun interes - de unicii reprezentanti ai pescarilor din Ro, formula apei de munte e H2O2

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
cred ca atunci cand ai scris asta ai fost GROGGYStimabile/stimabililor,
Cine esti tu/sunteti voi sa faceti/acordati concesii unuia/unora care nu e/sunt de acord cu gandirea ta/voastra? De cand pana cand ma reprezinti/reprezentati tu/voi pe mine (in numele altor persoane nu-mi permit sa vorbesc), de cand pana cand, in numele unui nr. redus/infim, la nivel national, de sustinatori/membri ai FNPSR iti/va permiteti sa faci/faceti propuneri legislative? De cad pana cand te-ai/v-ati facut stapani pe resursa piscicola proprietate publica? Cine iti/va da dreptul sa hotarasti/hotarati care apa (bazin piscicol) NATURALA se inchide la pescuit si care nu, care apa trebuie repopulata (in baza caror studii, cu ce specii, de unde provin exemplarele respective, cu a cui aprobare?) si care nu, de cand pana cand te substitui/va substituiti legiuitorului in a stabili regulile si conditiile de pescuit?
P.S. ti(v)-am mai spus si cu o alta ocazie, faceti ce si cum vreti (stabiliti reguli si conditii, (re)populati, bagati gard electric, etc) pe apele pe care le aveti in PROPRIETATE (daca aveti), dar pe apele proprietate publica prestati, daca vreti, MUNCA VOLUNTARA/IN FOLOSUL COMUNITATII. Pe aceasta categorie de ape (ar trebui sa) aveti EXACT aceleasi drepturi, atributiuni si indatoriri precum ale oricarui alt posesor de permis de pescuit eliberat de agentie/companie/minister. PUNCT.
gresit ... la anul vom pescui cu permisele de anul asta (alea de 1 leu) si nu vom mai plati nicio chitanta si niciun carnet de membru.Nu va mai impacientati fratilor .
Mai sunt citeva zile si trecem in anul nou fara un O.M. si fara a avea permise.
Sunt foarte sigur ca ne va prinde primavara si noi vom pescui iarasi numai cu chitanta si carnetul da membru.
Cine are curaj sa puna pariu cu mine
pityu scrie:cred ca atunci cand ai scris asta ai fost GROGGY![]()
![]()
![]()
Mersi de atentionare, dar ai putea si tu sa fii mai atent, ca prima mea afirmatie de acest gen a fost de fapt o reactie normala la aceeasi acuzatie lansata de prietenul tau Miky, pe care nu l-ai avertizat in nici un fel.Pityu, ai grija ca e a doua oara in doua zile cand faci pe cineva betiv.
Na ca daca m-ai rugat m-am uitat putin in urma. De fapt mult in urma, ca-s deja vreo 6 pagini. Si ce am gasit? Ca tot tu te-ai legat de Miky, care inainte n-a avut nici o treaba cu tine, afirmand (tu) ca el n-a pescuit niciodata in Europa. Una e sa vorbesti despre idei, despre asociatii, alta sa faci afirmatii false despre forumisti. Poate ai ceva cu el, sau el cu tine, de la discutii mai vechi sau de pe alte topicuri. Nu le stiu nici eu pe toate, nici nu le citesc toate. Prefer sa merg la pescuit, mai ales ca e vremea asta misto si pestele continua sa se hraneasca f bine!pityu scrie:prima mea afirmatie de acest gen a fost de fapt o reactie normala la aceeasi acuzatie lansata de prietenul tau Miky, pe care nu l-ai avertizat in nici un fel.
La care eu i-am raspuns simplu ca probabil se refera la el, pentru ca la mine nu e cazul cu faza "seara la bautura".Vad ca pe tine in continuare te roade grija pentru mine, cu ce fac si pe unde… sau or fi sechelele anterioare care te bantuie inca, seara la bautura…