UN NOU PROIECT DE ORDIN AL MINISTRULUI

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
fff
senior
senior

Mesaj de fff » 02 Dec 2008, 23:55

[quote="old_radu
...chiar daca e la munte,tot H2O este... :lol: :lol: :lol:[/quote]

gresit, fiind puternic oxigenata datorita cascadele podite realizate - far' de vreun interes - de unicii reprezentanti ai pescarilor din Ro, formula apei de munte e H2O2 :twisted:

pityu
veteran
veteran

Un nou proiect de ordin al ministrului

Mesaj de pityu » 03 Dec 2008, 01:43

fff a zis
Stimabile/stimabililor,

Cine esti tu/sunteti voi sa faceti/acordati concesii unuia/unora care nu e/sunt de acord cu gandirea ta/voastra? De cand pana cand ma reprezinti/reprezentati tu/voi pe mine (in numele altor persoane nu-mi permit sa vorbesc), de cand pana cand, in numele unui nr. redus/infim, la nivel national, de sustinatori/membri ai FNPSR iti/va permiteti sa faci/faceti propuneri legislative? De cad pana cand te-ai/v-ati facut stapani pe resursa piscicola proprietate publica? Cine iti/va da dreptul sa hotarasti/hotarati care apa (bazin piscicol) NATURALA se inchide la pescuit si care nu, care apa trebuie repopulata (in baza caror studii, cu ce specii, de unde provin exemplarele respective, cu a cui aprobare?) si care nu, de cand pana cand te substitui/va substituiti legiuitorului in a stabili regulile si conditiile de pescuit?

P.S. ti(v)-am mai spus si cu o alta ocazie, faceti ce si cum vreti (stabiliti reguli si conditii, (re)populati, bagati gard electric, etc) pe apele pe care le aveti in PROPRIETATE (daca aveti), dar pe apele proprietate publica prestati, daca vreti, MUNCA VOLUNTARA/IN FOLOSUL COMUNITATII. Pe aceasta categorie de ape (ar trebui sa) aveti EXACT aceleasi drepturi, atributiuni si indatoriri precum ale oricarui alt posesor de permis de pescuit eliberat de agentie/companie/minister. PUNCT.
cred ca atunci cand ai scris asta ai fost GROGGY :!: :lol: :lol: :lol:

apscaras
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de apscaras » 03 Dec 2008, 01:54

cred ca mai rau :headbash:

fff
senior
senior

Mesaj de fff » 03 Dec 2008, 07:14

pityu - crezi tu!? ma rog, tot ce se poate, da' macar eu unu' am fost doar atunci spre deosebire de altii zapaciti de metanul inhalat (de la punga :lol: ) o viata intreaga ... :twisted:

apscaras - si tu esti omule "gazat"? s-a redeschis cumva exploatarea de la Anina sau te-ai scufundat in Taul Dracilor (ar cam trebui sa ai habar pe unde e localizat taul la voi in Caras) si ai iesit prea repede la suprafata?

p s. hint (:oops: , oare ce'o fi ala?!) s'o cam gatat cu fondurile si nici de agregatele din balastiere nu prea mai e nevoie la constructii ...

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 03 Dec 2008, 07:56

Nu va mai impacientati fratilor .
Mai sunt citeva zile si trecem in anul nou fara un O.M. si fara a avea permise.
Sunt foarte sigur ca ne va prinde primavara si noi vom pescui iarasi numai cu chitanta si carnetul da membru.
Cine are curaj sa puna pariu cu mine
gresit ... la anul vom pescui cu permisele de anul asta (alea de 1 leu) si nu vom mai plati nicio chitanta si niciun carnet de membru.
da doamne sa nu se publice ordinul :D :D :D
S'altare și bunăstare !

MihaiV
Moderator
Moderator

Re: Un nou proiect de ordin al ministrului

Mesaj de MihaiV » 03 Dec 2008, 08:03

pityu scrie:cred ca atunci cand ai scris asta ai fost GROGGY :!: :lol: :lol: :lol:

Pityu, ai grija ca e a doua oara in doua zile cand faci pe cineva betiv. Te rog sa-ti controlezi limbajul pe forum. Si n-aveai chiar nici un motiv, mesajul fiind foarte clar si corect gramatical!

PODOSU DOREL
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de PODOSU DOREL » 03 Dec 2008, 10:33

Diperarea unora ca ar putea fi abrogata obligativitatea inregimentarii in asociatii duce la efecte nebanuite.Unu ii face pe ceilalti participanti la discutii in toate felurile ,altul ne ameninta cu 100 lei ziua de pescuit iar altul vrea sa neconvinga ca el si numai el ne poate salva.Ceva nou ,original nu aveti prin traista?Cred ca sinteti mai disperati decit AJVPS-urile cind au aparut noile APS.

pityu
veteran
veteran

Mesaj de pityu » 03 Dec 2008, 12:15

MihaiV a zis
Pityu, ai grija ca e a doua oara in doua zile cand faci pe cineva betiv.
Mersi de atentionare, dar ai putea si tu sa fii mai atent, ca prima mea afirmatie de acest gen a fost de fapt o reactie normala la aceeasi acuzatie lansata de prietenul tau Miky, pe care nu l-ai avertizat in nici un fel.
Stii cum se numeste asta, cand unii acuza, iar in caz de reactie, celui care a avut curajul sa reactioneze i se baga pumnul in gura ?
Astept raspunsul !

MihaiV
Moderator
Moderator

Re: Un nou proiect de ordin al ministrului

Mesaj de MihaiV » 03 Dec 2008, 13:16

pityu scrie:prima mea afirmatie de acest gen a fost de fapt o reactie normala la aceeasi acuzatie lansata de prietenul tau Miky, pe care nu l-ai avertizat in nici un fel.
Na ca daca m-ai rugat m-am uitat putin in urma. De fapt mult in urma, ca-s deja vreo 6 pagini. Si ce am gasit? Ca tot tu te-ai legat de Miky, care inainte n-a avut nici o treaba cu tine, afirmand (tu) ca el n-a pescuit niciodata in Europa. Una e sa vorbesti despre idei, despre asociatii, alta sa faci afirmatii false despre forumisti. Poate ai ceva cu el, sau el cu tine, de la discutii mai vechi sau de pe alte topicuri. Nu le stiu nici eu pe toate, nici nu le citesc toate. Prefer sa merg la pescuit, mai ales ca e vremea asta misto si pestele continua sa se hraneasca f bine!

pityu
veteran
veteran

Mesaj de pityu » 03 Dec 2008, 14:48

Mihai! M-ai avertizat ca l-am facut betiv pe Miky si pe fff, desi nu este adevarat!
In cazul lui Miky te ajut eu sa vezi ce a scris ca se vede clar ca tu iti inchizi ochii intentionat. Ia citeste aici
Vad ca pe tine in continuare te roade grija pentru mine, cu ce fac si pe unde… sau or fi sechelele anterioare care te bantuie inca, seara la bautura…
La care eu i-am raspuns simplu ca probabil se refera la el, pentru ca la mine nu e cazul cu faza "seara la bautura".
fff face cateva afirmatii confuze cu multe si/sau -uri in text, la care eu ii spun frumos: Amice cred ca ai fost GROGGY, punand si semnul glumetzului :lol: sa se inteleaga ca nu e nici o rautate in cea ce am spus.
La care tu ma avertizezi ca DEJA AM FACUT DE DOUA ORI BETIV PE UNII PE FORUM.
Nu te supara Mihai! Ce te-a apucat asa brusc ? Ai ceva cu mine? Spune-mi direct. Metoda prin care m-ai avertizat imi aminteste de "metoda pumnului in gura" in sensul ca ............ aaaa, te-ai luat de prietenul meu ? Las ca-ti arat eu tie !
Eu sunt sigur ca Miky ti s-a plans pe privat, ca asa e el. Lipsit de caracter. Loveste si cand i se riposteaza, fuge la mama si plange: Mami, vezi ca ala a dat in mine ! Te rog daca poti fi sincer, confirma-mi ca-i asa !
Adica Miky m-a reclamat la tine si tu ai dat repede in mine ca sa-i demonstrezi lui cat ii esti de prieten ????

Scrie răspuns